ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه علامه طباطبایی / پذیرش بدون کنکور 150نفر
رئیس دانشگاه علامه کاهش ظرفیت پذیرش در کارشناسی ارشد این دانشگاه را تکذیب کرد و گفت: این دانشگاه مانند سال گذشته در کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو دارد و 150 نفر استعداد درخشان نیز از طریق بدون کنکور پذیرش می کند.
حجت الاسلام سید صدرالدین شریعتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: حداقل به اندازه سال گذشته در مقاطع کارشناسی ارشد رشته های دایر در دانشگاه دانشجو پذیرش می کنیم که این میزان معادل 4هزارو 500 تا 5 هزار نفر می شود.
وی ادامه داد: همچنین در بحث کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری چند رشته جدید راه اندازی شده که از آن جمله می توان به رشته های حقوق عمومی و خصوصی اشاره کرد که این ها ظرفیت های جدیدی است که ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه ظرفیت های پذیرش تغییری نکرده و شاید کمی بالا پایین شود، خاطرنشان کرد: دانشگاه علاوه بر ظرفیت های موجود حدود 150 نفر هم دانشجوی کارشناس ارشد از طریق استعداد درخشان پذیرش می کند.
وی اظهار داشت: اینکه عنوان شده دانشگاه علامه قرار است در سال جاری 500 نفر از ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد را کاهش دهد درست نیست.
نظرات کاربران