شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 07 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 38,886
بازدید دیروز: 54,568
بازدید کل: 151,805,766
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 131
کاربران حاضر: 131

مصاحبه با توحید محمودی ، رتبه 23 کنکور دکتری سال 1401 مجموعه مدیریت دولتی


بنام خدا
با عرض سلام و احترام خدمت تیم خوبِ سایت مدیر و همه داوطلبان، بنده توحید محمودی هستم.
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
دروس تخصصی ۳۵٫۰۲
استعداد تحصیلی ۱۳٫۳۳
زبان ۵٫۵۶
رتبه ۲۳مدیریت دولتی
 
پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
چون در انتهای جلسه کنکور پاسخ های خودمو در برگه‌ای که روی صندلی چسبانده بودن، یادداشت کردم و با خودم آوردم که بعداز انتشار کلید سوالات بتونم دقیق محاسبه کنم برا همین درصدهایی که محاسبه کردم درست بود و رتبه تخمینی هم بین ۲۰ الی ۳۵گذاشته بودم.
 
رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
سال ۹۸در مقطع کارشناسی در رشته مدیریت دولتی با معدل ۱۷٫۵۰ از دانشگاه پیام نور تبریز فارغ التحصیل شدم.
شهریور امسال (سال ۱۴۰۱) در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مدیریت منابع انسانی با معدل ۱۸٫۰۵ از دانشگاه تهران فارغ التحصیل می شم. ( مرحله انجام پایان نامه هستم).
 
آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 1401 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
کنکور  ۱۴۰۰ رشته مدیریت بازرگانی آزمایشی آزمون دادم و رتبه ۱۰۵۳ شدم. چون هر دو سال رشته متفاوت آزمون دادم نمی تونم با رشته‌ مقایسه کلی داشته باشم ولی درسهایی که مشترک بودن بنظرم در کنکور امسال دروس تئوری و اسلام سخت‌تر بودن چون سوالات بیشتر از مطالب جدید این دروس اومده بود!
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اواخر آبان شروع کردم و ۲،۳هفته طول کشید مطالعه ام منظم بشه و بعدش به طور متوسط روزی ۷،۸ساعت مطالعه داشتم که نزدیک های آزمون ۱۱، ۱۲ساعت بود.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: کتاب زبان عمومی زیرذره بین مولف دکتر جهانشاهی و دکتر یوسف زاده
درمورد زبان پیشنهاد می کنم حتما زبان رو منظم بخونین، نه برای کنکور، بلکه اتفاقا برای بعداز کنکور بیشتر به دانش زبان نیاز دارین و بنظرم کتاب های زیرذره‌بین کامل پوشش میده و نیازی نیست کتاب دیگه مطالعه کنین.
 
استعداد تحصیلی: کتاب استعداد تحصیلی مدرسان شریف
بنده برا مطالعه استعداد زمان نذاشتم و پشیمان هم نیستم با این حال سوالاتش خوب بود و در جلسه آزمون متاسفانه مدیریت زمان براش نداشتم و حتی بیشتر وقت زبان رو به این درس اختصاص دادم و توصیه خودم اینه تایم کمی برا استعداد بذارن و بیشتر روی زبان وقت بذارن. ولی کامل هم حذف نکنن و بنظرم درصد ۲۰الی ۳۰برا استعداد درصد معقولی هست که اگه هوشمندانه به سوالات پاسخ بدن می تونن به این درصد برسن.
 
آمار: آمار و احتمالات دکتری مولف دکتر طورانی
پیشنهادم اینه آمار رو حداقل تو برنامه یک روز درمیان داشته باشین و بعداز دو دور خواندن نکته برداری کنین و مرور زیاد کنین و حتما سرمایه گذاری کنین چرا که بنظرم از ۱۶سوال آمار راحت میشه حداقل به ۱۰تا سوال پاسخ داد و بسیار رتبه ساز هست.
 
اسلام: اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام دکتر مقیمی
تنها منبع این درس کتاب اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام دکتر مقیمی هست و مخصوصا که در ویرایش ۱۴۰۰تقریبا ۱۰۰صفحه به کتاب اضافه شده و مطالب خوبی برای طرح سوال در کنکور داره و حتما با دقت مطالب این کتاب خونده بشه.
 
