با اعطای جایزه طلایی به یک شرکت ایرانی؛ کنفرانس بینالمللی پارکهای علم فناوری 2011 در اصفهان پایان یافت
کنفرانس بینالمللی پارکهای علم و فناوری سال 2011 در حالی در مهمانسرای عباسی اصفهان به کار خود پایان داد که چهار شرکت از پارک علم وفناوری یزد، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، پارک فناوری کرهجنوبی و تایوان به عنوان شرکتهای برتر انتخاب شده و از این بین یکی از شرکتهای مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به دریافت جایزه طلایی سالانه این کنفرانس شد.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمود شیخ زین الدین، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان که در حاشیه اختتامیه این کنفرانس سخن میگفت اظهار کرد: این کنفرانس از سال 2006 تصمیم به اعطای جایزه به شرکتهای برتر گرفت به گونه ای که چهار شرکت را انتخاب کرده و با رای گیری از میان داوران به یک شرکت جایزه طلایی کنفرانس(ASPA AWARD) اعطا و سه شرکت دیگر را به عنوان برندگان جایزههای برتر انتخاب میکرد.
وی با بیان اینکه برندگان این کنفرانس جزو شرکتهای مستقر در پارکهای علمی و فناوری عضو انجمن پارکهای علمی آسیا (ASPA) بودند، تصریح کرد: اعضای اصلی این انجمن عمدتا کرهیی، ژاپنی و چینی هستند و همچنین دیگر کشورها مانند ویتنام و تایلند نیز به عضویت این انجمن درآمدند این در حالی است که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از ابتدای تدوین اساسنامه این انجمن همواره از اعضای آن بوده و هم اکنون نیز عضو هیات مدیره انجمن پارکهای علمی آسیا است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقات اصفهان ادامه داد: این شهرک همواره افتخار داشته که از ابتدای تصمیم انجمن برای اعطای این جایزه از سال 2006 تا سال جاری (به جز سال 2008) همواره جزو کاندیداهای دریافت جایزه طلایی و جوایز چهار شرکت برتر آسیا بوده و در این دوره نیز افتخار دریافت جایزه طلایی را از آن خود کرده است.
وی با بیان اینکه این مسابقه برای شرکتهای تازه تاسیس دانش بنیان برگزار میشود، خاطر نشان کرد: شرکت «فراتک» از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان که برنده جایزه طلایی شد، هفت سال پیش تاسیس شده و توانست از نوآوری و دیگر پارمترهای مورد نظر امتیاز خوبی را کسب کند.
شیخ زین الدین اضافه کرد: شرکتهای ایرانی از نظر نوآوری وضعیت خوبی نسبت به شرکتهای دانش بنیان دیگر کشورهای آسیایی دارند اما برخی کشورها مانند کره و ژاپن به دلیل دسترسی به بازارهای بینالمللی از درآمد بالاتری از محل فروش محصولات خود برخوردارند.
وی در خصوص فعالیتهای شرکت مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان که موفق به اخذ جایزه طلایی شده است اظهار کرد: این شرکت از ابتداییترین دوره رشد مقدماتی در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان مستقر بود و دانش آموختگان دانشگاهها و متخصصان صنایع در آن حضور داشتند. این شرکت موفق به دستیابی به فناوریهای پیشرفته در زمینه تولید اتانول از ضایعات خرما شده که این تکنولوژی را برای نخستینبار توسط متخصصان خود طراحی، ساخته و توسعه داده است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به نوآوری، پیچیدگی فناوری، میزان درآمد و صادرات، تعداد نیروی انسانی متخصص، چگونگی فعالیت تحقیق و توسعه و میزان ارتباط با دانشگاه به عنوان پارامترهای مورد نظر داوران برای انتخاب شرکتهای برتر تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف شرکت فراتک که برنده جایزه طلایی شد تولید اتانول برای سوخت بوده که از برنامهها و چشمانداز های آینده تعریف این شرکت است.
وی در پایان با بیان اینکه داوران انتخاب کننده برنده جایزه از میان چهار شرکت برتر به دو شرکت میتوانستند رای دهند، تصریح کرد: برای نخستین بار غیر از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علمی و فناوری یزد نیز در میان چهار شرکت برتر قرار گرفت.
نظرات کاربران