شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 22 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,556
بازدید دیروز: 76,591
بازدید کل: 161,061,260
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 154
کاربران حاضر: 154
کدخبر: 8596 زمان ارسال: پنجشنبه 05 بهمن 1391 - 09:16 تعداد بازدید: 2114
نحوه گزینش نهایی داوطلبان و طراحی سوالات کنکور کارشناسی ارشد سال 1392

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به سطح سوالات و نحوه گزینش داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد 92، گفت: در این آزمون بیش از 900 هزار داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند.

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان اینکه بیش از 900 هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد 92 ثبت‌نام کرده‌اند، اظهار کرد: از این تعداد 89 هزار داوطلب علاقه‌مندی خود را برای شرکت در گرایش دوم نیز اعلام کرده‌اند.

وی با اشاره به توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد از 15 بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org، گفت: آزمون کارشناسی ارشد 92 طی روزهای 18، 19 و 20 بهمن ماه برگزار می‌شود.

خدایی با تاکید بر اینکه سطح سوالات امتحانات اختصاصی حسب مورد در حد دانش و تجربیات فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی در هر رشته است، خاطرنشان کرد: سوالات به گونه‌ای طراحی شده است که نیاز به ماشین حساب وجود ندارد، بنابراین داوطلبان باید از آوردن ماشین حساب بر جلسه آزمون خودداری کنند.

وی با اشاره به نحوه گزینش داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد، گفت: گزینش نهایی بر اساس نمره کل حاصل از 80 درصد نمره آزمون و 20 درصد معدل دوره کارشناسی انجام می‌شود.

وی با اشاره به تاثیر 20 درصدی معدل دوره کارشناسی در گزینش داوطلبان، گفت: اعمال 20 درصد معدل دوره کارشناسی بر اساس مصوبه کمیته مطالعه و برنامه ریزی آزمون تحصیلات تکمیلی به صورت تراز اعمال می‌شود.

خدایی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در اردیبهشت منتشر می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته، پس از دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته، می‌توانند از میان کد رشته محل‌های مربوطه، به ترتیب تقدم علاقه، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

رییس سازمان سنجش در خاتمه از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 92 در دهه اول شهریور ماه خبر داد.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران
سعیده : 1391/11/05

ممنونم از اطلاع رسانیتون

سمانه : 1391/11/05

سلام کاش بفهمیم در هر رشته چند نفر شرکت کردند؟ مثلا مدیریت چند هزار نفرند؟

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)