شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 05 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 10,240
بازدید دیروز: 25,447
بازدید کل: 159,318,693
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 53
کاربران حاضر: 53
کدخبر: 8132 زمان ارسال: یکشنبه 16 مهر 1391 - 08:58 تعداد بازدید: 1651
آغاز به کار مدرسه تخصصی کارآموزی گردشگری

اختتامیه دومین مدرسه پاییزی گردشگری با حضور میهمانان خارجی و داخلی، مسوولان، اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، دکتر ایمانی خوشخو رییس دانشگاه علم‌و فرهنگ و دبیر طرح دومین مدرسه پاییزی گردشگری در این مراسم گفت: در دومین مدرسه پاییزی گردشگری که با هدف تببین نقش آموزش منابع انسانی در توسعه صنعت گردشگری کشور و مطالعه گردشگری منطبق بر اصول علمی و آموزشی رایج و همچنین ترویج ادبیات گردشگری در جامعه صورت گرفت در مجموع بیش از هزار نفر در بخش آموزش‌های عمومی و تخصصی در قالب 17 کارگاه آموزشی شرکت کردند که از این تعداد 368 نفر در کارگاه‌های آموزشی تخصصی و حدود 830 نفر در کارگاههای آموزشی عمومی در شهرهای تهران، مشهد، شیراز و کرج شرکت کردند.

وی ضمن اعلام دائمی شدن دبیرخانه مدرسه پاییزی گردشگری گفت: در سال آینده درصدد خواهیم بود تا فراگیران کارگاه‌های تخصصی را با آخرین متدها و روش‌های گردشگری در جهان با حضور اساتید خارجی آموزش دهیم و در این مسیر نیازمند پشتیبانی و حمایت دست اندرکاران امر هستیم.

دکتر ایمانی در ادامه آغاز به کار مدرسه تخصصی کارآموزی گردشگری وابسته به دانشگاه علم و فرهنگ را با انعقاد تفاهم نامه بین این دانشگاه و مجموعه های فعال در صنعت گردشگری را اعلام نمود و اظهار داشت: امیدوار است مدرسه عالی کارآموزی گردشگری که در واقع نخستین مدرسه کارآموزی در حوزه مشاغل کشور می باشد بتواند بهترین موقعیت های شغلی و اجتماعی را برای دانشجویان رشته های گردشگری فراهم نماید و دیگر در این رشته فارغ التحصیل بیکار نداشته باشیم.

همچنین دکتر کریستر الفورسون(J.Christer Elfverson) مشاور عالی دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: از مشاهده این حجم از فعالیت‌های آموزشی در ایران شگفت زده شده و از برگزاری چنین فعالیت‌هایی در عرصه گردشگری و برگزاری هفته و نه فقط روز گردشگری در ایران ابراز خشنودی نمود.

خسرو ایرانپور رییس هیات مدیره جامعه تورگردانان ایران نیز طی سخنانی بر اهمیت تربیت نیروی متخصص تکنیسین در صنعت گردشگری کشور تاکید کرد و گفت: آنچه که امروز صنعت گردشگری کشور به آن نیاز دارد نیروی ماهر و تحصیلکرده است و فقط نیروی ماهر و یا فقط نیروی تحصیلکرده صرف نمی‌تواند چرخهای این صنعت عظیم را به خوبی بچرخاند.

وی به دانشجویان توصیه کرد از یادگیری مهارت در این صنعت غافل نشوند و امضای تفاهم نامه بین جامعه تورگردانان ایران و مدرسه تخصصی کارآموزی گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ را اتفاق مبارکی خواند.

به گزارش ایسنا، این مراسم با حضور مشاور عالی دبیر کل‌سازمان جهانی جهانگردی، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، رییس دانشگاه، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری، بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث، رییس هیات مدیره جامعه تورگردانان ایران، مشاور آموزشی‌سازمان میراث فرهنگی، مدرسین و فراگیران کارگاه های آموزشی برگزار شد.

در این مراسم همچنین تفاهم‌نامه‌ای بین جامعه تورگردانان و دانشگاه علم و فرهنگ با هدف هدایت، ساماندهی و تقویت مهارت‌آموزی دانشجویان رشته‌های گردشگری و ایجاد زمینه اشتغال برای دانش آموختگان رشته‌های گردشگری منعقد و تبادل شد.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه