شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 04 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 4,923
بازدید دیروز: 26,409
بازدید کل: 158,541,610
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 69
کاربران حاضر: 69
کدخبر: 7559 زمان ارسال: دوشنبه 22 خرداد 1391 - 13:36 تعداد بازدید: 1668
اعلام نتایج نظرسنجی میدانی حذف 4 صفر به‌زودی/ پارسی و دریک همچنان پیشتاز

طرح نظرسنجی میدانی از اصلاح پول ملی توسط اداره آمار بانک مرکزی انجام شده و نتایج آن به زودی اعلام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه حذف 4 صفر از پول ملی در 19 تیرماه سال گذشته به تصویب رسید و کارگروه های تخصصی در بخش اقتصادی بانک مرکزی در انجام امور مربوطه جدی تر شدند. متعاقب آن لایحه قانونی مربوطه تهیه و در کارگروه " اصلاح پول ملی " مطرح و نهایتا به کارگروه تحولات اقتصادی ارجاع شد.

پس از مذاکرات مفصل در جلسات کارگروه تحولات اقتصادی متن مزبور پس از اعمال اصلاحات، نهایی و به کمیسیون اقتصادی دولت ارجاع شد. سپس در جلسه مورخ 15 بهمن ماه سال 90 کمیسیون اقتصادی دولت که به ریاست وزیرامور اقتصادی و دارایی و با حضور رئیس کل بانک مرکزی و سایر اعضای کمیسیون تشکیل شد، متن لایحه مجددا بررسی و ضمن اعمال برخی اصلاحات، مقرر شد نسخه نهایی در اختیار رئیس جمهور قرار داده شود.

پس ازتائید و امضای رئیس جمهور لایحه مزبور جهت طی مراحل لازم و تبدیل شدن به قانون، به مجلس شورای اسلامی تقدیم و پس از تایید و تصویب نمایندگان مجلس، الزام اجرایی به خود خواهد گرفت. لازم به ذکر است در لایحه مذکور، زمان شروع طرح ابتدای سال 93 در نظر گرفته شده است.

بانک مرکزی اعلام کرده است که علاوه بر نظرسنجی عمومی پیرامون ابعاد مختلف برنامه اطلاح پول ملی، طرح نظرسنجی میدانی نیز بر اساس اصول علمی نمونه گیری آماری توسط اداره آمار بانک مرکزی انجام پذیرفته است.

جدیدترین بررسی سامانه اصلاح پول ملی نشان می دهد که تاکنون بیش از 6 میلیون و 662 هزار بازدید از سامانه طرح اصلاح پول ملی صورت گرفته که منجر به ثبت 49 هزار و 685 نظر در خصوص حذف صفرها و نامگذاری واحدهای اصلی و فرعی پول ملی شده است.

79 درصد کل افرادی که تاکنون موفق به ثبت نظر خود در سامانه اصلاح پول ملی شده اند، مرد و مابقی نیز زن هستند و 62 درصدی نیز بین سنین 25 تا 40 سال هستند.
 
58 درصد از نظر دهندگان دارای مدرک فوق دیپلم، لیسانس و دانشجویان دارای تحصیلات مشابه حوزوی هستند، همچنین 51 درصد افراد شاغل و 24 درصد نیز دانشجو هستند.
 
در نظرسنجی های صورت گرفته، مشخص شد که 63 درصد از نظردهندگان ترجیح می دهند در مبادلات خود از ابزارهای الکترونیکی استفاده کنند، همچنین 28 درصد از نظر دهندگان نیز ترجیح می دهند تا از اسکناس و مسکوک در مبادلات خود استفاده ببرند و7درصد هم موافق استفاده از چک شخصی هستند.
 
به صورت کلی، 78 درصد کسانی که در نظرسنجی حضور یافته اند موافق حذف صفر از پول ملی بوده اند و 21 درصد نیز اعلام کردند با این طرح مخالفند. در این میان، 51 درصد موافق حذف 4 صفر و 24 درصد نیز موافق حذف 3 صفر هستند.
 
همچنین 6 درصد کل نظردهندگان موافقت خود را با حذف یک صفر و 8 درصد نیز موافقت خود را با حذف 2 صفر اعلام کرده اند. 9 درصد نیز موافق حذف صفرها از پول ملی نیستند.
 
انتخاب 47 درصد از مردم برای واحد اصلی پول ملی پارسی 42 درصد نیز تومان است. تاکنون مشارکت کنندگان در طرح نظرسنجی اصلاح پول ملی بر روی این دو گزینه تاکید دارند.
 
ریال برای واحد اصلی پول ملی فقط 1 درصد رای آورده است، همچنین دریک دارای 6 درصد آراء بوده و 2 درصد کل پیشنهاد دهندگان در این بخش نیز گزینه های دیگری را پیشنهاد کرده اند.
 
برای انتخاب واحد فرعی پول ملی نیز دریک با 40 درصد کل آراء پیشتاز است و پس از آن نیز ریال دارای 21 درصد کل آراء ثبت شده است.
 
جهت واحد فرعی پول نیز تومان 17درصد و پارسی 13 درصد رای دارند. در بخش مربوط به واحد فرعی پول ملی نیز 7 درصد نظردهندگان اعلام کرده اند ترجیح می دهند گزینه دیگری غیر از موارد یاد شده را برای واحد فرعی پول ملی پیشنهاد کنند.
 
32 درصد مشارکت کنندگان با افزایش سهم سکه در مبادلات مالی جامعه به جای اسکناس موافقت و 67 درصد نیز مخالفت کرده اند.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه