شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 30 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 27,797
بازدید دیروز: 31,469
بازدید کل: 161,332,139
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 140
کاربران حاضر: 140
کدخبر: 7386 زمان ارسال: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391 - 10:46 تعداد بازدید: 879
ارسال پیامکهای نامعلوم درباره ورود بدون آزمون به دانشگاه پیام نور
رئیس دانشگاه پیام نور تبلیغات پذیرش بدون آزمون دانشجو در این دانشگاه را تکذیب کرد و از شهروندان، دانشجویان و خانواده های آنها خواست نسبت به پیامک هایی که از مبدا نامعلوم ارسال می شود توجهی نکنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن زیاری از ارسال پیامک هایی با مضمون تبلیغاتی پذیرش دانشجوی پیام نور بدون آزمون انتقاد کرد و گفت: روند پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور کاملاً بر اساس ضوابط تعیین شده در وزارت علوم و سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود.

وی ادامه داد: متاسفانه اخیراً مشاهده شده که پیامک هایی مبنی بر پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه پیام نور برای شهروندان ارسال می شود که این پیامک ها خلاف واقع بوده و به هیچ عنوان از طرف ما مورد تایید نیست.

رئیس دانشگاه پیام نور ارسال این پیامک ها را تخلف قانونی خواند و تاکید کرد که‌ دانشگاه پیام نور با همکاری نهادهای مسئول امنیتی و قضایی در حال شناسایی ارسال کنندگان این پیامک های کذب است و موضوع را تا شناسایی و دستگیری متخلف یا متخلفان دنبال خواهد کرد.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)