شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,479
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,358
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 425
کاربران حاضر: 425


مصاحبه با طاهره سپاهی ، رتبه 39 کنکور دکتری سال 1398 مجموعه مدیریت صنعتی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

سلام
بابت تبریک ممنونم.
من در آزمون دکتری ۹۸ در رشته مدیریت صنعتی موفق به کسب رتبه ۳۹ شدم.

درصدها:
دروس تخصصی 25.83
استعداد تحصیلی 27.78
زبان 31.11

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
بعد از برگزاری آزمون با توجه به نحوه پاسخگویی خود به سوالات انتظار رتبه زیر ۵۰ داشتم. 
درصدهای اعلامی تا حد زیادی به حدس خودم نزدیک بود. بعد از کنکور درصدهای خود را محاسبه کردم ک تفاوت چندانی با این درصدها نداشت.

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
در مقطع کارشناسی در رشته مدیریت بیمه از دانشگاه بین المللی امام رضا (علیه السلام) مشهد با معدل ۱۹/۶۷ فارغ التحصیل شدم و با توجه به امتیاز رتبه اول ک داشتم در مقطع ارشد در دانشگاه تهران پردیس فارابی در رشته مدیریت صنعتی قبول شدم ک این مقطع را نیز با معدل ۱۸/۷۰ به پایان رساندم.

آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 98 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
خیر 
به دلیل عدم آمادگی در کنکورهای قبل شرکت نکرده بودم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟اگر در آزمونها شرکت داشتید معمولا چه رتبه ای کسب می نمودید؟
در آزمون های آزمایشی شرکت نکردم و اساسا این آزمون ها را برای خود مفید نمیدانستم.
فقط برای درس زبان یک دوره کلاس فشرده شرکت کردم. 
به نظر من تاثیر آزمونها و کلاسها بستگی به خود فرد دارد. اگر از جمله افرادی هستید ک برای درس خواندن نیاز به انگیزه های بیرونی دارید آزمون و کلاس می تواند محرک خوبی باشد. اما من به شخصه برای درس خواندن، انگیزه های درونی دارم ک بسیار قدرتمند هستند.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از ۲۰ مهرماه ۹۷ به صورت مدون و برنامه ریزی شده شروع به درس خواندن کردم. اوایل روزی ۴ تا ۵ ساعت مطالعه داشتم. ساعات مطالعه به مرور افزایش یافت و  در هفته های آخر به روزی ۹ تا ۱۰ ساعت می رسید.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
به طور کلی توصیه میکنم داوطلبان تعداد زیادی از منابع را در برنامه خود قرار ندهند. بلکه تلاش کنند یک یا چند منبع اصلی که همه ساله مورد توجه طراحان سوال بوده را مشخص کرده و مطالعه کنند.
برای دروس خواندنی مثل تئوری مدیریت و مدیریت اسلام حتما در برنامه خود مرور مطالب قبل را قرار دهند. چون این دروس شامل مطالب جزئی بسیاری است ک در صورت عدم مرور قطعا فراموش می شوند. 
برای دروس تحلیلی و ریاضی توصیه میکنم در ابتدا درس را مطالعه کنند و در ادامه راه تنها با تست زنی بسیار تسلط خود را بر مباحث افزایش دهند.

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
در ارتباط با رزومه از آنجایی که فاصله ای بین مقطع ارشد و آزمون دکتری برای من وجود نداشت و بعد از دفاع از پایان نامه ارشد خود بلافاصله شروع به مطالعه و کسب آمادگی برای کنکور کردم، بنابراین زمان زیادی برای انجام پژوهش و نوشتن مقاله نداشتم. اما با این حال یک مقاله کنفرانسی دارم و مقاله علمی پژوهشی مستخرج از پایان نامه نیز در دست داوری است.
همچنین موفق شدم پایان نامه خود را با درجه عالی دفاع کنم. در رزومه خود رتبه اول فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی و همچنین مقطع ارشد را دارم. مدرک msrt زبان انگلیسی را نیز دریافت کرده ام. 

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
اکیدا توصیه میکنم داوطلبان بیشتر از ۴ ماه برای آزمون وقت نگذراند. چون آمادگی برای کنکور یک فعالیت فرسایشی است و الزاما هر چه زمان بیشتری صرف مطالعه شود منجر به نتیجه بهتر نخواهد شد‌. بنابراین هر کس باید با توجه به نحوه مطالعه خود، سطح یادگیری، توان و قدرت فیزیکی و ذهنی خود برنامه مشخصی را تدوین کرده و متناسب با آن پیش رود. حتما در برنامه خود زمانهایی را برای مرور مطالب در نظر بگیرند. مطلبی که به خوبی در ذهن تثبیت شده باشد تا مدتها به راحتی قابل یادآوری است. پیشنهاد من این است ک یک دور تمام دروس را مطالعه کنند و در دور بعد به تثبیت مطالب بپردازند. برای مرور نیز همواره تست زنی یکی از مفیدترین راه هاست.


 
کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه