شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 12,575
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,582,255
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 84
کاربران حاضر: 85


مصاحبه با سعید کاظم پوریان ، رتبه 8 کنکور دکتری سال 1398 مجموعه مدیریت فناوری اطلاعات
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از سایت مدیر. سعید کاظم پوریان هستم. رتبه 8 کنکور مدیریت فناوری اطلاعات.
دروس تخصصی: 45.42
زبان: 30
استعداد تحصیلی: 34.44
 
پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
راستش من با دوستانم که صحبت میکردم، به همه میگفتم که اگر مثل پارسال باشه درصدهای دیگران، من رتبه یک میشم. خب اگر کارنامه سالهای قبل رو هم ببینید، مشخصه که درست میگفتم. اما بچه های دیگه امسال خیلی خوب زدن و خب حقشون بود که بهتر از من بشن. درصدهایی هم که اعلام شد با درصدهای محاسبه شده خودم دقیقا یکی بود. چون پشت برگه­ای که روی میز امتحان میزنن، من تمام گزینه ­هام رو نوشته بودم و بنابراین مثل این بود که پاسخنامه دستمه. برای همین از درصدهام مطمئن بودم.
 
رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی شاهرود، معدل 13.25
کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گرایش امنیت اطلاعات، دانشگاه شاهد، معدل 15.41، البته سهمیه ندارم و فرزند شهید و.. نیستم.
 
 آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 98 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
بله، کنکور سال 96 رو شرکت کردم که رتبه 38 شدم، ولی مصاحبه­های تهران و علامه رد شدم که خب به حق هم بود، چون رزومه نداشتم. سوالات کنکور 98 به نظرم در سطح سوالات کنکورهای سالهای قبل بود و سخت­تر نبود. بعضی دروس قطعا آسون­تر بودن.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟اگر در آزمونها شرکت داشتید معمولا چه رتبه ای کسب می نمودید؟
بله، من چون تغییر رشته دادم، خیلی مفاهیم برام سنگین بودن. اما خدا رو شکر کلاسها و اساتید خیلی کمک کردن بهم. دو سال پیش که مصاحبه سایت شما رو پرکردم، گفته بودم که این کلاسها اصلا تاثیر و ندارن و پولمون دور میریزیم. اما الان قطعا میدونم که اون حرف اشتباهه و با انتخاب اساتید خوب، میتونید خیلی جلو بیفتید. اما تو آزمون آزمایشی شرکت نکردم، چون خود اساتید هم همین توصیه رو داشتن که خیلی مفید نیست.
 
