Consumers’ Behavior Regarding Food Waste Prevention |
Abstract:
Food wastage is a societal, environmental and financial problem that takes places along the entire food supply chain. Therefore, prevention of the food wasted is a key goal towards sustainable development. Consumers, as a very active stakeholder of the food supply chain, affect food waste generation directly and indirectly via a multitude of behaviors. This chapter reviews consumer behavior characteristics aiming towards the prevention of food waste generation
|
Keywords: |
Food loss, Food waste, Avoidable losses, Possible avoidable losses |
Author(s): |
Konstadinos Abeliotis, Christina Chroni, and Katia Lasaridi |
Source: |
2018 Reference Module in Food Science , Elsevier |
Subject: |
پیرامون مدیریت |
Category: |
مقالات ترجمه شده - دانلود ترجمه مقاله |
Release Date: |
2018 |
No of Pages: |
5 |
Price(Tomans): |
0 |
بر اساس شرایط و ضوابط ارسال مقاله در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.
|
ترجمه این مقاله موجود است. مشاهده ترجمه مقاله
|