شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 03 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 16,202
بازدید دیروز: 52,631
بازدید کل: 157,670,205
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 144
کاربران حاضر: 145
کدخبر: 9015 زمان ارسال: شنبه 14 اردیبهشت 1392 - 17:03 تعداد بازدید: 1592
گردهمایی کارآفرینان عرصه فناوری در نهمین جشنواره ملی شیخ بهایی

مهمانسرای عباسی اصفهان، 19 تا 21 اردیبهشت‌ماه میزبان کارآفرینان عرصه فناوری در بزرگترین رقابت این حوزه در کشور خواهد بود.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر محمود شیخ‌زین‌الدین - رییس جشنواره فن‌آفرینی شیخ‌بهایی- در نشست خبری این جشنواره که صبح شنبه در محل وزارت علوم برگزار شد، اظهار داشت: سعی کرده‌ایم در دوره نهم بیشتر به سمت عملیاتی کردن طرح‌ها و اعتبار بخشی به فعالیت فن‌آفرینان پیش برویم.

به گفته رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، منظور از فن‌آفرینی در این جشنواره، کارآفرینی مبتنی بر فناوری است که خروجی‌های آن عاید جامعه شود.

شیخ‌زین‌الدین، جشنواره‌ی شیخ بهایی را یکی از چهار جشنواره برتر کشور در حوزه علم و فناوری خواند و افزود: توسعه‌ی فن‌آفرینی، خلاقیت و نوآوری، شناخت و تقدیر از برترین‌های عرصه فن‌آفرینی، ایجاد فضای تعامل بین فعالان عرصه‌های مختلف فن‌آفرینی، تجاری سازی دستاوردها و در کنار هم قرار گرفتن صاحبان صنعت و فناوری ار مهم‌ترین اهدافی است که برای این جشنواره تبیین شده است.

 

شرکت‌کنندگان در بخش‌های مختلف جشنواره

شیخ زین‌الدین با اشاره به اینکه جشنواره شیخ بهایی در دو بخش مسابقه‌یی و غیر مسابقه‌یی برگزار می‌شود، اظهار کرد: در بخش مسابقه «طراحان کسب‌وکار»، ایده‌پردازان بازار با اطلاعات کامل از بازار فناوری و فرآیند ایجاد کسب و کار آن به رقابت می‌پردازند که از 390 طرح شرکت‌کننده در این بخش، 20 کاندیدا با چهار ماه داوری برای حضور در بخش پایانی انتخاب شده‌اند.

وی ادامه داد: در بخش مسابقه «فن‌آفرینان» نیز 87 طرح شرکت کرده‌اند که از این میان 18 کاندیدا در سه گروه نوپا، در حال رشد و رشد یافته، انتخاب شده‌اند.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان درباره سومین بخش حوزه رقابتی این جشنواره نیز توضیح داد: شرکت‌کنندگان در بخش «سرمایه‌گذاران کارآفرین» نیز 10 نفر بودند که سه کاندیدا از بین آنان برای حضور در بخش پایانی انتخاب شده‌اند. البته با توجه به تعداد کم سرمایه‌گذاران بخش فناوری در کشور، این میزان حضور در این بخش نیز قابل تقدیر است و سعی این جشنواره نیز بر ترغیب سرمایه‌گذاران برای حضور در این حوزه است.

به گفته رییس نهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی، برگزاری نمایشگاه، سمینارهای آموزشی و بورس فناوری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری، قسمت‌های مختلف بخش غیررقابتی این جشنواره است.

وی اظهار کرد: در بخش بورس عرضه و فروش فناوری، 18 طرحی که برای حضور در بخش مسابقه فن‌آفرینان کاندیدا شده‌اند، حضور خواهند داشت و قیمت‌گذاری برای آن به صورتی انجام شده است که بخش خصوصی برای حضور در آن ترغیب شود.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان درباره بورس ایده این جشنواره نیز گفت: 16 ایده از 30 ایده رسیده از سراسر کشور برای حضور در این بورس انتخاب شده‌اند.

همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان و فن‌آفرینان در 36 غرفه بخش نمایشگاه جشنواره حضور خواهند داشت.

 

مراحل داوری جشنواره

وی درباره مراحل مختلف داوری این جشنواره نیز توضیح داد: نمایندگان ما با تمامی طرح‌های حاضر در این جشنواره به ویژه 87 داوطلب شرکت در بخش فن‌آفرینی به صورت تلفنی مصاحبه کرده‌اند و بر اساس آن، آنها را طبقه‌بندی و یا حذف کرده‌اند.

شیخ‌زین‌الدین تأکید کرد: پس از انجام مصاحبه تلفنی، داوران و نمایندگان جشنواره برای بازدید از طرح‌های شرکت‌کنندگان به مناطق مختلف کشور سفر کرده‌اند که داوری بسیار سنگینی بود.

 

جشنواره‌های منطقه‌یی یاری‌دهنده جشنواره ملی

رییس نهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی درباره مراحل ثبت‌نام در این جشنواره گفت: شرکت‌کنندگان در پورتال جشنواره ثبت نام کرده‌اند که می‌توانستند به صورت مستقیم داوطلب شرکت در جشنواره ملی باشند و یا از طریق جشنواره‌های منطقه‌یی حضور پیدا کنند.

وی افزود: جشنواره ملی شیخ بهایی سعی کرده است که با یک رویکرد ملی از جشنواره‌های منطقه‌یی نیز کمک بگیرد تا شاخص‌های ارزیابی یکسان باشد و فرصت در اختیار تمامی نقاط کشور قرار بگیرد.

جشنواره طرح کسب‌و کار خراسان رضوی، جشنواره طرح کسب‌و کار فارس، جشنواره طرح کسب‌و کار دانشجویان دانشگاه‌های استان اصفهان، جشنواره طرح کسب‌و کار شمال‌غرب کشور(پارک علم و فناوری گیلان)، جشنواره طرح کسب‌و کار غرب کشور(پارک همدان)،جشنواره طرح کسب‌و کار مازندران و جشنواره طرح کسب‌و کار خوزستان از همکاران این جشنواره ملی بوده‌اند.

 

برگزاری دو کارگاه آموزشی در حاشیه جشنواره

به گزارش ایسنا، رییس نهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با اشاره به اینکه در این جشنواره 50 شرکت‌کننده از مالزی و کره جنوبی حضور دارند، اظهار کرد: یک کارگاه بین‌المللی و یک کارگاه ملی نیز در حاشیه این جشنواره برای فن‌آفرینان و رؤسای شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

به گفته شیخ‌زین‌الدین، مدرسان کارگاه آموزشی بین‌المللی، هاک‌ بین‌کین از کره جنوبی با 10 سال سابقه مدیریت پارک‌های علم و فناوری و دارای دکترای اقتصاد و یوسف سلیمان، رئیس هیأت امنا و مدیر ارشد گروه همکاری‌های دولت و صنعت مالزی خواهند بود.

 

برگزاری پنجمین نشست مرکز منطقه‌یی توسعه مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در جشنواره

رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، سخنران کلیدی این جشنواره را پروفسور گرچن کلونجی- معاون مدیرکل یونسکو- معرفی و اظهار کرد: پنجمین نشست مرکز منطقه‌یی توسعه مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری نیز در حاشیه این جشنواره در اصفهان با حضور نمایندگان کره، چین و مالزی برگزار خواهد شد.

نهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ‌بهایی 19 تا 21 اردیبهشت‌ماه در مهمانسرای عباسی اصفهان برگزار می‌شود و بازدید از نمایشگاه آن در ساعت‌های 8:30 تا 12:30 و 15:30 تا 20 برای عموم آزاد خواهد بود.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)