شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 13 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 26,013
بازدید دیروز: 21,092
بازدید کل: 157,906,714
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 155
کاربران حاضر: 155

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
من رتبه 3 کنکور دکتری سراسری سال 91 در مجموعه مدیریت کارآفرینی شدم و در انتخاب اولم که گرایش کسب و کار روزانه دانشگاه تهران بود پذیرفته شدم. البته در حال حاضر دکتری در این رشته فقط در دانشگاه تهران وجود دارد که کلا دو سال است که دانشجوی دکتری پذیرش می شود. درصدهایی که من خودم با تقریب مناسبی حدس زده بودم به طور متوسط هر کدام حدود 20 الی 30 درصد بالاتر از نتایج سازمان سنجش بود . این را از این نظر گفتم که خوانندگان باید درصدهای بالاتری را هدف گیری کنند و مد نظرشان باشد. اما در هر حال درصدهای من در زبان حدود 60 درصد –استعداد 31 درصد و دروس تخصصی 35 درصد و تراز کل 9544 بود.
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس و فوق لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟
من کارشناسی ام مهندسی برق مخابرات از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر است . کارشناسی ارشدم هم مدیریت فناوری اطلاعات با معدل 17.5 است. البته من دو ترم را هم در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران به عنوان کارشناسی ارشد دوم گذراندم که البته چون دکتری قبول شدم دیگه نمی تونستم ادامه بدم و به همون دو ترم بسنده کردم. معدل موثرم در کنکور دکتری حدود 16.5 بوده است.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
راستش من در هیچ کلاسی شرکت نکردم. فقط جزوات مربوط به دانشجویان رتبه های برتر دکتری کارآفرینی دانشگاه تهران را که سال قبل قبول شده بودند خریداری کردم و از آنها هم مشاوره گرفتم و درحال حاضر خودم هم با آنها کار می کنم و مشاوره و تدریس می کنم. ولی این که کلاس شرکت کنید یا نه بستگی به شرایط و وضعیت  شخص دارد. کلاس کلا مفید است اما خوب یه مقدار وقت و هزینه نیاز دارد ولی شبیه سازی آزمون ها و آزمون دوره ای گرفتن از خود چه شخصی و یا از طریق موسسات خیلی کمک می کند. باید مرتب در بازه های زمانی منظم خود را بسنجید که به چه میزان پیشرفت داشته اید و نقاط ضعف تان کجاست و داشتن مشاور یا مدرس گاهی باعث صرفه جویی در زمان و زودتر به نتیجه رسیدن وجلوگیری از سعی و خطا می شود.
 
از سایت مدیر چه استفاده ای کردید و آیا کمکی به قبولی شما کرد؟
سایت مدیر برای من خیلی کمک کننده و اطلاع دهنده بوده است من در  دو دوره کارشناسی ارشد با رتبه های خوب  قبول شده ام که اطلاعات و مطالب و محتویات این سایت و نظرات و بازخوردها خیلی تاثیر گذار بوده است . برای دکتری هم من حقیقتش اطلاعات خوبی گرفتم و مهمتر از همه این که چون مدیر سایت آدم تحصیلکرده و فرهیخته و مثبتی است صرفا به جنبه درآمد زا بودن سایت فکر نمی کند و اطلاعتی که تو سایت هست اغلب کیفیت و صحت کافی دارد و فکر می کنم یکی از رموز اصلی موفقیت این سایت نسبت به برخی سایت های دیگر همین اعتمادی است که در بین مخاطبان کسب کرده.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من چون کم و بیش کار و تدریس هم می کنم زمان مشخصی و معینی رو نمی تونستم اختصاص بدهم اما از حدود سه چهار ماه قبل از امتحان هفته ای به طور متوسط 20 ساعتی در ارتباط با مطالب و دروسی که در کنکور می آید مطالعه داشتم که هفته های آخر به روزی حدود هفت هشت ساعت هم می رسید. البته من قبلا هم همواره مطالعه رو داشتم و بعضی از این دروس رو هم خصوصی یا گروهی تدریس می کردم و می کنم مثلا من سالهاست که زبان رو به صورت حرفه ای دنبال می کنم یا آمار و روش تحقیق رو اما برای خود کنکور مدت زیادی صرف نکردم.
 
در چه دانشگاه و گرایشی پذیرفته شدید؟
مدیریت کارآفرینی گرایش کسب و کار –دوره روزانه دانشگاه تهران

در صورت امکان تجارب خود را درباره مصاحبه برای استفاده داوطلبان سال آینده بیان کنید؟
مصاحبه مسایل خاص خود را دارد و نمی توان در یکی دو پاراگراف خلاصه کرد ولی به طور کلی می توان گفت که داشتن روزمه مناسب –مدرک و نمره ربان خوب- مقالات معتبر- توانایی ارایه توانایی ها و قابلیت های فرد به خوبی در زمان مصاحبه و دست پاچه نشدن و داشتن برنامه ای مشخص می تواند کمک زیادی بکند اما به هرحال نکات ظریف  زیادی هم دارد که احتیاج به تجربه و مشاوره و هم فکری دارد.


کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟(
منابع کنکور دکتری اغلب متنوع و گسترده است و مجموعه ای از کتاب ها اغلب لازم است مطالعه شود. از طرف دیگر گاهی منابع دچار تغییراتی می شوند و دانشجو سر جلسه کاملا شوکه می شود بنابراین بهتر است ریسک کمتری کرد و مطالعه گسترده تری کرد . مخصوصا برای کسانی که می خواهند رتبه خیلی خوب کسب کنند باید ریسک کمتری هم بکنند و طوری مطالعه کنند که هر جور سئوال آورده شود بتوانند درصد خوبی را جواب دهند. البته روند سئوال های سال های گذشته راهنما و سرنخ خوبی است اما کافی نیست. در مورد زبان هرچی لغت و گرامر و درک مطالب می توان خواند باید مطالعه کرد و تستهای سال های گذشته هم مفید است . گرامر سال های گذشته خود رشته زبان (کارشناسی به ارشد) می تواند شما را با گرامرهای نسبتا مشکل آشنا کند. لغات تافل و آیلتس و فلش کارت های مربوطه می تواند مفید باشد و درک مطالب هم باید زیاد کار شود چون مثلا سال گذشته حدود 40 سوال از 100 سوال یعنی 40 درصد سئوال ها درک مطالب های نسبتا سختی بود که اهمیت آن را نشان می دهد. البته من جواب های تشریحی و کوتاه سوالات  زبان دکتری سال گذشته را تهیه کرده ام و دراختیار سایت مدیر گذاشته ام که می توانید از لینک زیر ببینید:
 پاسخنامه درس زبان کنکور دکتری سراسری سال 1391 - کلیه رشته ها

برای استعداد تحصیلی سوالت چند سال گذشته و سوالات GMATرشته مدیریت اجرایی و MBAسال ها ی گذشته کفایت می کند و بسیار مفید است.
در مورد دروس تخصص که شامل آمار و روش تحقیق و تئوری های مدیریت و نظریه های کارآفرینی است منابعی که در سایت مدیر ذکر شده مناسب است . البته درس آمار و روش تحقیق در دو سال گذشته بیشتر مفهومی و تحلیلی بوده و کمتر مساله های حل کردنی و فرمولی در برداشته است به ویژه آمار که بیشتر تاکید روی تحلیل آماری بوده است و به  تحلیل آماری  رشته هایی مانند علم رفتاری و روان شناسی و جامعه شناسی نزدیک تر بوده است.
من پاسخ های تشریحی درس آمار و روش تحقیق دکتری سال گذشته مربوط به رشته مدیریت کارآفرینی و آینده پژوهی را که نوع سوالات این دو رشته تا حد زیادی شبیه هم هستند را برای سایت مدیر تهیه کرده ام که می توانید در لینک های زیر ببینید:
 پاسخ تشریحی درس آمار و روش تحقیق کنکور دکتری سراسری 91 رشته کارآفرینی
پاسخ تشریحی درس آمار و روش تحقیق کنکور دکتری سراسری 91 رشته آینده پژوهی
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور دکتری کارآفرینی دارید؟
به نظر من مطالعه باید مستمر و مبتنی بر درک خوب مفاهیم باشد. سپس ارزیابی دوره ای و شبیه سازی امتحان باید انجام شود. یادداشت برداری و خلاصه برداری  و داشتن نقشه مفهومی از مطالب هر فصل یا کل کتاب می تواند به نظم دهی ساختار ذهنی شما کمک کند. مرور مطالب باید در فواصل زمانی مناسب باشد. باید فرض کنید آزمون یک ماه زودتر انجام می شود و طوری برنامه ریزی کنید که یک ماه قبل از آزمون آمادگی خوبی داشته باشید و ماه آخر را بیشتر به مرور و خودسنجی و شبیه سازی آزمون و رفع و رجوع نقاط ضعف اختصاص دهید. در صورت امکان از مشاوره و کمک متناسب با نیازتان بهره بگیرید و نکته آخر این که باید صبور باشید والزاما  نتیجه گرا نباشید زیرا ما فقط می توانیم مطالعه کنیم و زحمت بکشیم و خودمان را آماده کنیم اما  نتیجه را اغلب عوامل متعددی رقم میزنند که کنترل  بعضی  از آن ها  از دست ما خارج است.
منبع: سایت Modir.ir

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه