قائم مقام رییس دانشگاه پیام نور با اشاره به ویژگی کتاب محوری دانشگاه پیام نور، گفت: براین اساس لازم است، گزیده مقالات همایش «مدیریت علوی» به عنوان بخشهایی از متون درسی رشتههای مدیریت، نهج البلاغه و سایر رشتههای مرتبط در کتابها درج شود تا دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور، با سیره عملی مدیریت حضرت علی (ع) آشنا شوند.
به گزارش سرویس صنفی فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر محمد مهدی فداکار ضمن تاکید بر لزوم برگزاری همایش «مدیریت علوی»، اضافه کرد: کشور ما کشوری اسلامی است. بنابراین یکی از اولویتهای اولیه برای کشور، برگزاری همایش «مدیریت علوی» است تا مدیران کشور با مبانی مدیریت دینی و الگوهای مدیریتی که ائمه اطهار و پیامبران بودهاند، آشنا شوند.
دکتر فداکار گفت: اگر مدیران ما نیز بر مبنای این الگوها انتخاب شوند، قطعا سیستم مدیریتی رو به بهبود خواهد رفت و نقاط ضعف برطرف میشود.
وی اضافه کرد: البته ما هیچ وقت نمیتوانیم ایده آل باشیم. مدیریت حضر ت علی (ع) قلهای است که باید به سمت آن حرکت کنیم. همیشه شدت و ضعف وجود دارد اما اگر مدیران درست انتخاب شوند، ضعفها، مشکلات و آسیبها کمتر خواهد بود.
قائم مقام رئیس دانشگاه پیام نور بار دیگر بر ضرورت برگزاری همایش «مدیریت علوی» تاکید کرد و گفت: دانشگاه پیام نور یک دانشگاه نیمه حضوری است که به سمت مجازی شدن گام برمیدارد و در اقصی نقاط کشور دارای شعبه است. برگزاری این همایشها در دانشگاه پیام نور مخاطبان بسیاری را از سراسر کشور تحت پوشش خود قر ار میدهد.
همایش بزرگ مدیریت علوی دانشگاه پیام نور 12 الی 14 آذرماه سال جاری در تهران برگزار میشود.
نظرات کاربران