شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 28 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 23,094
بازدید دیروز: 41,935
بازدید کل: 161,295,967
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 83
کاربران حاضر: 84
کدخبر: 7645 زمان ارسال: چهار شنبه 07 تیر 1391 - 22:07 تعداد بازدید: 872
میزان افزایش شهریه موسسات آموزش عالی غیردولتی برای ورودی‌های جدید
رئیس اتحادیه موسسات غیردولتی - غیرانتفاعی، با اعلام میزان افزایش شهریه این موسسات برای ورودی های جدید گفت: در دفترچه امسال کنکور شهریه ثابت و متغیر برخی گروههای آموزشی بدون تغییر به چاپ رسیده در حالیکه این مبالغ افزایش یافته است.

علی آهون منش در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره علت این امر توضیح داد و گفت: سازمان سنجش آموزش کشور در این باره اعلام کرد که هیچ گونه ابلاغیه جدیدی از سوی وزارت علوم مبنی بر اعلام افزایش شهریه های این موسسات اعلام نشده است.

وی ادامه داد: پس از پیگیریها در وزارت علوم، یکی از کارشناسان اعلام کرد که در این زمینه حتماً ناهماهنگی صورت گرفته و به زودی مشکل این شهریه ها رفع می شود اما تاکنون این مشکل برطرف نشده است.

این مقام مسئول درباره بی اطلاعی دانشجویان از میزان افزایش شهریه برای سال تحصیلی جدید در موسسات آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی خاطر نشان کرد که همانند سال گذشته در این مورد بخشنامه ای صادر خواهد شد.

آهون منش درباره مبلغی که باید دانشجویان در سال تحصیلی جدید برای شهریه به موسسات پرداخت کنند، گفت: دانشجویان لازم است مبلغ 50 هزار تومان به علاوه 10 درصد افزوده شده به شهریه متغیر همچنین افزایشی که قرار است امسال اعمال شود، پرداخت کنند.

به گزارش مهر، در دفترچه آزمون سراسری سال تحصیلی 91-92 شهریه ثابت و متغیر گروه های آموزشی مختلف در مقطع کاردانی پیوسته (فنی حرفه ای) با همان مبلغ مندرج در دفترچه آزمون سراسری سال تحصیلی 91-90 برای همین مقطع، بدون هر گونه تغییری به چاپ رسیده است.

این در حالیست که دفتر گسترش وزارت علوم در اصلاحیه صادره برای شهریه سال 91-90 مبلغ 50 هزارتومان به شهریه ثابت و 10 درصد به شهریه های متغیر افزوده و آن را به همه موسسات ابلاغ کرده بود اما این افزایش شهریه ها برای سال 92-91 منظور نشده است.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)