شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,358
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,585,038
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 110
کاربران حاضر: 110
 
 
مصاحبه با حمیدرضا خداوردی، رتبه 91 کنکور دکتری سال 1399 مجموعه مدیریت بازرگانی و راهبردی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام
تخصصی 29.96  زبان 54.44 استعداد تحصیلی 31.11

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
بعد از برگزاری آزمون، انتظار درصد های بالایی رو داشتم مخصوصا زبان تخصصی. اما وقتی کارنامه را در سایت مشاهده کردم، بیشتر از 80 درصد با انتظاراتم مطابقت داشت.

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین (روزانه) و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی-استراتژیک دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران

آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 99 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
بله سال قبل هم در کنکور دکترا شرکت کردم اما رتبم خوب نشد اصلا. تا جایی که به یاد دارم رتبه ی حدود 1000 کسب کردم. دلیل این تفاوت هم فکر میکنم برنامه ریزی داشتن و درست مطالعه کردن بود.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟
تا به حال نه در کلاس کنکور و نه در آزمون های آزمایشی شرکت کرده ام. توانایی، پشتکار و سختکوشی خود داوطلب ملاک هستش و بنظرم کلاس ها و آزمون های آزمایشی فقط هدر دادن پول رو به ارمغان می آورد.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
با توجه به تاخیر های چندباره در کنکور امسال بخاطر شرایط کرونا، من از دی ماه سال 98 شروع به مطالعه کردم با روزی 2 ساعت، اما وقتی کنکور به تعویق افتاد دیگه مطالعه نکردم و فقط شاید روزی 1 ساعت مرور می کردم. اما از خرداد 99 بصورت میانگین روزی 2-3 ساعت مفید مطالعه می کردم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
منابع خیلی زیادی هستش که داوطلب ها می تونن ازشون استفاده کنن اما من خودم از منابع زیر استفاده کردم:
استعداد تحصیلی: کتاب مسیح خواه و نمونه سوال های آزمون جیمت به زبان اصلی که فکر میکنم ترجمش هم در بازار موجود هستش.. این نکته رو هم بگم این درس خیلی به تمرکز و هوش داوطلب بستگی داره، شاید شما تمام منابع رو کامل بخونی ولی وقتی نتیجه رو میبینی جواب معکوس گرفته باشی.
آمار و کاربرد آن در مدیریت: کلا امسال تصمیم گرفتم هیچ تستی از این درس نزنم چون اصلا وقت نذاشتم. اما میدونم که کتاب دکتر عادل آذر خیلی کامل هستش.
مبانی سازمان و مدیریت: مهمترین مرجع کتاب دکتر مقیمی هست که واقعا عالیه. شاید سنگین باشه اما بهترین منبع موجود هستش. من این منبع رو شاید 4 یا 5 بار به طور کامل و با نوت برداری خوندم. در کنارش کتاب دکتر رضاییان، دکتر الوانی و رابینز هم خوندم.
مدیریت از دیدگاه اسلام: باز کتاب دکتر مقیمی تو این درس هم کامل و عالی هستش. حتما باید چند بار این کتاب خونده بشه. در کنارش هم کتاب مدیریت ما بد نیست.
بازاریابی و مدیریت بازار: بهترین کتاب تو این درس کتاب دو جلدی مدیریت بازاریابی کاتلر و کلر هست و بعد از این دو کتاب، کتاب اصول بازاریابی کاتلر و آرمسترانگ.
مدیریت استراتژیک: تو این درس هم کتاب مدیریت استراتژیک رابینسون انتشارات مدیریت صنعتی و کتاب مدیریت استراتژیک دیوید بنظر کامل و جامع هست.
زبان تخصصی: من چون لیسانس زبان انگلیسی خوندم خیلی تو این درس مشکل نداشتم و اصلا چیزی نخوندم اما حتما حتما از کتاب تافل و آزمون های آزمایشی تافل استفاده کنید. برای قسمت لغات از لغات GRE استفاده کنید چون تمام سوال های این بخش معمولا از لغات کتاب 1100 میاد.

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
یه مقاله ISI تحت داوری در زمینه بازاریابی دارم و چندین مدرک داوری تو ژورنال و کنفرانس های بین المللی.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
به نظر من، کنکور دکترا اصلا کنکور سختی نیست، حداقل در رشته من. فقط باید منابع درستی انتخاب کرد و منابع رو بصورت دقیق و مفهومی مطالعه کرد. کلاس یا آزمون های آزمایشی واقعا معجزه نمی کنن اول و آخر تلاش خود داوطلب هستش.