شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 09 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 30,148
بازدید دیروز: 43,706
بازدید کل: 151,132,830
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 103
کاربران حاضر: 105

مصاحبه با شهریار تاتاری ، رتبه 31 کنکور دکتری سال 1397 مجموعه مدیریت فناوری اطلاعات IT

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و تشکر از وبسایت خوبتون. شهریار تاتاری هستم رتبه ۳۱ در رشته مدیریت فناوری اطلاعات.
درصدها:
جی مت 28.89
زبان انگلیسی 64.44
دروس تخصصی 29.58

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
بعد از کنکور و بررسی درصدهای سال گذشته رتبه ی بین ۲۵ تا ۳۵ رو پیش بینی میکردم. درصدها هم همونطور که حدس می زدم شد به جز زبان که گویا دو سه تا تست اشتباه بیشتر از اون چیزی که فکر می‌کردم داشتم.

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
مقطع لیسانس مهندسی عمران خوندم در دانشگاه آزاد مشهد با معدل ۱۳.۵۱، مقطع ارشد هم مدیریت اجرایی در دانشگاه فردوسی با معدل ۱۷.۱۲

آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 97 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
در کنکور های گذشته شرکت نداشتم. سطح کنکور هم به نظرم تقریباً مشابه سال قبل بود. جیمت و زبان مثل سال ۹۶، آمار و احتمال سخت‌تر(سال ۹۶ سوال‌ها خیلی آسون بود)، مبانی سازمان و مدیریت و مدیریت از دیدگاه اسلام متوسط، سیستم‌های اطلاعات مدیریت و مدیریت دانش هم مثل سال قبل سخت و با منابع نامشخص!

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟اگر در آزمونها شرکت داشتید معمولا چه رتبه ای کسب می نمودید؟
فکر می کنم برای دوره دکترا داوطلب‌ها دیگه خودشون باتجربه و صاحب سبک شدن و هر کسی به اقتضای شرایطش تصمیم می گیره در کلاس‌ها و آزمون ها شرکت داشته باشه یا نه. من در هیچ کلاس و آزمونی شرکت نداشتم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

در پاییز درس آمار و احتمال رو تموم کردم و مبانی سازمان و مدیریت رو نصفه و نیمه خوندم و از دی ماه مطالعه رو به طور جدی شروع کردم. میزان ساعات مطالعه هم الزاما مشخص نبود و نوسان زیادی داشت اما سعی میکردم حداقل ۵ ساعت در روز مطالعه داشته باشم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای درس زبان لغاتی رو که در کنکور ارشد از کتاب ۱۱۰۰ و ۵۰۴ جمع آوری کرده بودم مرور میکردم و تست های ارشد و دکترای سال های پیش رو جواب می دادم.
 درس جیمت رو هم مطالعه‌ خاصی نداشتم و بر اساس دانسته‌های کنکور ارشد تست ها رو جواب میدادم. چیز عجیبی هم که بعضاً در کارنامه‌ها می دیدم این بود که برخی از داوطلب ها جیمت رو بی پاسخ میذارن در حالی که به دست آوردن یک درصد حداقلی یا متوسط در این درس کار سختی نیست.
 برای آمار و احتمال، کتاب دکتر انصاری رو استفاده کردم. بعضی از تست های این درس ساده هستش و به داوطلبایی که از این درس آسون وحشت دارن توصیه میکنم حداقل قسمت های مهم و پرسوال رو مثل ضرب احتمال، کوواریانس، رگرسیون و ... مطالعه کنن.
درس مبانی سازمان و مدیریت رو بیشتر با تمرکز روی کتاب دکتر مقیمی مطالعه کردم و نگاهی هم به منابع دوره ارشد داشتم. برای مدیریت اسلامی هم کتاب دکتر مقیمی استفاده شد.
 برای سیستم های اطلاعات مدیریت کتاب لاودن ها و کتاب جیمز اُبرایان، برای مدیریت دانش هم کتاب دکتر قلیچ لی و مدیریت دانش با رویکردMBA  مطالعه شدند. چیزی که  توی این دو تا کنکور اخیر معلوم شده اینه که این دو درس هنوز منابع مشخص و ثابتی ندارند.

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
دو مقاله ی علمی-پژوهشی در دست داوری، یک مقاله کنفرانس، برای تالیف یک کتاب هم در حال همکاری هستم. مدرک زبان MSRT  با نمره ۸۷ و تسلط به نرم افزار ایموس.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
داوطلب‌هایی که میخوان رتبه ی خوبی به دست بیارن درس آمار و احتمال رو جدی بگیرن. قسمت مهمی از درصد دروس تخصصی من به خاطر این درس بود. و اینکه حتما از چندین ماه قبل تقویت رزومه رو شروع کنید.