 از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
راستش من خیلی وقت مطالعه نداشتم، چون شاغل بودم. از روز اول آذر شروع کردم. روزهای معمولی که صبح­ها و عصرا تو راه اداره و تو تاکسی و مترو درس میخوندم. شاید تعجب کنید، ولی خب یه هندزفری باعث میشد بتونم کلی تمرکز کنم و بخونم. ضمن اینکه از دوران بچگی برام عادی بود که تو محیط شلوغ درس بخونم. به نظرم خیلی کار سختی نیست. روزهای پنجشنبه هم تو خونه میخوندم. جمعه هم صبح تا عصر کلاس بودم و وقتی برای خوندن نداشتم. اما بهمن رو کامل مرخصی گرفتم و نشستم تو خونه و فقط میخوندم. دو هفته آخر هم فقط دوره میکردم. به شما هم توصیه میکنم این دو هفته آخر رو فقط دوره کنید. من هر درسی رو 4 بار دوره کردم. شاید اگر درس MISرو خونده بودم، درصدهام بالاتر میشد، ولی این درس رو برای کنکور نخوندم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان:کتاب آقای نیک­پور برای حفظ لغت، برای گرامر و متن هم که کلاس ایشون رو رفتم و خوب بود. اگر درصد من 30 شد، به خاطر اشتباه خودم بود، وگرنه هم خیلی از لغات کنکور تو کتاب ایشون بود، هم تکنیک­های ایشون برای زدن تست­ها جواب میداد.
استعداد: من قبلا استعداد رو همیشه 50 میزدم، امسال متاسفانه 34 زدم. هیچ کلاسی هم نرفتم، فقط یه کمی سوالات کتاب آقای عرفانیان رو حل کردم.
تئوری مدیریت:کتاب جامع مدیریت آقای پرچ (که خلاصه کتاب­های اساتید دیگه رو داره) و کتاب آقای مقیمی. البته باز هم کلاس ایشون رو رفته بودم. چون تو این درس من ضعیف بودم، یه کلاس آنلاین هم روزهای آخر با آقای محرابیون رفتم. خیلی خیلی هم مفید بودن.
مدیریت اسلامی:من یه کلاس 12 ساعته آنلاین با دکتر احسانی رفتم. هنوز هم باورم نمیشه چطوری با 12 ساعت کلاس و یه جزوه 90 صفحه­ ای، اینطور تونستم تست­ها رو خوب بزنم.
آمار: کلاس آقای طورانی رو رفتم و جزوات کلاس ایشون رو خوندم. داخل جزوات، تست و ... همه چی بود و نیازی به چیز دیگه نبود. من آمار اصلا بلد نبودم، ولی با همین جزوه و کلاس، همه تست­ها رو زدم.
مدیریت دانش: کتاب آقای قلیچ­لی و کتاب آقای سهرابی. به نظرم همین دوتا هم کافی بود.
MIS:برای این درس من زیاد وقت نذاشتم، اما کتاب لاودن، ترجمه رودساز رو یه کمی خوندم و یه کمی هم کتاب آقای مانیان. به نظرم کتاب آقای مانیان خیلی کتاب خوبیه.
 
چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
3تا کتاب ترجمه شده دارم که چاپ شدن. 3تا کتاب هم در دست ویرایش و چاپ که به مصاحبه نمیرسن دیگه. 4 تا مقاله کنفرانسی، 4 تا هم مقاله ترویجی. مقاله پژوهشی ندارم. 5 سال سابقه کار تو حوزه مدیریت امنیت اطلاعات دارم. تدریس هم فقط دستیار اساتید بودم در دروس مختلف. مدرک زبان هم MSRTبا نمره 74 و تولیمو با نمره 532.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
به نظرم نمیشه همیشه ما بگیم وقت نمیکنیم و مشکل داریم. تو مقاطع بالا واقعا آدم باید همه شرایط رو مدیریت کنه. بعضی وقتا اگر هدف بزرگتری دارید، باید از یه سری چیزا بگذرید. من ماهی که سر کار نرفتم، تو فشار مالی قرار گرفتم، ولی خب پذیرفتم. این هم تو راه رفت و آمد درس خوندم، میدونم که برای دوستان دیگه شاید سخت باشه، ولی شدنی هستش. خصوصا اگر کلاس میرید، میتونید خوندن روزنامه­ وار رو قبل از کلاسها تو همین وقتهای پرت انجام بدید. در مورد کلاس هم دوستان خواهش میکنم نرید یه موسسه و بگید همه کلاسها رو میخوام. موسسات کسی رو موفق نمیکنن. استاد خوب، کتاب خوب و تلاش شما. من قبل از اینکه کلاس برم، چندین ماه تحقیق میکردم، تو اینترنت میگشتم، همه مصاحبه و نظرات رو خونده بودم، با بعضی اساتید رو در رو حرف زدم. همه اینا واسه این بود که اشتباه نکنم و راه غلطی رو نرم. تاکید میکنم که به صورت پک، نه کلاسی رو ثبت نام کنید و نه کتابی رو بخرید. فقط ببینید اساتید خوب رشتتون کیا هستن، کتابهای منبع کنکور کدوما هستن. وقت بذارید برای پیدا کردن این واقعیتها. التماس دعا از همگی دوستان. امیدوارم که حرفام براتون مفید باشه و بتونم ذره­ای تو موفقیت شماها در آینده تاثیرگذار باشم.