نخستین کنفرانس بینالمللی «نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی» 29 تیرماه سال جاری در مرکز همایشهای بینالمللی هتل المپیک تهران برگزار میشود.
به گزارش سرویس فناوری ایسنا، محورهای همایش در پنل مهندسی نفت شامل «مخزن: مدلسازی مخازن، مدیریت و صیانت از مخازن، روش ازدیاد از برداشت، مدلسازی زمین شناسی، مخزن غیرقابل برداشت، بهینه سازی و شناسایی مخازن، روشهای ذخیره سازی، بررسی رفتار سیالات مخزن، مطالعات زمین شناسی»، «حفاری: تعمیر و تکمیل چاه، حفاری انحرافی، سیالات تکمیل و حفاری چاه، تجهیزات و دکل حفاری، مباحث زیست محیطی، فناوری اطلاعات، فناوری نوین تکمیل و تعمیر چاه، پایداری دیواره چاه، کاربردهای حفاری لیزر» و «بهرهبرداری: انگیزه چاه و روشهای آن، ایجاد شکافهای هیدرولیکی، تزریق سیال، چالشهای بخش بهرهبرداری و تولید» است.
«انرژی، احتراق و ایمنی»، «پدیدههای انتقال»، «ترمودینامیک»، «سینتیک و طراحی راکتور»، «فرایندهای جداسازی»، «محیط زیست»، «مدل سازی و شبیه سازی»، «مهندسی پلیمر»، «نانوتکنولوژی»، «نفت، گاز و پتروشیمی»، «کنترل فرایند»، «مبدلهای حرارتی»، «کورههای صنعتی»، «ایمنی و بازرسی»، «جداسازی گازهای فلر و برگرداندن آن به صنعت»، «خوردگی»، «مدیریت اقتصاد در صنایع نفت و گاز»، «نیروگاههای حرارتی» و «مدیریت جوش، رنگ، عایق» محورهای همایش در پنل مهندسی شیمی را تشکیل میدهند.
پنل نانوتکنولوژی با زیرمحورهای «فناوری نانو در متههای حفاری»، «نانو سنسورها در حفاری و نمودارگیری»، «کاربرد نانوذرات و نانوکامپوزیتها در بهرهبرداری»، «کاربرد نانوفناوری در تعیین خواص سیالات و سنگهای مخزن»، «کاربرد نانوفناوری در افزایش ضریب برداشت از مخازن»، «کاربرد مواد نانوحفرهای در صنایع گاز و پتروشیمی»، «کاربرد نانوکاتالیستها در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی»، «نقش نانوفناوری در ذخیرهسازی گاز»، «کاربرد نانومواد در روان کنندهها»، «کاربرد نانومواد در ارتقای کیفیت فراوردههای نفتی»، «کاربرد نانوفناوری در حفظ محیط زیست»، «کاربرد فناوری نانو در انرژی و محیط زیست»، «کاربرد نانوکامپوزیتها در ساخت پلیمرهای صنعت پتروشیمی»، «کاربرد نانومواد در جلوگیری از خوردگی»، «نانولولههای کربنی و کاربردهای محیطی و انرژی آنها»، «هیدروژلهای نانوکامپوزیتی و کاربرد آنها در ازدیاد برداشت»، «نانوساختارهای کربنی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی»، «کاربرد نانوکامپوزیتهای پلیمری در صنایع نفتی و عملیات ازدیاد برداشت نفت» و «آشنایی با نانوزئولیتها و کاربردهای آنها در صنایع نفتی» نیز از دیگر محورهای این همایش علمی محسوب میشود.
بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، مهلت ارسال کامل مقالات 31 اردیبهشت ماه، زمان اعلام نتایج داوری 19 خرداد و مهلت ثبت نام 31 خرداد ماه سال جاری است. همچنین تمامی مقالات در مرجع مهندسی شیمی ایران و مرجع سیویلیکا به چاپ میرسند.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای 09199257802 و 09398517054 تماس گرفته و یا به وبسایت همایش به نشانی http://www.icogpp.com مراجعه کنند. انتهای پیام