شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 29 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 25,341
بازدید دیروز: 17,185
بازدید کل: 151,508,840
کاربران عضو: 4
کاربران مهمان: 133
کاربران حاضر: 137


مصاحبه با سکینه حاتمی، رتبه 27 کنکور دکتری سراسری سال 1392 مجموعه مدیریت

 


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
 رتبه من 27 و درصدها در دروس تخصصی: 65، زبان: 40 و استعداد تحصیلی: 25 می باشد
 
پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
 به دلیل رقابتی که چند سال اخیر به واسطه نیمه متمرکز شدن آزمون دکتری به وجود آمده حدس رتبه برایم کمی سخت بود اما درصدهای تخصصی که بعد از آزمون محاسبه نمودم در همین حد بود و بقیه هم که چون کلید منتشر نشده بود منتظر جواب سازمان سنجش ماندم.

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
مقطع کارشناسی در دانشگاه تهران و با معدل 17/90 در رشته مدیریت دولتی فارغ التحصیل شدم و کارشناسی ارشد نیز در دانشگاه شهید بهشتی (رشته مدیریت دولتی، گرایش سیستمها) با معدل حدود 17 به اتمام رساندم
 
آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 92 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
بله سال گذشته نیز شرکت کردم که متأسفانه رتبه ام بالای هزار و دعوت به مصاحبه نشدم. به دلیل اینکه دو مقطع قبلی نیز در دانشگاههای دولتی و مقطع روزانه فارغ التحصیل شده بودم در خودم این توان را می دیدم که دکتری نیز به همان شیوه درس بخوانم. به همین دلیل با پشتکار و انگیزه بالاتری در کنکور 92 شرکت کردم. سطح سوالات کنکور به یکباره در کنکور 91 نسبت به 90 تغییر یافت و البته شیوه بهتری انتخاب شده بود که سوالات از منابع متعدد باشد. به همین دلیل من نیز مطالعاتم را گسترش دادم به چندین منبع در طول سال و البته به دلیل تدریس در دانشگاه وقت کافی برای مطالعه تمام منابع دکتری به طور کامل نداشتم. سوالات تئوریهای سال 92 خوب بود، در همان حد انتظار خودم و از منابع متعدد طرح شده بود. اما سوالات ریاضی و آمار ساده تر از تصور من یا سطح سوالات سالهای قبل مطرح شده بود.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟اگر در آزمونها شرکت داشتید معمولا چه رتبه ای کسب می نمودید؟
من به دلیل حضور در شهرستان حتی برای خرید منابع و کتب از طریق پست اقدام میکردم و هیچ موسسه ای آموزشی در اینجا فعالیت نداشت که بخواهم شرکت نمایم. البته در هیچ مقطعی از تحصیلاتم نیاز به شرکت در کلاسهای کنکور را احساس نکردم و همواره با تلاش و پشتکار خودم درس میخواندم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
همانطور که بیان نمودم به دلیل تدریس در دانشگاه پیام نور (عضو هیئت علمی می باشم) وقت کافی برای مطالعه منسجم نداشتم و به صورت پراکنده درس میخواندم. البته شاید تمام زمان مطالعه ام جمع کنم به سه ماه نرسد. اون هم زمان تعطیلی بین دو ترم و برخی روزها که کلاس نداشتم بود. ولی سعی میکردم منابع اصلی را مطالعه نمایم

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
من شخصا علاقه خاصی به دو درس منابع انسانی و مدیریت رفتار سازمانی دارم. فکر میکنم برای کسانی که وقت کافی برای مطالعه تمام وقت ندارند کتابهای استاد مهرداد پرچ مناسب باشند. چون کتابها را به صورت خیلی مفید خلاصه نموده و در قالب کتاب تئوریهای جامع مدیریت ارائه کرده است. علاوه بر آن کتابهای رفتار سازمانی و منابع انسانی دکتر آرین قلی پور، مدیریت عمومی دکتر الوانی و کتاب تئوری سازمان رابینز نیز جزء منابع هستند. برای درس زبان نیز من کتاب essential word رو برای لغات کار کردم که البته برای آزمون چندان مفید نبود و با داشته های علمی خودم از قبل، بیشتر سوالات را پاسخ می دادم.
 
چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
من سال 1389 فارغ التحصیل شدم و تاکنون یک کتاب، 6 مقاله علمی پژوهشی، 4 مقاله در کنفرانس های بین المللی و 1 مقاله در کنفرانس ملی حاصل تلاش های پژوهشی بنده بوده است. که همه اینها را در زمان فارغ التحصیلی انجام نداده ام بلکه تعدادی از آنها زمانی که دانشجوی ارشد بوده ام، با کمک اساتید بزرگوارم جناب آقای دکتر طبرسا و دکتر رضائیان کار کردم

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
اگر زمان کافی دارید، به صورت برنامه ریزی شده وقت برای مطالعه زبان و استعداد نیز علاوه بر دروس تخصصی بگذارید. خصوصا زبان که نه فقط برای آزمون برای موفقیت در مراحل بعدی نیز کارساز است و باید به صورت مداوم کار شود. در مورد دروس تخصصی نیازی نیست خود را الزام کنید که یکسال مطالعه داشته باشید شما با مطالعه سه ماهه به صورت مفید هم می توانید درصد خوبی داشته باشید. منابعی که در سایت مدیر ذکر میشه هم می تواند کمک کننده باشد، من از این سایت کمک زیاد گرفتم و برای مدیر محترم سایت و همکارانشون به خاطر همکاری با بنده و امثال بنده در این کنکورها واقعا سپاسگزارم.

منبع: سایت Modir.ir