شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 05 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 10,117
بازدید دیروز: 25,447
بازدید کل: 159,318,570
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 55
کاربران حاضر: 55
کدخبر: 8173 زمان ارسال: شنبه 22 مهر 1391 - 15:23 تعداد بازدید: 1641
حمایت بنیاد ملی نخبگان از رشته کارآفرینی

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه حوزه استعدادهای نخبگان را نباید به علم منحصر کرد، گفت: بنیاد ملی نخبگان به جز استعدادهای ورزشی، از رشته‌های هنر، ادب، قرآن، کارآفرینی نیز حمایت می‌کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر آریا الستی در دوره آموزشی مدرسان استانی طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (طرح شهاب) در مرحله آزمایشی، که در مرکز تربیت معلم نسیبه برگزار شد، اظهار کرد: برای نخستین بار مقام معظم رهبری در سال 83 در دیدار با برگزیدگان علمی موضوع تشکیل بنیاد ملی نخبگان را مطرح کردند که هدف از تشکیل آن نیز رسیدگی به مسائل افراد نخبه عنوان شد.

وی در ادامه با اشاره به مراحل تشکیل بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: در اواخر سال 84 مقدمات این کار با مامور کردن تیمی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت، به طوری که اساسنامه آن تنظیم و در سال 85 مصوب شد.

الستی تصریح کرد: به دلیل اهمیت موضوع نخبگان، بنیاد ملی نخبگان در زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت، به طوری که ریاست هیات امنای آن را نیز رئیس جمهور عهده دار است.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اهداف اصلی تشکیل بنیاد ملی نخبگان گفت: شناسایی، هدایت، حمایت و استفاده از افراد نخبه و استعدادهای برتر در بخش‌های مختلف کشور از جمله این اهداف بوده است.

الستی با تاکید بر این‌که فعالیت بنیاد ملی نخبگان دارای چندین بعد است، تصریح کرد: فعالیت بنیاد ملی نخبگان به دوره خاصی از زندگی افراد محدود نمی‌شود، البته حوزه استعداد نخبگی را نباید به علم منحصر کرد.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد ملی نخبگان به جز استعدادهای ورزشی، از رشته‌های هنر، ادب، قرآن، کارآفرینی و... نیز حمایت می‌کند.

الستی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر«مدیریت تحول کشور، باید بر عهده نخبگان دانشگاهی و حوزوی باشد»، افزود: بر این اساس نخبه باید همفکر و هماهنگ با جامعه باشد.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیادملی نخبگان اظهار کرد: برای شناسایی استعدادهای برتر، سه حوزه آغازگران، آینده سازان و سرآمدان تشکیل شده است.

وی افزود: عمده فعالیت بنیاد ملی نخبگان در حوزه آینده سازان است.

الستی خاطرنشان کرد: اجرای طرح «شهاب»، نباید به معضل اجتماعی تبدیل شود و باید از ایجاد روحیه غرور و خودبزرگ بینی در افراد جلوگیری کرد.

در پایان این مراسم، محمدحسین ظریفیان، مدیرکل پژوهش و برنامه‌ریزی آغازگران بنیاد ملی نخبگان گفت: طرح «شهاب» پس از یک سال به طور آزمایشی اجرا می‌شود که باید در راستای پیشرفت کشور موثر باشد.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه