شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 10 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 2,006
بازدید دیروز: 33,526
بازدید کل: 151,138,214
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 142
کاربران حاضر: 143


مصاحبه با یاسمن کریم پور ، رتبه 14 کنکور دکتری سراسری سال 1395 مجموعه مدیریت


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و سپاس از شما ...
درصدهای من به ترتیب زبان عمومی 38.89%، استعداد تحصیلی 30 % و مجموعه دروس تخصصی 72.44 %  بوده که با این درصدها توانستم در آزمون دکتری 95 رتبه 14 رو کسب کنم.
 
پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
من بعد از آزمون درصدهام رو حساب نکرده بودم ... اما با توجه به اینکه تقریبا اطمینان داشتم که در دروس تخصصی خوب عمل کرده‌ام انتظار رتبه زیر 30 را داشتم.
 
رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
کارشناسی حسابداری از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با معدل 16.83 و کارشناسی ارشد از دانشگاه علامه طباطبایی گرایش بازاریابی با معدل 18.17
کاملا مشخص است که علاقه زیاد من به رشته مدیریت در دانشگاه قبولی و معدل‌ام هم بسیار تاثیرگذار بوده ...
 
آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 95 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
سال 93 یک بار در کنکور دکتری شرکت کردم .. اما اصلا آمادگی نداشتم و به این ترتیب رتبه 198 رو کسب کردم. در آن زمان انگیزه‌ام برای تحصیل در مقطع دکتری به اندازه الان قوی نبود.
در مورد سطح کنکور باید بگم ... امسال تغییرات زیادی در آزمون به‌وجود آمده بود ... در سال 93 تعداد بالای سوالات تئوری مدیریت (70 سوال) تسلط بالایی رو بر دروس تئوری مدیریت، رفتار سازمانی و  مدیریت منابع انسانی می‌طلبید... امسال هم با اضافه شدن دروس مدیریت اسلامی و  روش تحقیق (آن هم با ضریب 4)،  تعداد منابعی که باید خوانده می‌شد بیشتر بود ... اما با سرشکن شدن سوالات بین دروس جدید و حذف رفتار سازمانی و منابع، از حجم سوالات تئوری مدیریت کاسته شد...
در حقیقت چیزی که در مورد کنکور دکتری مدیریت میشه با یقین گفت همین غیرقابل پیش‌بینی بودنش هست...
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟اگر در آزمونها شرکت داشتید معمولا چه رتبه ای کسب می نمودید؟
در آزمون‌ها شرکت نداشتم ولی در کلاس آمار آقای طورانی شرکت کردم و بسیار هم استفاده کردم. از زحمات ایشان کمال تشکر را دارم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اواسط آذر ماه مطالعه را شروع کردم ... ابتدا روزی 6 الی 7 ساعت مطالعه می‌کردم ولی از اواسط دی ماه تا کنکور متوسط مطالعه من به 12 ساعت در روز هم رسید.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
اکثر منابعی که در سایت مدیر معرفی شده بود برای آزمون مناسب بودند. برای درس تئوری‌های مدیریت از کتاب‌ آقای دکتر مقیمی، کتاب تئوری سازمان رابینز، مدیریت عمومی دکتر الوانی و مبانی سازمان و مدیریت دکتر رضائیان استفاده کردم. البته بیشتر سوالات امسال از کتاب آقای مقیمی و رابینز بود. همچنین بخش ضمائم کتاب آقای دکتر الوانی رو توصیه می‌کنم که داوطلبان حتما مطالعه کنند.
برای درس مدیریت اسلامی کتاب اصول و مبانی مدیریت در اسلام دکتر مقیمی منبع اصلی هست... البته برای کسانی که به دنبال درصدهای بالا هستند خواندن کتاب "مدیریت ما"دکتر پورعزت هم واجب است.  
درس روش تحقیق منابع بسیار زیاد و مختلفی داره ... من از کتاب‌های دکتر دانایی‌فرد استفاده کردم (هم روش تحقیق کمی و هم کیفی)، همچنین کتاب "روش تحقیق در علوم رفتاری" سرمد و بازرگان هم منبع خیلی خوبیه .... برای روش تحقیق نگاهی به تست‌های سال‌های قبل رشته‌های کارآفرینی و آینده‌پژوهی بیندازید که کمک‌کننده خواهد بود.
در مورد آمار هم من از جزوه‌های استاد طورانی استفاده کردم و راضی هم بودم. برای جی‌مت کتاب دکتر وکیلی مناسبه و برای زبان هم به نظرم باید دامنه لغات شما در حد GREباشه.
 
چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
یک مقاله بین‌المللی و چهار مقاله کنفرانسی دارم. نزدیک به 3 سال است که در دانشگاه به صورت پاره‌وقت تدریس می‌کنم. حدود دو سال هم سابقه کار در شرکت تبلیغات و مشاوره بازاریابی داشته‌ام.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
در صورتی که به رتبه خوب و دانشگاه تراز اول فکر می‌کنید از همان ابتدا با تمرکز بر همین هدف درس بخونید. چیزی که نه تنها برای موفقیت در آزمون دکتری که برای هر هدفی لازم است در درجه اول توکل به خدا و بعد استمرار و پیوسته ادامه دادن مسیر بدون احساس خستگی و ناامیدی است.
پذیرفته شدن در مقطع دکتری در چند سال اخیر، با وجود کنکور، آزمون‌های دانشگاه‌ها و فرآیند پر پیچ و خم مصاحبه به راه دشواری تبدیل شده که گذر از آن صبر و پشتکار بالایی می‌طلبد. فکر می‌کنم اگر کسی واقعا خواهان تحصیل در این مقطع هست، باید حس پشتکار و مسئولیت‌پذیری را در خودش تقویت کند.  
داشتن یک رزومه خوب، انگیزه بالا و عشق به یادگیری و تحصیل هم در روز مصاحبه بسیار کمک‌کننده است. امیدوارم همه ما تحصیل در مقطع دکتری را برای بالابردن سواد و آگاهی‌مان و باز کردن گره‌ای از مسائل جامعه‌مان بخواهیم و از این مقطع بسیار مهم به خوبی استفاده کنیم.