شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 05 آبان 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 11,558
بازدید دیروز: 42,503
بازدید کل: 168,411,743
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 121
کاربران حاضر: 122
کدخبر: 8435 زمان ارسال: دوشنبه 20 آذر 1391 - 18:39 تعداد بازدید: 1729
دوره آموزشی مدیریت فناوری نانو برگزار می‌شود

دوره آموزشی مدیریت فناوری نانو ۲۴ آذرماه از سوی مرکز تحقیقات نانوی شهید چمران در سازمان بسیج دانشجویی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، دوره آموزش سرچ پیشرفته و مدیریت فناوری نانو 24 آذرماه از سوی مرکز تحقیقات نانوی شهید چمران در سازمان بسیج دانشجویی برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، در دوره آموزش سرچ پیشرفته که صبح روز جمعه 24 آذرماه برگزار می‌شود، جستجوی سریع و پیشرفته در پتنت‌های دانشگاه‌های دنیا توسط نوبخت عضو مرکز تحقیقات نانوی شهید چمران به شرکت‌کنندگان آموزش داده می‌شود.

بنا بر این گزارش، دوره آموزشی مدیریت فناوری نانو نیز عصر روز جمعه 24 آذر برگزار می‌شود که در این دوره آموزشی تعریف نانو، تفاوت نوآوری‌ها و اختراعات، و مباحثی در رابطه با سیستگذاری در حوزه مدیریت نانو از سوی زین الدینی عضو مرکز تحقیقات نانوی شهید چمران ارائه می‌شود.

براساس این گزارش، بیش از 50 نفر در این دوره‌های آموزشی شرکت می‌کنند.

منبع : فارس  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)