شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,118
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,997
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 317
کاربران حاضر: 317

مصاحبه با علیرضا اسدزاده، رتبه 1 کنکور دکتری سال 1398 مجموعه مدیریت دولتی

 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا، علیرضا اسدزاده هستم رتبه 1 کنکور دکتری مدیریت دولتی سال 98 با درصدهای: مجموعه دروس تخصصی 65.83٪،زبان انگلیسی 52.22٪ ، استعداد تحصیلی 16.67٪ و نمره کل (تراز): 7894

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
قطعا می دانستم رتبه یک می شوم. حتی بعد از برگزاری آزمون هم به دوستانم چنین گفتم و خیلی خوشحال بودم و بعد از مشاهده کلید پاسخ سازمان سنجش با گرفتن درصدها به این باور رسیدم.  بنده درصدهای دروس تخصصی 70٪ ، زبان 60٪ و استعداد تحصیلی 30٪ را برای خودم هدفگذاری کرده بودم که با کمک خدا و تلاش مستمر، درصدهای تقریبا مشابهی را کسب کردم.

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
مقطع کارشناسی مدیریت دولتی از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با معدل 17.10 ، مقطع کارشناسی ارشد مدیریت دولتی- گرایش مدیریت منابع انسانی از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با معدل 16.99

آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 98 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
خیر، اولین سالی بود که در کنکور دکتری شرکت کردم. به نظر بنده در مقایسه سوالات کنکور سال جاری با آزمون سال 97 ، برای دروس تخصصی رشته مدیریت دولتی همچنان چالش منابع وجود دارد و باز هم از مفاهیم جدید در آزمون استفاده شده بود. در کل آزمون استانداردی بود.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟اگر در آزمونها شرکت داشتید معمولا چه رتبه ای کسب می نمودید؟
بله، بنده در تعدادی از کلاسهای کنکور یکی از موسسات شرکت کردم. به نظر بنده حضور در این کلاس ها بسیار جهت دهنده و موثر بود و علاوه بر مطالب آموزشی مفید ارائه شده به خصوص در دروس تخصصی، آشنایی با سطح عملکرد رقبا و آگاهی از آخرین منابع کنکور بسیار حائز اهمیت بود. همچنین در دو آزمون جامع این موسسه شرکت کردم و در هر دو آزمون رتبه یک شدم و با این نتیجه اعتماد به نفسم افزایش پیدا کرد.

 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از ابتدای شهریور ماه 97 شروع به مطالعه کردم. از آنجایی که بنده شاغل بودم، با یک برنامه ریزی منسجم و مستمر از روز شنبه تا چهارشنبه هر هفته بعدازظهر که به منزل می رسیدم از ساعت 7 تا 10 شب با روزی سه ساعت و روزهای پنجشنبه و جمعه به مدت هشت ساعت مطالعه می کردم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید
به ترتیب اولویت منابع ذکر می شود:
1) آمار:  1) آمار و کاربرد آن در مدیریت (جلد 1 و 2) عادل آذر، منصور مؤمنی(انتشارات سمت). 2) آمار و احتمالات زیر ذره بین دکتری (مدیریت ، حسابداری، اقتصاد) آقای محسن طورانی و خانم سیمین لطیفی (انتشارات نگاه دانش). نکته مهم در مورد آمار اینکه من با کلاس استاد طورانی آمار را 92 درصد زدم. ایشان بیش از بیست سال این درس را تدریس می کنند و بدون اغراق کلاس ایشان در کنار جزوه های کلاسی بسیار مفید بود. در ضمن کتاب فوق، هر دو کتاب آمار جلد 1 و 2 دکتر عادل آذر و دکتر مومنی را که منابع اصلی این درس هستند، پوشش می دهد.
2)مبانی سازمان و مدیریت: 1) کتابمبانی سازمان و مدیریت دکتر سید محمد مقیمی (انتشارات راه دان) 2) کتاب مدیریت عمومی دکتر سیدمهدی الوانی(انتشارات نشر نی) 3)نظریه سازمان: مدرن، نمادین- تفسیری و پست مدرن*ماری جو هچ، ترجمه دکتر حسن دانایی فرد ( انتشارات مهربان نشر) 4) تئوری مدیریت (مبانی سازمان و مدیریت) دکتر ناصر عسگری (موسسه ماهان)  5) مبانی سازمان و مدیریت دکتر علی رضاییان (انتشارات سمت).
اگر وقت کم دارید پیشنهاد می شود تنها کتاب مبانی سازمان و مدیریتدکتر مقیمی مطالعه شود. (البته به طور کلی منابع آزمون کنکور دکتری با توجه به طراح سوال همان سال می تواند متفاوت باشد و تا حدودی سلیقه ای است). همچنین کلاس های دکتر محرابیون نیز در فهم عمیق و درک صحیح این درس مهم بسیار برای بنده مثمر ثمر بودند و توانستم به 14 سوال از 16 سوال این درس پاسخ صحیح بدهم.

3) اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: 1) اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام، دکتر سید محمد مقیمی(انتشارات راه دان)  2) مدیریت ما، دکتر علی اصغر پورعزت(انتشارات بنیاد نهج البلاغه)
در اینجا نیز اگر وقت کم دارید پیشنهاد می شود تنها کتاب اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام دکتر مقیمی مطالعه شود. با توجه به اینکه امکان دارد از منابع دیگری همچون مبانی مدیریت اسلامی، رضا نجاری (انتشارات دانشگاه پیام نور) و ... نیز تعدادی سوال داده شود، بهتر است خلاصه ای از این منابع هم مطالعه شود.
4) نظریه ها و مبانی مدیریت دولتی: 1) نهضت های مدیریتی در بخش دولتی- گذشته، حال و آینده (2جلد) دکتر دانایی فرد 2) مبانی دانش اداره دولت و حکومت، دکتر علی اصغر پورعزت (انتشارات سمت) 3) چالش های مدیریت دولتی در ایران، دکتر دانایی فرد  4) مبانی و نظریه های مدیریت دولتی وحید بیگی (انتشارات نگاه دانش).
5) نظریه ها و مبانی خط مشی گذاری دولتی: 1) گفتارهای جدید در خط مشی گذاری عمومی دکتر دانایی فرد (انتشارات دانشگاه امام صادق) 2) تصمیم گیری و تعیین خط مشی دولتی سیدمهدی الوانی (انتشارات سمت)، 3) اجرا و ارزیابی خط مشی عمومی، دکتر عباس منوریان (موسسه کتاب مهربان نشر) 4)  فرآیند خط مشی گذاری عمومی، سیدمهدی الوانی، فتاح شریف زاده (انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی)  5) مبانی و نظریه های خط مشی گذاری عمومی وحید بیگی (انتشارات نگاه دانش).                              
پیشنهاد می شود هر دو کتاب مبانی و نظریه های مدیریت دولتیو خط مشی گذاری عمومی آقای وحید بیگی به ویژه برای داوطلبانی که فرصت کافی برای مطالعه ندارند حتما تهیه شود. چون خلاصه ای از تمام کتابهای مبانی مدیریت دولتی و خط مشی گذاری در آنها آورده شده است و مخصوصا در ماه های پایانی نزدیک به کنکور و برای جمع بندی بسیار موثر خواهد بود.
6) زبان انگلیسی: زبان عمومی دکتری زیر ذره بین، هادی جهانشاهی، الناز یوسف زاده،  (انتشارات نگاه دانش). کتاب عالی و جامعی است و تمامی مطالب آزمون های مختلف را پوشش می دهد و نیازی به مطالعه سایر کتابها نیست.
7) استعداد تحصیلی: کلاس های استاد علیرضامروج واقعا بی نظیر است. هم از لحاظ تدریس و هم مشاوره ایشان بسیار دلسوز و کاردان هستند. البته بنده در کلاس های تابستان ایشان شرکت کردم و بسیار راضی بودم ولی متاسفانه بعد از اتمام کلاس ها این درس را به کلی کنار گذاشتم و درصد خوبی در این درس کسب نکردم و تمرکز خودم را روی دروس تخصصی گذاشتم. به هر حال از این بزرگوار بسیار متشکرم.

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان ساعت کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
دارای دو تالیف کتاب، دو ترجمه کتاب، یک مقاله علمی پژوهشی (در حال داوری)، یک مقاله علمی ترویجی (درحال داوری)، دو مقاله کنفرانسی و همچنین سابقه تدریس زبان انگلیسی هستم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
داوطلبانعزیز بهتر است با مشورت نفرات برتر سال های گذشته شروع به تهیه منابع و مطالعه دروس کنند و اگر می خواهند از رتبه های برتر کنکور شوند تا مرداد ماه همان سال کلیه منابع را تهیه و از شهریور یا مهرماه با روزی دو یا سه ساعت مطالعه را شروع کنند و به صورت پیوسته تا روزهای پایانی نزدیک کنکور به ساعات مطالعه خود اضافه کنند. همچنین دوستانی که بخصوص تاحالا کنکور دکتری نداده اند، در آزمون های جامع یکی از موسسات شرکت کنند و خود را محک بزنند.
ضمنا بهتر است شروع مطالعه با درس های مفهومی مثل آمار و استعداد تحصیلی باشد و درس های دیگر هم از ابتدا مفهومی خوانده شود و درس های حفظی مثل حفظ کردن فرمول های آمار، واژگان زبان و ... به ماه های پایانی موکول شود.
در پایان آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه عزیزان دارم.
باتشکر- علیرضا اسدزاده (اردیبهشت 98)
 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه