شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 19 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 6,325
بازدید دیروز: 26,997
بازدید کل: 160,918,397
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 118
کاربران حاضر: 118
کدخبر: 9095 زمان ارسال: دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 - 14:24 تعداد بازدید: 1264
دانشگاه علامه طباطبایی دیگر دانشجوی نیمه حضوری پذیرش نمی کند

رییس دانشگاه علامه طباطبایی درباره حذف 12 کدرشته محل این دانشگاه در دوره‌های نیمه حضوری از دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال 92، گفت: از لحاظ قانونی نمی‌توانیم دوره‌های نیمه حضوری برگزار کنیم.

سیدصدرالدین شریعتی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه دوره‌های نیمه حضوری به دانشگاه پیام نور منتقل شده است، اظهار کرد: دانشگاه علامه طباطبایی به طور کلی دیگر دانشجوی نیمه حضوری پذیرش نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در پردیس خودگران و دوره‌های مجازی پذیرش دانشجو داریم، تصریح کرد: رشته‌های حذف شده در دوره‌های نیمه حضوری در پردیس خودگردان دانشگاه پذیرش خواهند داشت.

شریعتی با بیان اینکه دوره‌های نیمه حضوری برای دانشجویان شهرهای دیگر مشکل ایجاد می‌کند، گفت: دانشجو باید دائما در رفت و آمد باشد از طرفی امکانات رفاهی مثل خوابگاه نیز به او تعلق نمی‌گیرد، بنابراین حذف دوره‌های نیمه حضوری به نوعی خدمت به دانشجو بوده است.

وی افزود:‌ دانشگاه پیام‌نور در سراسر ایران شعبه دارد و آزمون‌هایش را به صورت سراسری برگزار می‌کند. بنابراین این دوره‌ها را بسیار راحت تر برگزار خواهد کرد، اما دانشگاه علامه زمانی دانشجوی نیمه حضوری پذیرش می‌کرد که با راه‌اندازی پردیس خودگردان این پذیرش حذف شد.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)