شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 06 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 16,122
بازدید دیروز: 28,781
بازدید کل: 159,353,356
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 605
کاربران حاضر: 605
کدخبر: 6465 زمان ارسال: چهار شنبه 09 آذر 1390 - 09:13 تعداد بازدید: 1686
سیستم آموزش آنلاین مهارت های کوتاه مدت فناوری اطلاعات (IT) توسط مجتمع فنی تهران راه انداری شد

سیستم آموزش آنلاین مهارت های کوتاه مدت فناوری اطلاعات برای نخستین بار در کشور توسط مجتمع فنی تهران راه انداری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با راه اندازی سیستم آموزشهای آنلاین در مجتمع فنی تهران، آموزش های کوتاه مدت در سطح وسیعی به صورت آنلاین و از طریق وب کنفرانس در حوزه هایی چون فناوری اطلاعات، نرم‌افزارهای تخصصی و مهندسی برگزار می شود.
 

مرتضی متواضع - مدیر دپارتمان محتوا و آموزش الکترونیکی مجتمع فنی تهران امروز سه شنبه در نشست خبری با اشاره به فراهم آوردن زیرساختهای اینترنتی در کشور برای راه اندازی آموزشهای مجازی از برنامه های مجتمع فنی تهران برای همکاری با اپراتور سوم تلفن همراه و نیز اپراتور وایمکس ایرانسل خبر داد و گفت: برای استفاده از دوره‌های آموزش مجازی متقاضی باید به اینترنت با حداقل سرعت 128کیلوبیت در ثانیه دسترسی داشته باشد که در این راستا برنامه ریزی برای استفاده از این بستر و تسهیل دریافت این ارتباط انجام شده است.

 
وی با بیان اینکه متقاضیان شرکت در این کلاسها از هم اکنون می توانند از طریق پورتال http://www.mftlearning.com به این دوره ها دسترسی یافته و ثبت نام کنند اضافه کرد: با بهره برداری از سیستم آموزش‌های همزمان کاری کردیم که بتوانیم در حوزه‌های وسیع‌تری آموزش الکترونیکی را ارائه دهیم.
 
متواضع گفت: در حال حاضر با توجه به توسعه سیستم‌های نرم‌افزاری مجتمع فنی تهران در حوزه آموزش های الکترونیکی، این امکان وجود دارد که در حوزه ‌های مختلف بدون اینکه از قبل محتوای الکترونیکی داشته باشیم از حضور زنده اساتید به صورت آنلاین در این نوع آموزش‌ها بهره بگیریم.
 
وی افزود: در کلاس های آنلاین، فراگیر در ساعات مشخصی که از قبل اعلام می شود، به اینترنت متصل شده و وارد کلاس آنلاین می شود. در همان زمان استاد مربوطه نیز در کلاس آنلاین حضور دارد و تدریس می کند؛ در واقع در کلاس های آنلاین یا همان آموزش های همزمان، کلاس به صورت وب کنفرانس برگزار می‌شود. همچنین دانشجو در این کلاسها امکان "دست بلند کردن" و پرسیدن سوال را دارد و می تواند با مدرس و سایر دانشجویان گفتگو کرده و حتی به فعالیت تیمی با سایر فراگیران بپردازد.
 
مدیر دپارتمان محتوا و آموزش الکترونیکی مجتمع فنی تهران گفت: مدرس نیز در کلاس های آنلاین می تواند تقریبا تمام فعالیت های کلاس های حضوری را انجام دهد. از جمله اینکه می تواند در تخته سیاه مجازی مطلب را بنویسد و فایل، عکس یا فیلم و محیط صفحه نمایش خود را برای دانشجویان به نمایش بگذارد. ضمن اینکه دانشجویان می توانند علاوه بر شنیدن صدای مدرس، تصویر او را نیز ببینند و ارتباط آموزشی برقرار کنند.
 
متواضع ادامه داد: بعد از برگزاری کلاس‌های آنلاین، آزمون‌ها نیز به صورت الکترونیکی از دانشجویان گرفته می‌شود و گواهی‌نامه رسمی به قبول شدگان اعطا می شود و برخی دوره ها نیز به زودی با اعطای مدارک بین المللی ارائه خواهد شد.
 
وی با اشاره به فعالیت اپراتورسوم تلفن همراه و خدماتی که می توان با استفاده از بستر 3G ارائه داد گفت: آنچه که مسلم است داشتن ارتباط اینترنتی با سرعت مناسب، شرط لازم برای دوره آموزش الکترونیک موفق محسوب می‌شود و در این راستا نسل سوم موبایل می تواند موثر واقع شود.
 
وی اظهار امیدواری کرد که بحث توزیع و سرانه پهنای باند در کشور و قیمت آن نیز شکل مطلوب‌تری یافته تا به صورت خودکار از آموزش‌های الکترونیکی بتوان بیشترین بهره‌برداری را داشت.
 
مشاور عالی مدیرعامل مجتمع فنی تهران با اشاره به برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین المللی ایران الکامپ 2011 گفت: از یک هفته قبل از نمایشگاه الکامپ به مدت 12 روز به کسانی که در کلاس های آنلاین مجتمع فنی تهران ثبت‌نام کنند، تخفیف ویژه 20 درصدی در قالب جشنواره کلاس های آنلاین ارائه می شود.
منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه