شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 09 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 27,033
بازدید دیروز: 43,706
بازدید کل: 151,129,715
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 123
کاربران حاضر: 123

مصاحبه با محمد امینی ، رتبه 2 کنکور دکتری سال 1397 مجموعه مدیریت دولتی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا،محمد امینی هستم رتبه ۲ کنکور دکتری سال ۹۷ با درصدهای تخصصی 57.08‎٪   زبان 30‎٪    جیمت27.78‎٪

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
توقع رتبه تک رقمی داشتم و درصدهای اعلامی کاملابا انچه حدس میزدم و برایش برنامه ریزی کرده بودم مطابقت داشت ؛باید بگم طی صحبت هایی که با دوستانم بعد از جلسه کنکور داشتم تقریبا اطمینان داشتم که جزو سه نفر اول خواهم بود و شکرخدا همین اتفاق هم افتاد؛روز اولی که تصمیم به مطالعه برای کنکور دکتری را گرفتم با همین هدف (رتبه یک تا سه)شروع کردم و با تحلیلی که از درصدهای نفرات برتر سال گذشته به دست آورده بودم(از سایت مدیر)،درصدهای تخصصی(ضریب۴)۶۰‎٪ زبان جیمت(ضریب۱) ۳۰‎٪ را برای خودم هدفگذاری کردم و سر جلسه آزمون فقط به دنبال کسب همین درصدها بودم که بحمدلله محقق شد.

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
مقطع کارشناسی مدیریت صنعتی از دانشگاه تهران،کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی(EMBA) از دانشگاه تهران

آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 97 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
خیر،اولین سالی بود که در کنکور دکتری شرکت کردم،اما با توجه به آشنایی با سوالات کنکور سال قبل آزمون سال ۹۷ را استاندارد و البته کمی مفهومی و سختتر از سال گذشته دیدم

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟اگر در آزمونها شرکت داشتید معمولا چه رتبه ای کسب می نمودید؟
کلاس و ازمون خاصی شرکت نکردم و فقط از کتب و جزوات موسسات مختلف استفاده کردم اما اخرین آزمون جامع موسسه ماهان رو شرکت کردم(چند روز قبل کنکور) که رتبه ۱ شدم و حقیقتا تو تداعی فضای جلسه و افزایش اعتماد به نفسم خیلی کمک کرد.

 از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
دقیقا از شنبه نیمه ی مهرماه۹۶ بود که شروع به مطالعه منابع آزمون دکتری ۹۷کردم و تا ۴ اسفند که روز کنکور بود یه بازه تقریبا ۱۳۰ روزه داشتم که با یک برنامه مکتوب که خودم نوشتم و بهش عمل کردم اهسته و پیوسته حرکت کردم و از روزی یک ساعت مطالعه شروع کردم و در روزهای پایانی به هفت هشت ساعت رسید،نکته مهم این که تقریبا هر روز مطالعه رو داشتم و اصلا نگذاشتم وقفه ای پیش بیاد و اصل مهم حرکت اهسته و پیوسته را رعایت کردم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید
آمار:مطالعه کامل پک DLM(ترجیحا شروع از تابستان)+کتاب امار طورانی+مطالعه تمامی تست های کنکور ارشد و دکتری.نکته اساسی درس امار این است که تقریبا ۷۵‎٪سوالات از امار ۲ است و پک DLM بخش کمی از امار۲ را پوشش میدهد و متمرکز بر امار یک است و شما نیازمند مطالعه کتاب طورانی برای تسلط بر امار ۲ هستید،مطالعه پک به عزیزانی توصیه میشود که پایه امار قوی ندارند و نیاز به مطالعه ریشه ای و از پایه دارند.

مبانی سازمان و مدیریت: کتاب دکتر مقیمی+کتاب دکتر الوانی+مجموعه تستهای پرچ

مدیریت اسلامی:کتاب دکتر مقیمی +مدیریت ما دکتر پورعزت

مدیریت دولتی:کتاب دکتر نرگسیان+کتاب نهضت های مدیریت دولتی دکتر دانایی فرد+کتاب وحیدبیگی

خط مشی گذاری:کتاب دکتر الوانی+کتاب دکتر دانایی فرد+کتاب وحید بیگی

در دو درس مدیریت دولتی و خط مشی که نیمی از سوالات تخصصی را تشکیل میدهند برای داوطلبانی که فرصت کافی برای مطالعه ندارند مطالعه دقیق و چند باره کتابهای اقای وحید بیگی رو‌توصیه میکنم چرا که بسیار کم حجم و روان و خلاصه وار مباحث مهم را در کتابشان اورده اند.

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان ساعت کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
دو مقاله کنفرانسی دارم یکی در مورد مولفه های موثر بر عملکرد صادراتی و دیگری در حوزه مدیریت دولتی.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
حتما حتما با مشورت نفرات برتر سال های گذشته شروع به تهیه منابع و مطالعه دروس کنید(چرا که منابع بسیار وسیع و گیج کننده هستند)و با نقشه و برنامه ای که از قبل با مشورت تهیه کردید درس بخوانید

با توجه به اینکه در کنکور دکتری اکثر قریب به اتفاق داوطلبین شاغل و متاهل هستند لذا فرصت کمی برای مطالعه هست و داوطلبین باید از اوقات مرده و کوتاه خود در طول روز استفاده بهینه نمایند که مجموع همین اوقات در هفته عدد قابل توجهی خواهد شد(صبح ها زودتر از خواب بیدار شوید و شبها کمی دیرتر بخوابید)

خود را مقید کنید طبق برنامه مطالعه کنید و هرگز وقفه و خللی در آن ایجاد نشود.

در پایان آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه عزیزان دارم و امیدوارم که صحبتهایم مفید واقع شود.

باتشکر-محمدامینی