مصاحبه سایت مدیر با محمدحسین اختراع رتبه 22 کنکور کارشناسی ارشد سال 1391 رشته مدیریت اجرایی
سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است. در این بخش گفتگوی سایت مدیر با آقای محمدحسین اختراع، رتبه 22 رشته مدیریت اجرایی را می خوانید.
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
ممنونم از سایت modir.ir .... درصد های من در آزمون کارشناسی ارشد 91 عبارت است از : زبان عمومی و تخصصی انگلیسی 53.33% استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت 50% دانش مسائل روز 54.44% نظریه های عمومی مدیریت 25.56% زبان فارسی 21.33%.
رتبه من در کنکور کارشناسی ارشد 91 رشته مدیریت اجرایی: 22
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟
بنده درمقطع کارشناسی در رشته مهندسی نساجی (گرایش شیمی) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول به تحصیل هستم و شهریور 91 فارغ التحصیل خواهم شد .معدل لحاظ شده من برای کنکور ارشد 14.75 بوده است.
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
بله من در کلاس ها و آزمون های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد شرکت کردم. به نظرم تاثیر آن بسیار زیاد بستگی دارد به موسسه ای که انتخاب می کنید بعضی موسسه ها در زمینه کلاس های آمادگی کنکور و بعضی ها در آزمون های آزمایشی خدمات بهتری ارائه می کنند و حتما توصیه می کنم با استاد های شناخته شده و ماهر کلاس ها را ثبت نام کنید صرف نظر از نام موسسه، چون استاد بیشترین نقش را درموفقیت شما ایفا می کند. و در مورد آزمون ها سعی کنید آزمونی که بالاترین جامعه آماری را در رشته مدیریت اجرایی دارد ثبت نام نمایید صرف نظر از کیفیت سوال ها...
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
بنده حدودا از اواسط مهر ماه 90 شروع به مطالعه برنامه ریزی شده کردم. در این ماه روزی به طور متوسط 4 الی 4.5 ساعت مطالعه داشتم در ماه های آبان و آذر به طور متوسط 6 الی 6.5 ساعت و در ماه های دی و بهمن به طور متوسط 8.5 الی 10 ساعت در روز.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب روزانه تهران، شبانه تهران ، روزانه شهید بهشتی ، شبانه شهید بهشتی ، روزانه علم و صنعت (فقط مرد ) را در رشته مدیریت اجرایی انتخاب کردم ( انتخاب های مهم و تاثیر گذار برای بنده)
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
در رشته مدیریت اجرایی کاملا بستگی به این دارد که زمینه و پیشینه شما در علوم انسانی قوی تر است یا علوم فنی و مهندسی .
اگر در زمینه علوم انسانی قوی تر باشید ابتدا وقت بیشتری را برای درس GMATوثانیا جالب اینکه برای درس تئوری مدیریت باید بگذارید زیرا اگر اولی را جدی بگیرید و در آن مهارت کسب کنید از بسیاری از شرکت کنندگان جلو خواهید افتاد و اگر دومی را رها کنید بسیاری از شرکت کنندگان از شما جلو خواهند زد. در دروس دیگر اگر به نحو متعادل مطالعه و تلاش کرده باشید ضرری نصیب شما نخواهد شد.
در مورد کسانی که در علوم فنی و مهندسی قوی تر هستند بهتر است ابتدا در درس تئوری مدیریت و ثانیا در دروس دیگر به طور موازی وقت بگذارند چون که رقیب های سرسخت با زمینه علوم انسانی در تئوری مدیریت منتظر لغزش شما هستند...
منابع درس تئوری مدیریت: جزوه استاد سپندار زیرا خلاصه بسیار کامل و جامعی از 4 منابع اصلی این درس است...حدود 390 صفحه....با توجه با کنکور سال 91 کتاب رابینز و سید جوادین و .... هم جز منابع اصلی باید قرار بگیرد همان کتاب هایی که اکثر شرکت کننده ها به آن در کنکور 91 بهایی ندادند و درصد های پایین خود را نظاره گر بودند اما به هیچ وجه این بدان معنا نیست که کنکور 92 باز هم این کتاب ها نقش مهمی ایفا کنند بنابراین 4 منبع اصلی و این دو منبع حتما باید مطالعه بشوند...البته باز هم ممکن است از منابعی ناشناخته سوال مطرح شود که در این صورت این شرایط برای همه یکسان خواهد بود.
منابع GMAT: کتاب استاد عرفانیان و کلاس های نکته و تست ایشان لازم و کافی خواهد بود.
منابع دانش مسائل روز: کتاب استاد مسیح خواه و محسنین ( منبعی فوق العاده برای کنکور 91 ) بسیار کامل و کافی است و کتاب سید جوادین برای اطمینان خاطر کامل
منابع زبان عمومی و تخصصی : فقط لغت یاد بگیرید دامنه لغت بیشتر درصد بالاتر ...لغت های زبان عمومی در هر رشته ای ، کلاس با استاد ماهر هم بسیار موثر است.
منابع زبان فارسی : کتاب استاد زینلی و مهمتر از آن کلاس درس با استاد ماهر....در این درس هنوز منبع جامع و کاملی که برای کنکور ارشد کافی باشد در بازار وجود ندارد.
در آخر به چند نکته که برای من کاملا موثر بود اشاره می کنم:
1- شرکت در آزمون های آزمایشی با تعداد دفعات بالا و جامعه آماری بالا بسیار مفید خواهد بود زیرا خود این آزمون ها محرکی برای مطالعه بیشتر و بهتر و همچنین عامل نظم در برنامه ریزی شما خواهد بود.
2- در فاصله بین آزمون های آزمایشی با برنامه ریزی برای آزمون بعدی مطالعه کنید فرض کنید این آزمون همان کنکور شما خواهد بود....درچند آزمون جامع پایانی با تمام توان خود مطالعه کنید و آن را مانند انتهای زمان مطالعه خود برای کنکور بدانید.
3- حداقل 5 بار تا روز کنکور مرور کنید این مقدار که مرور خوب مهم است مطالعه مطالب جدید مهم نیست. تا می توانید مرور کنید چون سوال های کنکور طوری طراحی نشده اند که شما با خواندن یکی دو بار از مطالب بتوانید جواب بدهید. چون کاملا غیر مستقیم و با روش مفهومی باید سوال را حل کرد و باید ذهنی پویا داشته باشید.
4- مطمئن باشید اگر برنامه ریزی مناسبی داشته باشید و منابع کنکور را درست انتخاب کرده باشید حتما جای خوبی قبول خواهید شد زیرا خوشبختانه یا متاسفانه رقیب های شما جزء نخبه ها ی کشور نیستند. یعنی برای جنگیدن با رقیب های خود در کنکور کار سختی پیش رو ندارید.
در آخر آرزو دارم هرکس به اندازه تلاش خودش نتیجه بگیرد ...
با تشکر
منبع: Modir.ir
مصاحبه با سایر نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد سال 1391 (گرایشهای مختلف رشته مدیریت) را از اینجا ببینید
در صورتی که سوالی از آقای محمدحسین اختراع دارید می توانید در بخش نظرات این خبر ارسال نمایید تا ایشان پاسخگوی شما باشند.
نظرات کاربران