شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 20 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 5,697
بازدید دیروز: 26,309
بازدید کل: 160,944,078
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 94
کاربران حاضر: 94
کدخبر: 8980 زمان ارسال: شنبه 07 اردیبهشت 1392 - 23:27 تعداد بازدید: 1013
بورسیه شدن بدون شرط مربیان در دانشگاه آزاد / موافقت مشروط با 1583 رشته محل
معاون آموزشی دانشگاه آزاد به مهمترین شرطهای بورسیه شدن مربیان در این دانشگاه اشاره کرد و از افزایش تعداد استادیاران به 1060 نفر در سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین بلندی به ایجاد دو شورای مرکزی جذب و بورس در سال گذشته اشاره کرد و گفت: پس از تشکیل مرکز امور هیات علمی که در هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است امروز شاهد تشکیل هیات اجرایی جذب در تمامی استانها هستیم.

وی ادامه داد: با مجوز های اخذ شده از هیات ممیزه بیش از  1060 استادیار به بدنه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه شد.

بلندی درباره بورسیه شدن مربیان بورسیه در دانشگاه آزاد، اظهار داشت: همه افرادی که مربی دانشگاه آزاد اسلامی هستند، بدون در نظر گرفتن شرط سنی، مسئولیتهای اجرایی و اخذ پذیرش در دوره دکتری، می توانند  بورسیه این دانشگاه محسوب شوند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید به اینکه تصویب اولیه رشته ها و ارتقاء واحدها و مراکز آموزشی در شورای گسترش صورت می گیرد، افزود: یک هزار و 583 رشته محل که دارای مشکلاتی بودند، موافقت مشروط گرفتند.

بلندی درباره طرح جا به جایی اعضای هیأت علمی گفت: طرح جابه جایی اعضای هیات علمی در درون هر استان در صورت موافقت واحدهای مبدا و مقصد و همچنین رئیس هیات اجرایی جذب استانی در حال بررسی است.

وی با اشاره به اینکه رتبه بندی علمی واحدها در شورای عالی نظارت دانشگاه آزاد اسلامی صورت می گیرد، یادآور شد:‌ این شورا متشکل از چهار کمیته آموزشی،‌ پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی است که هر کدام از آنها شاخص های مربوط به حوزه خود را تعیین و بررسی می کنند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ‌پس از اعلام ارزیابی شورای عالی نظارت در خصوص رتبه بندی علمی واحدها و مراکز آموزشی، ارزیابی بین المللی را در دستور کار قرار می دهیم.

بلندی با تاکید بر بازنگری برنامه های درسی، اظهار داشت:‌ یکی از شاخصها در تعیین رتبه بندی علمی،‌ بررسی عملکرد واحدها در تعداد برنامه های درسی بازنگری شده، میزان پاسخگویی به نیاز بازار کار و صنعت و همچنین تحقق فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  مبنی بر حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در سال جاری است.

وی بیان کرد:‌ اگر امروز ایران در خیلی از حوزه ها برای انتقال علم و فناوری به دنیا مقتدرانه اعلام آمادگی می کند،‌ نتیجه بهره گیری از برنامه های درسی و استادان متعهد و متخصص است که باید ادامه پیدا کند.

منبع : مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)