شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 18,936
بازدید دیروز: 21,025
بازدید کل: 151,940,993
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 55
کاربران حاضر: 56

مصاحبه با علی رجبی ، رتبه 4 کنکور دکتری سال 1402 مجموعه مدیریت دولتی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
ممنونم.  بنده  علی رجبی هستم و  خدارو شکر رتبه ۴ رو در آزمون دکتری در رشته مدیریت دولتی بدست آوردم.
درصد های من به این ترتیب بودند؛
دروس تخصصی :۵۵.۲۴
استعداد تحصیلی :۲۰.۶۹
زبان : سفید.

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
راستش بعد از آزمون می دونستم که امتحان رو به خوبی گذراندم اما چون درصد های خودم رو محاسبه نکرده بودم ، حدس خاصی برای رتبه نداشتم. ولی خب خداروشکر که نتیجه دلخواه و مطلوبی رو بدست آوردم.
 
رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
من مقطع کارشناسی رو در رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه بجنورد فارغ التحصیل شدم  و الان مقطع ارشد رو در دانشگاه علامه طباطبایی در رشته مدیریت دولتی گرایش رفتار سازمانی مشغول انجام کار های پایان نامه هستم.

آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 1401 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
خیر اولین سالی بود که در کنکور دکتری شرکت می کردم. سطح سوالات امسال فکر می کنم در حد سال های قبل بود و فقط این نکته که سوالات آزمون کمتر شده بود، می تونست در هدف گذاری داوطلبان تغییراتی رو ایجاد کند. با این وجود سطح کنکور امسال رو متوسط به بالا ارزیابی می کنم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از ۲۳شهریور با روزی ۴ساعت شروع به مطالعه کردم و چون همزمان با مطالعه برای کنکور، دروس ترم سه دانشگاه رو هم داشتم، سعی کردم از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنم. (حتی بعضی از دروس مثل آمار  رو سر کلاس مرور می کردم).
از آبان ماه تا اسفند ماه به طور تقریبی روزی ۸ساعت مطالعه داشتم.

  کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
این که داوطلبان از کدام منابع مطالعاتی استفاده کنند، کاملا بستگی به این داره که با چه منبعی بهترین ارتباط رو برقرار می کنند. اما با این وجود من منابع زیر رو پیشنهاد میکنم.
آمار دکتر طورانی
مبانی سازمان و مدیریت دکتر مقیمی
مدیریت اسلام مقیمی
نهضت های مدیریتی دکتر بیگی.
خط مشی گذاری اسد زاده.
به دوستان توصیه می کنم که حد المقدور کتاب آمار و مبانی و اسلام رو از همین منابع استفاده کنند.  امسال سوالات درس مبانی افزایش پیدا کرده بود و حساسیت این درس نسبت به گذشته دو چندان شد. من برای مبانی سازمان کتاب دکتر مقیمی رو حدودا ۶مرتبه خوندم و خدارو شکر تونستم در این درس حدود ۸۲ درصد سوالات رو پاسخ بدم.
درس مدیریت اسلامی ، درسی  حجیم و پر نکته است و از هر خط این کتاب میشه سوالات سنگینی رو طراحی کرد. برای همین من سعی کردم حتی در مواقع بیکاری ، مطالب رو مرور کنم. و مجموعا ۳مرتبه کتاب و تونستم از  ۱۰ سوال اسلام ، به ۹ سوال پاسخ درست بدم.
دروس خط مشی و نهضت های مدیریتی،  جز درس هایی هستند که معمولا در کنکور دکتری از منابع متعددی برای طرح سوال استفاده می‌کنند. به همین دلیل من کتاب هایی رو مطالعه کردم که تجمیع مطالب رو داشته باشه.
نکته اساسی که می تونم به دوستان عزیز بگم اینه که: به جای اینکه منابع متعددی رو بخونین، یک منبع رو چندین مرتبه مرور کنید و مطمئن باشید نتیجه مطلوبی رو کسب می کنید.

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
من در حال حاضر ۴  مقاله علمی ترویجی دارم که همراه یکی از هم کلاسی های عزیزم اون ها رو کار  کردیم و از همین جا از ایشونم تشکر می کنم. همچنین در طول دوران کارشناسی ، تدریس بعضی از کلاس ها  از جمله کلاس های حل تمرین رو برعهده داشتم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟ اگر به گذشته برمی گشتید چه کارهای دیگری رو برای آمادگی کنکور انجام می دادید و چه کارهایی رو انجام نمی دادید؟
به عنوان حرف آخر می خوام اینو داوطلبان بدونند که مسیر موفقیت کنکور ، یک مسیر فرسایشی و دیر بازده است. و ممکنه در طول مسیر خستگی و ناامیدی به سراغتون بیاد. این امر کاملا طبیعی است و برای هر فردی اتفاق میافته. من هم واقعا روز هایی بودند که کشش نداشتم و فشار بسیار زیادی رو تحمل می کردم اما به این فکر کنید که همون لحظه ای که شما دست از تلاش برمی دارید، یه نفر تازه مسیر رو شروع میکنه و به مرور جایگاه شما رو ازتون می گیره. پس طوری تلاش کنید که بعد از آزمون ، پشیمان نشید. گاهی اوقات ماهی که از آب می گیریم ممکنه دیگه تازه نباشه.
با قدرت ادامه بدید و مطمئن باشید که به هدفتون  می‌رسید.
و در انتها میخوام از خانواده عزیزم که مشوق من بودند  تشکر کنم و همچنین از تمام هم کلاسی های خودم که همیشه پشتیبان و یار و یاور من بودند، قدردانی می کنم و امیدوارم همشون به بالاترین جایگاه برسند.
متشکر از سایت خوب مدیر....