شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 28 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 8,407
بازدید دیروز: 41,935
بازدید کل: 161,281,280
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 145
کاربران حاضر: 145
کدخبر: 7736 زمان ارسال: شنبه 24 تیر 1391 - 20:34 تعداد بازدید: 1392
رشته های مدیریت بازرگانی، MBA و مدیریت هتل داری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات مجوز گرفت
وزارت علوم کشور امارات متحده عربی برای 12 رشته دانشگاه آزاد اسلامی دایر در این کشور مجوز صادر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، واحد امارات دانشگاه آزاد از سوی وزارت علوم این کشور مجوز اجرای 12 رشته در مقاطع تحصیلی مختلف را دریافت کرد که اقدامات لازم برای دریافت مجوز سایر رشته­ها نیز در جریان است.

در گذشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات تنها دارای مجوز بهره برداری از سوی وزارت علوم کشور امارات بود و بازرسان و ناظران وزارت علوم این کشور به طور مرتب از فعالیت­های جاری دانشگاه بازدید می­کردند تا نسبت به سایر درخواست­های این واحد تصمیم گیری کنند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات هم اکنون می تواند در رشته­های کامپیوتر در سه مقطع، معماری، حقوق و مدیریت بازرگانی در دو مقطع، MBA، حسابداری و مدیریت هتل داری به صورت رسمی و قانونی فعالیت و در رسانه­های متعلق به آموزش عالی امارات برای پذیرش دانشجوی ایرانی و خارجی آگهی درج کند.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران
شکرالله کشوری : 1391/04/25

با عرض سلام// آیا نحوه پذیرش وشهریه این واحد دانشگاه آزاد با واحدهای داخلی متفاوت است

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)