شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 18 آبان 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 10,107
بازدید دیروز: 40,307
بازدید کل: 169,129,527
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 140
کاربران حاضر: 140
کدخبر: 7436 زمان ارسال: دوشنبه 25 اردیبهشت 1391 - 19:33 تعداد بازدید: 1746
مرکز آزمون دانشگاه آزاد: آزمون کارشناسی ارشد در کمال صحت و در امنیت کامل برگزار شد

در پی انتشار خبری با مضمون«دستگیری باند سارقان سوالات آزمون ارشد دانشگاه آزاد»، مرکز آزمون دانشگاه آزاد اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، در این اطلاعیه تاکید شده که آزمون کارشناسی ارشد سال 91 دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت بیش از 622 هزار نفر در تهران و 142 حوزه امتحانی در کمال صحت و سلامت و در امنیت کامل برگزار گردید.

در ادامه اطلاعیه آمده است: در این آزمون تمهیدات ویژه حفاظتی و امنیتی همانند سایر آزمونهای دانشگاه از بدو ثبت‌نام داوطلبان به عمل آمد و تیمهای مربوط به حفاظت و حراست آزمون، با بررسی سوابق برخی شرکت کنندگان نسبت به شناسایی افرادی که مشکوک به ارتکاب تخلف در جلسه آزمون بودند اقدام نمودند که در همین رابطه با کنترل و مراقبت، افراد شناسایی شده در حوزه‌های امتحانی مربوطه، چند نفر از این داوطلبان که به صورت هماهنگ قصد تقلب از طریق تلفن همراه را داشتند شناسایی و طبق ضوابط با تنظیم صورتجلسه‌ای توسط نیروی انتظامی دستگیر و تحویل مراجع قضایی گردیدند.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)