شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 03 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,381
بازدید دیروز: 52,631
بازدید کل: 157,668,384
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 96
کاربران حاضر: 97

مصاحبه با رتبه 71 کنکور دکتری سال 1402 مجموعه مدیریت بازرگانی و راهبردی
 

 ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
دروس تخصصی 40.58
استعداد 17.24
زبان انگلیسی : 0

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
انتظار بنده از درصدهای اکتسابی بعد از آزمون با نتایج اعلام شده تقریبا یکسان بود

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
رشته تحصیلی ام در مقطع کارشناسی ، مدیریت بازرگانی بود که  با معدل 15.9 از دانشگاه پیام نور فارغ التحصیل شدم و در مقطع کارشناسی ارشد، رشته ام مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی بود که با معدل 18.9 از دانشگاه آزاد واحد تهران شمال فارغ التحصیل شدم.

آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 1402 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
بله. سال های قبل نیز شرکت می کردم اما در سال 1401 و 1402 تصمیم ام جدی و مطالعه هایم برنامه ریزی شده بود. واقعیت این هست  که ارزیابی از سوالات هر سال آزمون بستگی به میزان مطالعه شما دارد. بالطبع اگر منابع لازم مطالعه و تست های مربوطه زده شود سوالات آن سال از نظرتان مطلوب هست و در غیر اینصورت احساس می کنید که نیاز به مطالعه بیشتر برای سال بعدی دارید.
مثلا سال 1401 که در آزمون شرکت کردم علیرغم مطالعه زیاد کتب، به علت عدم استفاده از کتاب های تست، بعد از آزمون احساس کردم سوالات کمی سخت بود و چنانچه اگر زمانی برای تست زدن قرار می دادم، احساسم چیز دیگری بود.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از مرداد 1401 شروع به مرور منابع و کتب اصلی نمودم و از آبان شروع به تست زنی کردم، بصورتی که برای هر درس روزانه و بصورت روتین 5 تا 10 تست می زنم . نظر به اینکه در کتاب های تست با نکات جدیدی مواجه می شدم این نکات را جزوه و خلاصه می کردم که تا آخرین روزها نیز مطالعه می نمونم. ساعت مطالعه ام بصورت متوسط از 3 ساعت شروع شد که در ماههای آخر به 6 یا 7 ساعت هم می رسید. بنظرم خیلی مهم هست تا از زمان های باطله مثل مسیر رفت و برگشت به سرکار یا منتظر بودن در ایستگاه اتوبوس و از این قبیل فرصت ها برای مطالعه مطالب استفاده کرد و به همین دلیل سعی می کردم جزوه هایم را در این زمان ها مطالعه کنم. از نظر بنده خلاصه نویسی و فیلتر کردن مطالب سخت و آسان و مرور آن نکته خیلی مهمی هست.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای درس بازاریابی کتاب دکتر جلیلیان به همراه کتاب تست مربوطه
برای درس تئوری های مدیریت کتاب دکتر جوادین و دکتر جلیلیان به همراه کتاب های تست مربوطه
برای درس مدیریت اسلامی کتاب دکتر مقیمی + تست های سال های قبل
برای درس استراتژی کتاب دکتر جلیلیان+ تست های سال های قبل

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
دو کتاب دارم
یک مقاله علمی و ترویجی
و دو مقاله کنفرانسی
و یک اکسپت آی اس آی از پایان نامه ام

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟ اگر به گذشته برمی گشتید چه کارهای دیگری رو برای آمادگی کنکور انجام می دادید و چه کارهایی رو انجام نمی دادید؟
بدون شک این جمله را شنیده اید که می گویند آهسته و پیوسته بروید و این مصداق موفقیت در هر آزمونی از جمله دکتری هست در واقع شما با 2 یا 3 ساعت مطالعه روزانه بعد از چند ماه ، این روند جز برنامه زندگیتان می شود و چه بسا زمانی می رسد که شما در حدود 8 ساعت مطالعه دارید اما احساس خستگی نمی کنید چون جزئی از زندگیتان شده مثل سرکار رفتن، غذا خوردن و ... .بنظرم این اولین قانون موفقیت هست. سعی نکنید از اول خودتان را خسته کنید و یک روز 8 ساعت زمان گذاشته و دو روز هیچ زمانی نگذارید بلکه توالی و روتین بودن را با ساعت کم از ابتدا رعایت کنید
دومین قانون موفقیت مطالعه درست منابع درسی و تقویت مهارت تست زنی هست حتما از کتب تست و بانک سوالات استفاده کنید
سومین قانون موفقیت : خلاصه نویسی مطالب و فیلتر کردن مطالب سخت از  آسان هست . حتی می توانید نکاتی که برایتان فرار هست در کاغذی نوشته و روی دیوار یا جایی که در جلوی چشمانتان هست قرار دهید تا آنقدر مطالب به چشمانتان بخورد تا ملکه ذهنتان شود
 آخرین نکته این که اگر احساس می کنید در درسی ضعف دارید و نمی توانید در آزمون پاسخ دهید پس وقت آن را برای تقویت درس دیگری استفاده کنید و از اینکه نمره منفی در آزمون بدست بیاورید جدا خودداری کنید.
با آرزوی موفقیت برای همه داوطلبین گرامی