تئوری مدیریت: کتاب مبانی سازمان و مدیریت دکتر مقیمی
با توجه به توصیه هایی که از دوستان شنیدم وسوسه شدم و کتاب مبانی سازمان و مدیریت دکتر مقیمی رو خوندم اما پشیمانم. بخاطر اینکه کتاب دکتر سیدجوادین - جلیلیان هم سوالات رو پوشش داده بود البته بجز مطالب جدیدی که در ویرایش ۱۴۰۰به اندازه ۱۵الی ۲۰صفحه به کتاب دکتر مقیمی اضافه شده و اینم بگم که دکتر جلیلیان در صفحه تلگرامی واقعا همه اون مطالب جدید رو پوشش داده بودن و برای من که کنکور ارشد کتاب سیدجوادین - جلیلیان خونده بودم، کتاب مقیمی سخت بود و آشنایی با کتابش نداشتم و این وقت بیشتری می‌گرفت. به دوستانی که کتاب سیدجوادین - جلیلیان رو ارشد خوندن پیشنهاد می کنم برا آزمون دکتری هم همون رو بخونن و در کنارش تنها مطالب جدید کتاب دکتر مقیمی که در حد ۱۵ الی ۲۰صفحه اضافه شده رو هم بخونن.

مبانی و نظریه های مدیریت دولتی: کتاب مبانی و نظریه های مدیریت دولتی مولف دکتر بیگی رو خوندم
مطالب کتاب دکتر بیگی بنظرم به اندازه ۵۰ درصد پوشش میده و البته بستگی به سوالات کنکورش هم داره که بعضا این درصد کم یا بیشتر هم می شه. ولی با توجه به گستردگی مطالب این درس و کتابهایی که در این حوزه هست بنظرم اگه دوستان فرصت داشتن، کتاب جدیدی که دکتر مقیمی و همکاراش در شهریور ۱۴۰۰ترجمه کردن میتونه برا سالهای بعد منبع طرح سوالات باشه و با توجه به حجم زیادی که کتاب داره توصیه می کنم زودتر شروع به مطالعه بشه.
 
مبانی و نظریه های خط مشی گذاری عمومی: کتاب مبانی و نظریه های خط مشی گذاری مولف دکتر بیگی رو خوندم
در مورد این درس هم کتاب دکتر بیگی سال ۱۴۰۰پوشش خیلی کمی میداد و تقریبا ۳۰درصد میشد، امسال این درصد یکم بیشتر بود ولی پیشنهاد می کنم برای درصدهای بالاتر کتاب‌های دکتر دانایی فرد و پورعزت که در زمینه خط مشی گذاری تالیف شدن رو مطالعه کنید.
 
چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
فقط یک مقاله علمی ترویجی دارم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟ اگر به گذشته برمی گشتید چه کارهای دیگری رو برای آمادگی کنکور انجام می دادید و چه کارهایی رو انجام نمی دادید؟
اگه به گذشته برگردم حتما از مهر شروع می کنم چون واقعا یه موقع هایی اتفاقات پیش بینی نشده میفته که برنامه رو بهم میریزه. من متاسفانه دوبار سرماخوردگی و اومیکرون گرفتم که هربار ۱هفته درس کنار گذاشتم و عقب افتادم مخصوصا آخریش که چندروز مونده بود کنکور که باعث شد اعتماد به نفسم کم بشه و نتونم جمع بندی کنم، براهمین حتما یکم زودتر شروع کنین. نکته بعدی اینکه سرجلسه آزمون مدیریت زمان داشته باشین مخصوصا زبان و استعداد تحصیلی که تایمش واقعا کمه! خودتونو باور کنین و هدفمند بخونین و یک ماه مونده بنظرم ساعت مطالعه رو حداقل ۱۱ساعت برسونین و مطمئن باشین نتیجه اش میبینین.
و در آخر امیدوارم مطالب برای دوستان مفید بوده باشه و آرزوی سلامتی و موفقیت برای همگی دارم.
با تشکر