شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 02 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 21,359
بازدید دیروز: 28,942
بازدید کل: 157,622,731
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 448
کاربران حاضر: 448
دانلود مقاله انگلیسی ترجمه شده به فارسی ؛ رفتار مصرف کنندگان در مورد پیشگیری از اتلاف مواد غذایی
چکیده:
این مقاله ترجمه ای است از مقاله ای که اصل آن را می توانید به صورت رایگان از اینجا دریافت کنید. فایل زبان انگلیسی 5 صفحه و مربوط به سال 2018 می باشد.
برای دریافت ترجمه مقاله پس از عضویت در سایت می توانید ترجمه مقاله را به صورت فایل WORD دانلود نمایید.
برای مشاهده سایر مقالات ترجمه شده سایت مدیر اینجا را کلیک کنید.

چکیده
تلفات مواد غذایی یک مشکل اجتماعی، زیست محیطی و مالی است که در طول کل زنجیره تامین مواد غذایی رخ می دهد. بنابراین جلوگیری از ضایعات غذایی, هدف اصلی توسعه پایدار است. مصرف کنندگان به عنوان یک شرکت کننده بسیار فعال در زنجیره تامین مواد غذایی، به طور مستقیم و غیر مستقیم از طریق بسیاری از رفتارها، باعث تولید ضایعات مواد غذایی می شوند. در این فصل، ویژگی های رفتار مصرف کننده با هدف جلوگیری از تولید ضایعات غذایی بررسی می شود..
کلید واژه: محیط زیست ، توسعه پایدار ، رفتار مصرف کننده ، تلفات غذایی ، ضایعات غذایی ، تلفات اجتناب ناپذیر
نویسنده(گان): مترجم: محمد صفی صمغ آبادی
منبع: 2018 Reference Module in Food Science , Elsevier
موضوع: پیرامون مدیریت
دسته: مقالات ترجمه شده - دانلود ترجمه مقاله
سال انتشار: 2018
تعداد صفحات: 11
قیمت (تومان): 0
بر اساس شرایط و ضوابط ارسال مقاله در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.
 این مقاله ترجمه می باشد.
مشاهده اصل مقاله به زبان انگلیسی