شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 04 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 5,356
بازدید دیروز: 26,409
بازدید کل: 158,542,043
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 81
کاربران حاضر: 81
کدخبر: 7207 زمان ارسال: شنبه 12 فروردین 1391 - 12:15 تعداد بازدید: 2721
مصاحبه با دکتر حامد پادری ثانی در خصوص اهمیت بازار هدف

بازار هدف مدیریت هنرمندانه خلاقیت است و مدیر بازار هدف هنرمند خلاقی است که ایده های سرکش و رام نشدنی را با خلاقیت به تسخیر در می آورد و به آن لعاب کسب و کار می دهند و درصدد بهره گیری بهینه از امکانات و ظرفیت های نهفته کشور است.ایران کشوری با استعدادها و امکانات متنوع و فراوان است که نیازمند هنرمندانی است که با ایده های خود این استعدادهای بالقوه را به فعلیت برسانند.از تعامل صحیح ایده های مدیریت بازار هدف و امکانات است که اقتصاد کشور رونق میگیرد.در واقع این جمله دکتر محمود حامد پادری ثانی استاد مدیریت بازار هدف ، مدیر و کارآفرینان ایران که " مدیریت بازار هدف سوخت و انرژی لوکوموتیورانان توسعه بازار هستند "جمله شایسته مدیریت بازار هدف است.
در خصوص مفهوم و وضع فعلی مدیریت بازار هدف در کشور با دکتر حامد پادری ثانی عضو هیات های علمی مختلف مجامع درون مرزی و برون مرزی گفت و گویی داشتیم. دکتر حامد پادری ثانی که از پیشگامان مفهوم مدیریت بازار هدف در ایران است تاکنون کتاب­های متعددی در این حوزه تالیف و ترجمه کرده است.آخرین کتاب وی هشت اصل جهان مدیریت بازار هدف است.
گفت و گو با وی را می خوانید:

§         وضع مدیریت بازار هدف در کشور و بازارصنعت و خدمات چگونه است؟
قبل از هر سخنی عرض سلام و تبریک دارم به مناسبت فرا رسیدن سال جدید خدمت تمام مردم ایران همیشه سر افراز ، بر خود وظیفه میدانم قبل از هر کلامی از استاد و پیشکسوت خود جناب آقای دکتر روزبه رخشا تقدیر و تشکر کنم که بعد از خدا هرچه در این راستای علم مدیریت بازار هدفدارم از تلاش ها و راهنمایی های ایشان است. مدیریت بازار هدف در بازاریابی در بازار ایران مفهوم جدیدی است که ابتدا توسط کتاب من به صورت متمرکز 2 سال قبل مطرح شد.از این رو در دوره جوانی به سر می­برد.جوان بودن حوزه باعث شده است که تاکنون برنامه جامع استراتژی مدیریت بازار هدف یا سند ملی مدیریت بازار هدف نداشته باشیم.البته تلاش­هایی صورت گرفته است که از طریق مجامع علمی و تحقیقاتی این امر صورت گیرد اما تاکنون برنامه یکپارچه و همه جانبه­ای در این زمینه صورت نگرفته است.
وقتی برای ایجاد و پیگیری بحث مدیریت بازار هدف وارد صنایع و بازار شدم متوجه شدم کارآفرینان و مدیران با این موضوع آشنایی ندارند.از آنجا که آموزش مهمترین عامل توسعه مدیریت بازار هدف است با همکاری دکتر روزبه رخشات درصدد ایجاد واحد مستقل مدیریت بازار هدف در یکی از شرکتهای صنعتی شدیم .اولین کارآموزشی ایجاد طرح کارامد با تاسیس مرکز مدیریت بازار هدف دربخش بازار بود. که قبل از بنده دکتر روزبه رخشا آن را تاسیس کرده بود .
در بررسی وضع کنونی مدیریت بازار هدف,می توان آن را در 5 بحث مورد بررسی قرار داد.نخست سیاستگذاری­کلان,دوم ترویج,سوم آموزش در مدیریت بازار هدف از طریق ذهنیت رشد و ذهنیت خلاق است.با توجه به ابلاغیه جدید مقام معظم رهبری در خصوص اصل قانون اساسی و حمایت دولت و دولتمردان از بخش خصوصی و سرمایه ی ایرانی موتور محرکه اصلی و بخش خصوصی مدیریت بازار هدف است.به نوعی برندگان واقعی این اصل مدیرانی هستند که  مدیریت بازار هدف را ایجاد کنند. که اگر شناختی از مدیریت بازار هدف نداشته باشند به مهمی چون آن دست پیدا نخواهند کرد.

§         با این تعریف آموزش و ترویج مدیریت بازار هدف مقدمه حمایت از سرمایه ی ایرانی و بازار ایرانی است؟
همان­طور که گفتم برندگان واقعی این اصل مردم ، مدیران ,دولت و کارآفرینان هستند.اما زمانی این چهار گروه برنده میشوند که مقدمات مهیا باشد.این اصل مربوط به دیدگاهای این چهار گروه است که بنا به درایت مقام معظم رهبری بیان شد ومقدمه مدیریت بازار هدف ، حمایت از سرمایه ی ایرانی و بازار ایرانی ایجاد امنیت سرمایه گذاری است.

