شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 25 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 6,535
بازدید دیروز: 41,545
بازدید کل: 161,178,894
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 92
کاربران حاضر: 92
کدخبر: 8280 زمان ارسال: چهار شنبه 17 آبان 1391 - 17:09 تعداد بازدید: 1891
آزمون نیمه متمرکز دکتری حذف نمی‌شود

معاون آموزشی وزارت علوم در پی ارسال نامه جمعی از اعضای هیات علمی فعال در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها برای اصلاح نحوه برگزاری آزمون دکتری، گفت: بعید می‌دانم در جهت حذف آزمون نیمه متمرکز دکتری و بازگشت مجدد به نحوه قبلی آزمون دکتری تصمیمی اتخاذ شود، اما به هر حال در این بحث مسوولان وقت باید تصمیم بگیرند و پاسخگو باشند.

دکتر حسین نادری‌منش در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به برگزاری آزمون نیمه متمرکز دکتری طی 2 سال گذشته، گفت: پس از هر آزمون کمیته‌ای تشکیل و بررسی‌ها و نظرسنجی‌های لازم از دانشجویان و اساتید انجام می‌گیرد که در این زمینه از آزمون نیمه متمرکز دکتری نیز نظرسنجی به عمل آمد که نتایج آن در آزمون بعدی دکتری لحاظ خواهد شد.

وی در خصوص وزن برگزاری مراحل کتبی و مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دکتری، گفت: در حال حاضر وزن آزمون مصاحبه بیش از کتبی است و در این بحث نظرهای مختلفی مطرح است. به گونه‌ای که داوطلبان خواستار افزایش وزن آزمون کتبی و از سوی دیگر اساتید خواستار افزایش سهم مرحله مصاحبه برای پذیرش داوطلبان هستند.

نادری‌منش ادامه داد: نظراتی نیز در زمینه سهم برابر دو مرحله مصاحبه و کتبی آزمون دکتری مطرح شده است که در نهایت تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، جمعی از اعضای هیات علمی فعال دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها برای اصلاح آزمون دکتری پیشنهاداتی را به سازمان سنجش ارسال کرده‌اند که در پیشنهاد اول بحث بازگشت نحوه برگزاری آزمون دکتری به روش سابق و پذیرش دانشجو صرفا از طریق دانشگاه‌های پذیرنده عنوان شده است. پیشنهاد دیگری مطرح شده است مبنی بر اینکه آزمون سازمان سنجش صرفا شامل مواد آزمون عمومی در دوره کارشناسی باشد و سازمان سنجش به دروس اختصاصی دوره‌ کارشناسی ارشد ورود پیدا نکند، چرا که دوره‌های کارشناسی ارشد، دوره‌های پژوهشی است و در این میان وظیفه سازمان سنجش، برگزاری آزمون در این حوزه نیست. به عبارت دیگر پیشنهاد این است که حداکثر 25 درصد وزن نهایی نمره مربوط به آزمون سازمان سنجش و 75 درصد مابقی به دانشگاه‌ها واگذار شود.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران
aa : 1391/08/17

عمرمون ازمون گرفتید دردمون به کی بگیم چرا با وجود 96 نفر که روزانه بر می داشتید من با 116 هیچ جا قبول نشدم

نوید : 1391/08/17

اعضای هیئت علمی بایدم اینطور بگن تا پارتی بازیهاشونو ادامه بدن..خیلی خنده داره که همه چی به دانشگاه ها واگذار بشه..این یعنی پارتی بازی محض..عادلانه ترین روش فقط برگزاری آزمونه که هرکس سوادش بیشتره انتخاب میشه نه چیزایی غیر از سواد..ان شاءالله وزارت علوم و سازمان سنجش سهم آزمون رو به 75% برسونه

sadegh : 1391/08/18

به نظرمن این موضوع بهانه ای بیشترنیست .قبلا دست دانشگاهها وگروه های آموزشی برای گزینش دانشجوبازبودوهرطورکه می خواستندعمل می کردند .حالا یه مقداری ازامتیازاتشان کم شده دادشان درآمده.ازلحاظ اینکه دوره های ارشدپژوهشی هستنداولادرمصاحبه می توانندمسایل پژوهشی رادنبال کنند.ثانیا جزءچندرشته خاص بقیه رشته ها بخصوص علوم انسانی آنچنان که اساتیدمحترم ادعادارندپژوهشی نیستند.

ناشناس : 1391/08/18

باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که روش قدیم با وجود پارتی بازی بهتر بود.من خودم هم قبول نشدم درست مثل شما.در روش جدید هم پارتی بازی هست اما نکته اصلی اینه کسی که می خواد در دوره دکترا درس بخونه باید کار پژوهشی اش در اولویت باشه. دوره ی کارشناسی فقط درس گذروندنه، دوره ی ارشد هم پژوهش و هم درس و دوره ی دکترا تقریبا در تمام کشورهای دنیا فقط پژوهشه، پس آزمون کتبی برای ورود به دوره ی دکترا نمی تونه معیار مناسبی باشه.

اکبر : 1391/08/18

دادن اختیار بیشتر به دانشگاه ها ،یعنی دامن زدن به فساد و پارتی بازی بیشتر ، حداقل توی دانشگاهی که من هستم این بیداد میکنه ، و اساتید فقط دانشجویان خودشون رو میگیرن ، در صورتی که اکثرشون اصلا در سطح دانشگاه نیستند .

مهدی : 1391/08/18

با سلام آزمون مثل سابق باشه یعنی هیات علمی هر کاری که دوست داشته باشه انجام بده

بهت زده : 1391/08/19

واله نه قدیمی خوب بود نه الان قدیمی پارتی بازی بود الانم قبول کنید سنجش از پس دکتری بر نمی یاد من دیگه نمی دونم باید چیکار کرد من نمی دونم با این بیسوادهایی که ور می دارید فردا می خوان اینارو چیکار کنند باید یه جوری بشه واقعا این باسوادها را وردارند

نوید به ناشناس : 1391/08/19

ما هم قبول داریم دکتری یعنی پژوهش..اما اگه به روال سابق برگرده با اون همه پارتی بازی اصلا به اون مرحله نمیرسیم مطمئنا که قبول بشیم و کار پژوهشی بخوایم بکنیم...

دکتر بعد از این : 1391/08/20

شما یک آزمون استاندارد بگیرید در سطح دانش فوق لیسانس مدیریت (و نه ریاضی و زبان و ورودی علامه حلی) باقی اش را خودمان می دانیم چه گلی به سر بریزیم

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)