شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 31 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 19,090
بازدید دیروز: 14,379
بازدید کل: 151,562,918
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 78
کاربران حاضر: 78

مصاحبه با احسان غلامی، رتبه 82 کنکور دکتری سال 1396 مجموعه کارآفرینی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام
احسان غلامی           
رتبه 82 کارآفرینی
دروس تخصصی 20.83
زبان 18.89
استعداد 6.67

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
باتوجه به جدیدبودن رشته کارآفرینی اطلاعات زیادی درمورد تعدادشرکت کننده در دست نبود. بعد از دریافت کارنامه اولیه تعداد شرکت کنندگان در آزمون کارآفرینی حدود ١٠٨٠ نفر و تقریبا یک بیستم تعدادشرکت کننده در آزمون دکتری مدیریت بازرگانی بود. تخمین رتبه ٨٢ باتوجه به زمان کمی که  بنده مطالعه نمودم منطقی بود اما انتظار درصدهای بیشتری مخصوصا در استعداد تحصیلی و دروس تخصصی داشتم.

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
رشته تحصیلی من درمقطع لیسانس، کارشناسی ناپیوسته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار در موسسه آموزش عالی جمشید کاشانی بامعدل ١٦/١٠ بود. در مقطع کارشناسی ارشد دررشته مدیریت اجرایی(EMBA) با معدل ١٧ از دانشگاه البرز قزوین فارغ التحصیل شدم.


آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 95 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
خیر. در کنکورسال های قبل شرکت نکرده بودم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟
از چارچوب و منابعی که سایت مدیر معرفی کرده بود استفاده کردم... به نظرم بیش از کلاس های آموزشی تجربه فردی
 و آشنایی با نوع طراحی سوالات در آزمون دکتری با شرکت در آزمون های آزمایشی قابل دستیابی می باشد.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از ابتدای آذر به صورت پیوسته و برای اولین بار در مترو و به صورت صوتی سعی کردم مباحث را یادبگیرم. درمترو به دلیل ازدحام جمعیت امکان مطالعه درهرساعتی وجود ندارد. ازآن گذشته باتوجه به صرف وقت در روز کاری پای مانیتور امکان مطالعه سنگین برایم میسرنبود.

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
من سابقه ٣سال تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی و موسسات آموزش عالی دارم. ٣کتاب گردآوری نمودم که ٢مورد در حوزه کامپیوتر و کتاب دیگرم در حوزه مدیریت است. ١مقالهISI وچندین مقاله علمی ترویجی چاپ نمودم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

مانند تمامی سالهای اخیر در طراحی سوالات کنکور سراسری استانداردهایی لحاظ شده بود. اما در زمینه سوالات تخصصی رشته کارآفرینی به علت گستردگی منابع، بعضی از سوالات در درس تخصصی نظریه های کارآفرینی باهمدیگر همپوشانی داشت. هر ٤٠سوال این بخش به نظریه های کارآفرینی اختصاص یافت و باتوجه به تعدد اسامی و نظریه های گوناگون وبعضا طبقه بندی نشده معاصر مطالعه تمامی این نظریه ها باتوجه به پراکندگیشان غیرممکن بود.بنده باتوجه به اینکه درس تیوری مدیریت در کنکورارشد سراسری سال های گذشته ٧٨٪‏زده بودم، از تجربه آن سال در این آزمون استفاده کردم و توانستم درصدبالایی از دروس تخصصی را با این درس پوشش بدهم. اگرچه متاسفانه  نتوانستم تستی از درس ریاضی و آمار جواب بدهم.
بنده کارمند هستم. بنابراین از ساعت ٨ تا ساعت ١٧ کاملا دراختیار مجموعه کاری بودم. اتفاقی که موجب افزایش کارآیی ام شد ابتدا خلاصه نویسی تمامی منابع اصلی و سپس ضبط صدا از دست نوشته هایم بود که با تکرار چندباره درمسیر رفت و آمدم از تهران به کرج کمک بسیار شایانی در یادگیری مباحث کرد.

 به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
با توکل به خدا ابتدا سعی کنید منابع اصلی هر درس را شناسایی و آنها راخلاصه نویسی کنید. سعی کنید سوالات سال های قبل کنکورهای دکتری و حتی ارشد سراسری را تهیه کنید تا باذهن طراحان سوال بیشترآشنا شوید.