§         آیا مواردی بوده است که NGO راه مباحث مدیریت بازار هدف را تسهیل کند؟
بله,نقشی که تا­کنون به خوبی آن را اجرا کرده­ایم  ,آشناسازی دستگاه های خصوصی با مفهوم مدیریت بازار هدف است.شخصاً جلسات متعددی را با مدیران کل و روسای شرکت های بزرگ خصوصی در خصوص مفهوم مدیریت بازار هدف داشتم.به عنوان NGOتلاش می کنیم که در چهار حوزه ترویج ,مشاوره و نظریه­پردازی پیشنهاد دهنده, به توسعه کارآفرینی و مدیریت بازار هدف در کشور بپردازیم.

§         آیا مجامع مدیران فروش و بازاریابی ایران برای توسعه مدیریت بازار هدف طرح راهبردی تدوین کرده است؟
در جلسه­ای مدیران محترم فروش و بازار یابی ایران از مدیران خواستیم طرحی برای ایجاد مدیریت بازار هدف در زیر مجموعه های خود تدوین کنند,طرحی تحت عنوان الگوی فازی CZKچند بعدی مدیریت بازار هدفتهیه و در اختیار مدیران ارشد خود قرار دهند.در این طرح باید سعی شود بخش های مختلف اقتصادی ,استراتژیتوسعه فعالیت,منابع مدیریت بازار هدف,واحد های تحقیقی مدیریت بازار هدف,انواع مدیریت بازار هدف در سطوح جغرافیایی مختلف کشور ,استان,شهرستان ,شهر و روستا مورد نظر قرار گیرد.

§         علاوه بر این موارد چه فعالیت های دیگری داشته اید؟
فعالیت­های مختلفی برای توسعه مدیریت بازار هدف و مفهوم آن داشته ایم.اولین فعالیت تحرک بخشیدن به رسانه­ها برای معرفی مفهوم مدیریت بازار هدف و الگوی فازی CZKبوده است با آن­وجود­که مدیریت بازار هدف در روند بازاریابی مفهوم نوپا در کشور است,اما در اندک زمانی رسانه ها فعالیت­های خوبی برای معرفی آن انجام داده­اند.با همکاری مدیران و مجامع علمی، گرد همائی های مختلفی برای معرفی و تمجید مدیریت بازار هدف برگزار کردیم مانند:نخستین همایش مدیریت بازار هدف و مدیریت بازار داخلی متمرکز که در حال برنامه ریزی جهت برگزاری است.
برنامه پژوهشی نیز برای شناسایی و معرفی مدیریت بازار هدف تدوین و اجرا کرده ­ایم.

§                 در پایان مقصود از ایجاد مدیریت بازار هدف چیست؟
پراکندن پیام میان واحد ها به هر تعداد که ممکن است، بدون این‌ که وقطی بیهوده صرف و اتلاف شود. در واقع این نوع فروش و بازاریابی ، مانند ویروسی سازنده و دفاعی خود را تکثیر می‌کند و مدیریت بازار هدف منتشرکننده آن است. متداول‌ترین روش برای انجام این نوع مدیریت بازار هدف شبکه یکپارچه ی علمی است که با افزایش تعداد مهندسین و محققین، اهمیت آن روز به روز افزایش بیشتری می‌یابد. خریداران کالا و خدمات ما مدیران اجرایی هستند و دایماً در حال توسعه شبکه مفید خواهند شد و بیشتر از گذشته به سایر مدیران علمی برای انجام این عملیات نیاز است .آغاز یک طرح مدیریت بازار هدف اثربخش، مستلزم ارایه یک جمع علمی و با انگیزه قوی است تا همگان را تشویق به ارسال پیام و یا تبلیغ مورد نظر به دوستان و اطرافیانشان کند. به طور مثال طنزها و لطیفه‌ها معمولاً خیلی سریع از فردی به فرد دیگر انتقال پیدا می‌کند، صرفاً به این دلیل که بامزه و خنده‌دار‌ هستند. بنابراین کلید موفقیت در نهایت در دست همکاران و مخصوصا مدیران عالی رتبه است چرا که آنها باید با حمایت از ایده‌ها و تشویق خلاقانه، انگیزه لازم را به افراد برای ارسال پیام مورد نظر به دیگران بدهند. یک ایده جالب توجه، به عنوان مشوق می‌تواند مدیران را تشویق کند تا برای توسعه مدیریت بازار هدف و یا روش تجاری و علمی الگوی فازی CZKبا هم ارتباط برقرار کنند.
 

منبع : روابط عمومی انجمن مدیران فروش و بازاریابی ایران  اخبار ارسالی توسط کاربران
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه