شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 16,842
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,589,272
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 104
کاربران حاضر: 104


مصاحبه با یاسر مومن ، رتبه 5 کنکور دکتری سال 1401 مجموعه مدیریت بازرگانی و راهبردی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا، رتبه ۵
دروس تخصصی ۴۵/۵۷درصد
استعداد تحصیلی ۴۱/۱۱درصد
زبان انگلیسی ۳۲/۲۲  درصد
 
پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
با توجه به شرایط خودم، مطمئن بودم زیر ۲۰می شم، بله درصدهای اعلامی تقریبا همون درصدهایی بود که با کلید سوالات آزمون اعلام شده توسط سازمان سنجش محاسبه کرده بودم.
 
رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
من کارشناسی فیزیک اتمی از دانشگاه تبریز دارم و کارشناسی ارشد فیزیک هسته ای از دانشگاه پیام نور
 
 آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 1401 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
پارسال هم در کنکور دکتری شرکت داشتم و رتبه ۷۷ رو کسب کردم. اما با توجه به اینکه سال اول بود و منبع قابل اعتنا و فرصت مطالعه خوبی نداشتم و رشته ای بود که برام خیلی بیگانه بود، نمی توانستم ارزیابی درستی از سطح سوالات داشته باشم، اما در کل امسال سوالات مخصوصا در دروس تخصصی به غیر از آمار، نسبت به سالهای قبل مفهومی تر و مشکل تر بود.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از اواخر شهریور مطالعه رو شروع کردم و به طور متوسط روزی ۵تا ۶ساعت مطالعه مفید داشتم
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
به نظرم سایت modir.ir بهترین منابع رو با بهترین روش ممکن به داوطلب ها معرفی کرده و از این بابت از شما تشکر میکنم، چرا که خود من با توجه به اینکه هیچ آشنایی با این رشته نداشتم اما از منابع پیشنهادی سایت شما استفاده کردم و نتیجه گرفتم. اما اگر بخواهم به طور خلاصه برای داوطلبان عزیز در هر درس فقط یک کتاب معرفی کنم، کتابهای زیر رو توصیه می کنم، هرچند برای درصدهای بالا زدن باید کتابهای کمکی هم مطالعه بشه
آمار طورانی
مدیریت استراتژیک، بازاریابی و مبانی سازمان رو هم از کتابهای آقای جلیلیان استفاده بکنن.
در مورد اسلام هم کتاب آقای مقیمی و ۲۰۰۰تست مبانی مدیریت در اسلام.
من برای استعداد هیچ کتابی رو مطالعه نکردم و فقط سوالات دو، سه سال اخیر رو زدم تا برای تنظیم وقتم سر جلسه آمادگی داشته باشم، برای زبان هم بیشتر تمرکزم روی لغت و ریدینگ بود و ۵۰۴، ۱۱۰۰، لغات ضروری آیتلس رو خونده بودم و البته کتاب زبان عمومی زیر ذره بین رو هم توصیه می کنم.

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
از اونجایی که رشته بنده فیزیک بوده، مقاله و سابقه تدریس در این رشته دارم، هرچند که بواسطه اینکه کارم آزاد هست، به صورت تجربی با اصول کلی مدیریت بازرگانی آشنایی داشتم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟ اگر به گذشته برمی گشتید چه کارهای دیگری رو برای آمادگی کنکور انجام می دادید و چه کارهایی رو انجام نمی دادید؟
نکته اول اینکه داوطلبان عزیز بدانند که اگر اراده کنند و با برنامه ریزی درست مطالعه کنند حتما جواب خواهند گرفت و به هیچ وجه نا امید نباشند. منابع خوب تهیه بکنند و به صورت مستمر مطالعه کنند نه اینکه یک هفته روزی ۱۰ساعت بخوانند و هفته بعد هیچی. برای هر روز و هر هفته و ماهشون نقشه راه داشته باشند تا روز آزمون و البته حتما برنامه رو منعطف تنظیم بکنند که در صورت بروز مشکل قدرت مانورپذیریشون سلب نشه. زبان رو هرگز صفر نزنند، روزی نیم ساعت برای زبان وقت بگذارند.
دوستان عزیز حتما، حتما سوالات آزمونهای سالهای قبل رو بخوانند و نکته بسیار مهم تر اینکه برای مثال تسلط  ۹۰درصدی بر ۷۰درصد مطالب بسیار بهتر از تسلط ۷۰درصدی بر ۹۰درصد مطالب هست.
در پایان بر خودم لازم میدونم از پروفسور دهدشتی بزرگوار هم نهایت تشکر و قدرشناسی رو داشته باشم که اولا سایت شما رو بهم معرفی کردند تا منابع رو درست انتخاب کنم و از تجربه سایر دوستان استفاده کنم، دوم هم اینکه همواره به بنده حقیر لطف داشتند و در طول مسیر مطالعه تشویق به مطالعه کردند. امیدوارم سایه پربرکت وجود گوهربار ایشون مستدام باشد.
 
باتشکر