شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 05 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 8,373
بازدید دیروز: 25,397
بازدید کل: 157,714,670
کاربران عضو: 3
کاربران مهمان: 85
کاربران حاضر: 88
کدخبر: 7855 زمان ارسال: یکشنبه 15 مرداد 1391 - 09:37 تعداد بازدید: 1831
آغاز به کار انجمن علمی بیمه و ریسک

خبرگزاری فارس: رئیس پژوهشکده بیمه با اشاره به لزوم کمک به پژوهش و دانش‌افزایی در صنعت بیمه، با معرفی اعضای هیئت مؤسس از آغاز به کار انجمن علمی بیمه و ریسک خبر داد.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، اولین نشست بررسی و راه‌اندازی "انجمن علمی بیمه و ریسک" کشور در محل پژوهشکده بیمه با حضور اعضای هیئت مؤسس این انجمن برگزار شد.

بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست غدیر مهدوی رئیس پژوهشکده بیمه، با اشاره به "بیمه"، به عنوان محصولی مدرن و پیچیده که کارکردهای بسیار مهمی دارد، گفت: چهار کارکرد اصلی برای بیمه متصور است، که اولین کارکرد آن "ایجاد امنیت و آرامش در زندگی" است.

مهدوی سایر کارکردهای صنعت بیمه را "افزایش سرمایه‌گذاری و رونق اقتصاد"، و بهبود ریسک یا مدیریت ریسک" توزیع عادلانه ریسک دانست که در الگوی ایرانی – اسلامی اقتصاد از جایگاه رفیعی برخوردار است.

وی با تأکید بر اینکه تقاضای بیمه در کشور حدود یک دهم تقاضای جهانی است، گفت: سرانه بیمه در دنیا در سال گذشته حدود 630 دلار بوده در حالی که در کشور ما با وجود منابع فراوان کمتر از 60 دلار بوده است.

رئیس پژوهشکده بیمه اضافه‌کرد: متوسط تقاضای بیمه عمر در ایران حدود 5 دلار است در حالی که سرانه تقاضای بیمه عمر در دنیا حدود 340 دلار است.

وی افزود: در دنیا بیش از 7 درصد تولید ناخالص داخلی صرف تقاضای بیمه به صورت خرد می‌شود در حالی که در کشور ما این رقم حدود 1.3 درصد از سبد مصرفی خانوار را تشکیل می‌دهد.

مهدوی خاطرنشان کرد: از نظر علم، دانش و پژوهش در حوزه بیمه نیز وضع به همین منوال است بطوری ‌که فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری در رشته‌های مرتبط با بیمه در کل کشور بسیار اندک است.

وی تصریح کرد: همه این موارد موجب شد تا جای خالی یک انجمن علمی احساس شود و هدف از تشکیل این انجمن، کمک به پژوهش و دانش‌افزایی در صنعت بیمه است.

رئیس پژوهشکده بیمه با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای دنیا همچون کره، تایوان، هنگ‌کنک، تایلند، ترکیه و ژاپن انجمن بیمه و ریسک وجود دارد، اضافه کرد: در ضمن انجمن‌های بیمه و ریسک منطقه‌ای نیز در مناطق مختلف فعالیت دارند و سالانه و یا هر چند سال یکبار کنفرانس‌های علمی متعددی برگزار می‌کنند.

بنابراین گزارش، در نشست مذکور در خصوص انتخاب رئیس هیأت مؤسس انجمن رأی‌گیری به عمل آمد و غدیر مهدوی به اتفاق آراء به عنوان رئیس هیأت مؤسس جهت پیگیری و هدایت امور مربوط به انجمن انتخاب شد.

‌از اهداف تأسیس انجمن علمی بیمه و ریسک، گسترش و پیشبرد علمی دانش نظری و کاربردی ریسک و بیمه، ارتقای کیفی نیروهای متخصص، بهبود امور پژوهشی و آموزشی در زمینه‌های علوم ریسک و بیمه، ارتقای فرهنگ بیمه، انجام پژوهش‌های علمی  وفرهنگی، همکاری با نهادهای اجرایی، آموزشی و پژوهشی، برگزاری گردهمایی‌های علمی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و انتشار کتب و نشریات علمی است.

این گزارش حاکیست مخاطبان انجمن علمی بیمه و ریسک را استادان، دانشجویان، مدیران، کارشناسان صنعت بیمه، مؤسسات و شرکت‌هایی که علم "اکچوئری" در آنها قابلیت پیاده‌سازی دارد، تشکیل می‌دهند و رشته‌های بیمه، اکچوئرال، اقتصاد، ریاضی، آمار، مالیه، حقوق، مدیریت، ریسک و احتمالات از رشته‌های مرتبط با موضوع فعالیت انجمن هستند.

 

* اعضای هیئت مؤسس انجمن علمی بیمه و ریسک کشور

 

1 - ‌محمد جلوداری‌ممقانی؛ ریاضی- دکتری استاد دانشگاه علامه‌طباطابیی

2 - ‌امین‌ حسن‌زاده؛ آمار-دکتری استادیار دانشگاه شهید بهشتی

3 - منصور خلیلی‌عراقی؛ اقتصاد- دکتری استاد دانشگاه تهران

4 - علی دهقانی؛ اقتصاد- دکتری استادیار دانشگاه آزاد تهران جنوب

 5- شیوا زمانی؛ ریاضی- دکتری دانشیار دانشگاه صنعتی شریف

6 - علی سوری؛ اقتصاد- دکتری استادیار دانشگاه علوم اقتصادی

7 - اسداله فرزین‌وش؛ اقتصاد- دکتری دانشیار دانشگاه تهران

8 - غلامرضا کشاورز‌حداد؛ اقتصاد- دکتری دانشیار دانشگاه صنعتی شریف

9 - غدیر مهدوی کلیشمی؛ اقتصادبیمه- دکتری استادیار دانشگاه علامه‌طباطابیی

10 - محمد قاسم‌وحیدی‌اصل؛ احتمالات- دکتری استاد دانشگاه شهید بهشتی

منبع : فارس  
نظرات کاربران
محمود سپاسی : 1391/05/12

یکی از دلایل اصلی رشد کشورهای غربی در زمینه اقتصاد و بیمه استفاده از فنون OR (پژوهش عملیاتی) است. اما متاسفانه در کشور ما به این فن با دیدگاه کاربردی نگاه نمیشود!!! حداقل یکی از اساتید مشهور و معتبر در این زمینه در متن بالا باید با گرایش OR میبود... همچون دکتر کوروش عشقی، دکتر اشجری، دکتر اکبر عالم تبریز و دکتر مهرگان

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)