شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 03 آذر 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 1,636
بازدید دیروز: 47,172
بازدید کل: 169,850,800
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 142
کاربران حاضر: 143
Consumers’ Behavior Regarding Food Waste Prevention
Abstract:

Food wastage is a societal, environmental and financial problem that takes places along the entire food supply chain. Therefore, prevention of the food wasted is a key goal towards sustainable development. Consumers, as a very active stakeholder of the food supply chain, affect food waste generation directly and indirectly via a multitude of behaviors. This chapter reviews consumer behavior characteristics aiming towards the prevention of food waste generation

Keywords: Food loss, Food waste, Avoidable losses, Possible avoidable losses
Author(s): Konstadinos Abeliotis, Christina Chroni, and Katia Lasaridi
Source: 2018 Reference Module in Food Science , Elsevier
Subject: پیرامون مدیریت
Category: مقالات ترجمه شده - دانلود ترجمه مقاله
Release Date: 2018
No of Pages: 5
Price(Tomans): 0
بر اساس شرایط و ضوابط ارسال مقاله در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.
 ترجمه این مقاله موجود است.
مشاهده ترجمه مقاله