شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 17,487
بازدید دیروز: 41,099
بازدید کل: 158,488,315
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 89
کاربران حاضر: 89

مصاحبه با رضا تقوی، رتبه 22 کنکور دکتری سال 1401 مجموعه مدیریت بازرگانی و راهبردی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

با سلام و وقت به خیر
رضا تقویهستم، رتبه‌ی 22 کنکور دکتری مدیریت بازرگانی و راهبردی ۱۴۰1. در جداول ذیل درصدها، رتبه و تراز اینجانب ذکر شده است.

نمرات اکتسابی نمره به درصد
نام درس
مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد 40.93
استعداد تحصیلی 26.67
زبان انگلیسی 13.33
سهمیه نمره کل رتبه در سهمیه
آزاد 5407 22

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه‌ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می‌زدید نزدیک بود؟

درصدهایی که بعد از آزمون برآورد کردم دقیقا همان درصدهایی بودند که زده بودم ولی در مقایسه با سال‌های قبل فکر کردم که نمره‌ی لازم برای رتبه‌ی کنونی رو نیاوردم. در کل انتظار رتبه‌ای حدود ۳۳ یا کمتر رو داشتم.

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ‌التحصیل شده‌اید؟
کارشناسی: مدیریت بازرگانی (روزانه) در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با معدل کل 19.26 (ورودی 1395)(رتبه سوم)
کارشناسی ارشد: مدیریت کسب و کار (MBA) گرایش بازاریابی (روزانه) در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با معدل کل 19.03 (تا ترم سوم) (ورودی 1399)
 
 
آیا در کنکورهای دکتری سال‌های قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 1401 را در مقایسه با سال‌های قبل چگونه ارزیابی می‌کنید؟
خیر، اولین بار بود که در کنکور دکتری مدیریت بازرگانی و راهبردی شرکت می‌کردم. از اون‌جایی که سوالات سال‌های قبل رو بررسی کرده بودم، با روند و سطح سوالات آشنا بودم و فکر می‌کنم سطح امسال تفاوت چندانی با سال‌های قبل نداشت. فقط به نظرم درس تئوری‌های مدیریت و مدیریت اسلامی کمی سخت‌تر شده بود. سوالات آمار در سطح سال های گذشته بوده و نسبتا آسان بوده است. سوالات مدیریت بازاریابی پیشرفته کمی آسان‌تر از کنکور سال گذشته بوده است. سوالات مدیریت استراتژیک پیشرفته هم در سطح سوالات سال گذشته بوده است.

5- از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از ماه‌های مرداد و شهریور شروع کردم و روزانه بین 6 تا 7 ساعت مطالعه داشتم ولی از آبان تا اسفند به طور میانگین روزی ۸ ساعت درس می‌خواندم.

6- کتاب‌ها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدام‌ها هستند و در هر درس چه توصیه‌های خاصی به داوطلبان دارید؟
آمار و کاربرد آن در مدیریت: کتاب آمار و احتمالات نوشته دکتر نادر نعمت الهی
برای این درس حتما وقت بگذارید چون به نسبت سایر دروس که جنبه حفظی دارند و مطالب بسیار گسترده و فراری را دارا می‌باشند، جزو آسان‌ترین دروس کنکور به حساب می‌آید.
مبانی سازمان و مدیریت: کتاب‌ تئوری‌های مدیریت نوشته دکتر سیدجوادین و دکتر جلیلیان که تقریبا تمام سوالات رو پوشش می‌دهد. این درس حاوی مطالب بسیار فراری می‌باشد، لذا نیازمند مرور بسیار می‌باشد.
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: کتاب اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام نوشته محمد حسین افضل آبادی و مصطفی حسان.
بازاریابی و مدیریت بازار پیشرفته: کتاب مرجع کامل مدیریت بازاریابی نوشته دکتر جلیلیان
روی دروس مربوط به محصول، خدمات و برند حتما توجه بیشتری شود.
مدیریت استراتژیک پیشرفته: کتاب مرجع کامل مدیریت استراتژیک پیشرفته دکتر جلیلیان
این درس ماتریس‌های زیادی دارد. حتما روی ماتریس‌ها توجه بیشتری شود.
زبان انگلیسی: فقط کتاب‌های ۵۰۴ و ۱۱۰۰ لغت ضروری رو خواندم و تست‌های سال‌های قبل دکتری مدیریت بازرگانی و راهبردی و کارشناسی ارشد مجموعه مدیریت رو تمرین کردم.
استعداد تحصیلی: سوالات کنکور دکتری گروه‌ علوم انسانی در سال‌های گذشته را که بسیار شبیه هم از لحاظ سبک سوالات هستند رو مطالعه کردم. البته تمرکزم بیشتر روی بخش «درک مطلب» و «استدلال منطقی» بود.
 
چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین‌المللی، کنفرانس، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
یک مقاله کنفرانسی در حوزه انگیزش کارکنان دارم. یک کتاب در دست ترجمه در زمینه قیمت‌گذاری انتقالی دارم. در حال تدوین پایان نامه کارشناسی ارشد در زمینه تجربه برند هستم که تا پایان شهریور 1401 دفاع خواهد شد.
از لحاظ سابقه کار هم شش ماه در یک شرکت (فروشگاه زنجیره‌ای) کار حسابداری می‌کردم و حدود یک سال هم در یک شرکت فعال در حوزه ارزهای دیجیتال کار بازاریابی دیجیتال رو انجام می‌دادم. در حال حاضر هم در بخش بازاریابی یک شرکت فعال در حوزه پیام‌رسان مشغول به کار می‌باشم.
از لحاظ سابقه تدریس هم در طول دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد هم 2 بار به عنوان دستیار آموزشی استاد در درس «روش تحقیق در مدیریت» حضور داشتم.
در سایر حوزه‌ها هم سه دوره متوالی (سوم، چهارم و پنجم) دانشجوی بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران بودم و از آن‌جایی که در مقطع کارشناسی با رتبه سوم فارغ‌التحصیل شدم و در پذیرش استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد دانشگاه تهران قبول شدم، دارای لوح تقدیر از بنیاد حامیان دانشگاه تهران نیز می‌باشم.

به طور کلی چه توصیه‌هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟ اگر به گذشته بر می‌گشتید چه کارهای دیگری رو برای آمادگی کنکور انجام می‌دادید و چه کارهایی رو انجام نمی‌دادید؟
توصیه‌ام برای سر جلسه‌ی آزمون این هست که سعی کنند کاملا تمرکز خود را حفظ کرده و استرس نداشته باشند. سعی کنند روی مطالب فرار خصوصا درس تئوری‌های مدیریت و مدیریت اسلامی وقت بیشتری بگذارند و به صورت مستمر مطالعه کنند. بلافاصله بعد از مطالعه هر فصل تست نزنند و غلط‌های خود را در همه دروس خوب بررسی نمایند. ناامید نشوند و به مسیرشون ادامه دهند. هفته آخر قبل از جلسه آزمون رو صرفا به جمع‌بندی و تمرکز روی نقاط قوت اختصاص دهند.
آخرین توصیه‌ام این هست که در کارشان پشتکار داشته باشند و برای مدت کوتاهی از یک سری کارهای متفرقه دوری کنند. از مقایسه‌ی خودشان با دیگران هم خودداری کنند.
 

 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه