شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 05 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 13,920
بازدید دیروز: 25,397
بازدید کل: 157,720,217
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 47
کاربران حاضر: 48
کدخبر: 6544 زمان ارسال: دوشنبه 21 آذر 1390 - 13:10 تعداد بازدید: 1476
تغییر پارادایم تولید در ایران/ ایده مشترک سازی در تولید پا می‌گیرد
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه ایده مشترک سازی در تولید به منظور مدیریت تنوع اقلام تولیدی در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است، گفت: نظامهای تولید- توزیع باید با این ایده خو بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فتح الله امروز در همایش ایران کد و بهره وری در صنعت گفت: در کسب و کارهای مدرن امروزی دیگر زمین و ابزارآلات کشاورزی و صنعتی مزیت رقابتی به شمار نمی آید، بلکه ایده و خلاقیت و نیز واکنش سریع به اتفاقاتی که رخ می دهد، یک مزیت رقابتی است.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: در این میان مدیریت تنوع اقلام یکی از راهکارهای لازم برای ایجاد مزیت در کسب و کارهای مختلف است، این در حالی است که بازارها به شدت متلاطم و پویا هستند و بنگاهها باید برای بقای خود عکس العمل سریع به مشتریان نشان دهند .

وی تصریح کرد: بنابراین اگر بنگاهها می خواهند در این فضای رقابتی امروز بازارها حرکت کنند، باید به این نیازها پاسخ دهند و درخواستهای مشتریان را مدنظر داشته باشند.

فتح اله گفت: در فرآیند تولیدی محصولات و خدمات در بازار امروز، به شدت دوره عمر محصولات کاهش یافته است و اگر نتوانیم سرعت را مدیریت کنیم، با طیف وسیعی از نابسامانی ها در عرصه مدیریتی بنگاهها مواجه می شویم. البته بنگاههای باید در کنار توجه به این مدیریت در سرعت، مجهز به سیستم های تولید و توزیع گسترده نیز باشند؛ این درحالی است که نیازمند گام های گسترده و مستمر در حوزه رقابت پذیری است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع مدیریت تنوع اقلام منجر به صرفه جویی هایی می شود که به طور قطع، در کاهش قیمت تمام شده اثرگذار است.

فتح الله گفت: ایده پشت پرده آنچه که دوستان در نظام ایران کد مطرح می کنند می تواند در این مبحث گره بخورد که ما اساسا با تغییر پارادایم در بازار امروز مواجه هستیم؛ چراکه تا پیش از این، اقتصاد مقیاس و تولید هرچه بیشتر محصولات مدنظر بود تا یک بنگاه به درجه سودآوری برسد؛ اما امروز تیراژ تولید تنها مدنظر نیست؛ بلکه باید تنوع نیز در کنار حجم تولید رقابتی باشد.

وی اظهار داشت: پس در حال گذار از پارادایم اقتصاد گذر هستیم؛ در چنین فرآیندی نمی توان با الگوهای قدیمی، بنگاهها را مدیریت کرد و انتظار داشت که آنها سودآور باشند و عکس العمل مناسب در بنگاهها از خود نشان دهند.

فتح الله گفت: ما در طرح مشترک سازی به دنبال ایده اساسی ایجاد تنوع در محصولات هستیم که منجر به رقابت پذیری ما در بازارها می شود و در عین حال، کاهش تنوع اقلام را برای رها شدن از پیچیدگی های تولید نیز مدنظر قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: همه ما وقتی به عنوان مصرف کننده به بازار مراجعه می کنیم، مواجه به طیف متنوعی از اقلام می شویم، این درحالی است که پشت پرده تولید محصولات متنوع، طیف وسیعی از اقلام مشترک پیش بینی شده است که البته از صفر تا صد آن را خود تولیدکننده محصول نهایی تولید نمی کنند، چراکه در غیر این صورت پاسخگویی به طیف متنوعی از کالاها میسر نمی‌شد.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه