سایر نکات مهم درباره آزمون دکتری دانشگاه پیام نور
1- احراز حداقل میانگین 14 (یا برابر آن در سایر نظام های ارزشیابی) در مقطع کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) رسمی یا دکترای حرفه ای مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی برای ثبت نام در آزمون ضروری است.
2-دانشجویان کارشناسی ارشد که حداکثر تا پایان شهریور سال آغاز تحصیل دانش آموخته می شوند می توانند داوطلب شرکت در آزمون گردند و میانگین نمرات مقطع کارشناسی ارشد این دسته از داوطلبان هنگام فراغت از تحصیل نباید از 14 کمتر باشد.
3- سوالات آزمون ورودی دوره های دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور بصورت چندگزینه ای و دارای نمره منفی می باشد. (برای هر پاسخ غلط به میزان یک چهارم نمره منفی لحاظ می شود).
4- کلیه پذیرفته شدگان پیش از آزمون جامع دکتری ملزم به شرکت و موفقیت در آزمون زبان عمومی دانشگاه پیام نور PNUET یا ازمون های زبان انگلیسی مورد قبول وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشند.
5- داوطلبان شاغل در وزارتخانه ها و سازمان ها و نهادهای دولتی باید قبل از ثبت نام موافقت کتبی و بدون قید و شرط محل کار خود را مبنی بر ادامه تحصیل دریافت و آن را نزد خود نگاه دارند.
6- از بین شرکت کنندگان در آزمون کتبی در هر رشته تحصیلی به میزان دو برابر پذیرش آزاد و برای مربیان و دستیاران علمی به میزان سه برابر ظرفیت پذیرش ویژه آنان به ترتیب از بالاترین میانگین کتبی به مصاحبه علمی دعوت خواهند شد.
7- مدارک فارغ التحصیلان دانشگاههای خارج از کشور که متقاضی شرکت در دوره دکترای تخصصی می باشند، باید توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارزشیابی شده و به تایید رسیده باشد و چنانچه در تاییدیه مذکور کلمه (معادل) قید شده، لازم است اجازه شرکت در آزمونهای مقاطع بالاتر به صراحت در تاییدیه درج و مهر و امضاء شده باشد.
8- افرادی که مدرک کارشناسی ارشد ناپیوسته آنان با عنوان معادل از سوی موسسات آموزش عالی داخل کشور صادر شده است، چنانچه در امتحان جامعی که به منظور شرکت دارندگان اینگونه مدارک در آزمونهای مقطع بالاتر از طرف سازمان سنجش آموزش کشور برگزار گردیده، شرکت و شرایط لازم را احراز نموده و مجاز به شرکت در آزمون مقطع بالاتر تشخیص داده شده باشند بایستی در صورت قبولی در آزمون، نسبت به اخذ و ارائه اصل مجوز مذکور از سازمان سنجش و آموزش کشور جهت ثبت نام اقدام نمایند.