شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 20 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 6,517
بازدید دیروز: 26,309
بازدید کل: 160,944,898
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 96
کاربران حاضر: 96
کدخبر: 8974 زمان ارسال: چهار شنبه 04 اردیبهشت 1392 - 10:51 تعداد بازدید: 919
انتخاب رشته ۸۰ درصد از داوطلبان مجاز آزمون دکتری/ امشب آخرین مهلت انتخاب رشته

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری است، گفت: تاکنون ۸۰ درصد مجازین به انتخاب رشته با مراجعه به سایت سازمان سنجش انتخاب رشته کرده‌اند.

حسین توکلی مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با ارائه آمارهایی از آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز سال 92 گفت: در آزمون دکترای نیمه‌متمرکز 217 هزار و 827 داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 89 هزار و 678 نفر زن و 128 هزار و 149 نفر مرد بودند.

وی افزود: از تعداد مجموع ثبت‌نام کنندگان تعداد 198 هزار و 139 نفر برای دریافت کارت اقدام کردند به عبارتی 91 درصد ثبت‌نام کنندگان کارت آزمون را دریافت کردند.

توکلی ادامه داد: از تعداد کسانی که کارت شرکت در آزمون را دریافت کردند، تعداد 176 هزار و 185 نفر در آزمون حضور داشتند و 21 هزار و 954 نفر در جلسه آزمون دکتری غایب بودند که به عبارتی 89 درصد افرادی که کارت ورود به جلسه آزمون را دریافت کردند در جلسه حضور داشتند.

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از تعداد 176 هزار و 185 نفر که در آزمون دکتری شرکت کردند 45 هزار و 106 نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که از این تعداد تاکنون 80 درصد افراد مجازین به انتخاب رشته با مراجعه به سایت سازمان سنجش، اقدام به انتخاب رشته کرده‌اند.

وی افزود: با در نظر گرفتن مهلت انتخاب رشته، امروز این مهلت برای کسانی که تاکنون انتخاب رشته نکردند به اتمام می‌رسد و افرادی که تاکنون انتخاب رشته نکردند می‌توانند برای انتخاب رشته تا ساعت 24 امشب به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه کرده و برای انتخاب رشته اقدام کنند.

شایان ذکر است اسامی افراد برای مصاحبه 15 اردیبهشت اعلام می‌شود.

منبع : فارس  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)