شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 07 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 33,741
بازدید دیروز: 38,882
بازدید کل: 160,500,698
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 263
کاربران حاضر: 264
کدخبر: 5713 زمان ارسال: یکشنبه 06 شهریور 1390 - 08:46 تعداد بازدید: 2404
گفتگو با رتبه 6 کنکور کارشناسی ارشد سال 1390 رشته مدیریت سیستم و بهره وری

الهام رجبی، رتبه 6 کنکور کارشناسی ارشد سال 1390 رشته مدیریت سیستم و بهره وری در گفتگو با سایت مدیر به بیان اصول موفقیت خود، منابع مطالعاتی و سایر موارد مورد نیاز پرداخته است.


در ادامه توجه شما را به این مطلب جلب می کنیم:

با عرض سلام و وقت بخیر
منابع پیشنهادی من و کتاب ها و جزواتی که برای کنکور مطالعه کردم به شرح زیر است:
 
آمار و احتمالات:

 من از کتاب دو جلدی آمار و احتمال دکتر ایوزیان  به همراه جزوه کلاسی ایشون که بی تردید بهترین منبع برای این درس است استفاده کردم. یه کتاب هم به اسم 2000 تست آمار انتشارات نگاه دانش جدیدا چاپ کردند که شامل 46 آزمون ( سوالات کنکور سراسری ازسال 86 به بعد برای صنایع و سیستم + آزمونهای تالیفی) است که خوندنش بعد از این دو جلد حتما توصیه میشه. البته منابع خوب دیگری هم مثل کتاب آقای ایمن پور یا آقای گائینی وجود دارند.

************************************************************
ریاضی:

کتاب ریاضی آقای آقاسی که شامل ریاضی 1 جلد 1 و 2، ریاضی 2 جلد 1 و 2 است. جلدهای 2 فقط تست است و اولویت با مطالب جلدهای 1 و تست های آنهاست + جزوه کلاسی ایشون.

************************************************************
تحقیق در عملیات:

کتاب درس تحقیق در عملیات (انتشارات نگاه دانش) + کتاب 2000 تست تحقیق در عملیات (انتشارات نگاه دانش)  + جزوه کلاسی آقای زاهدی سرشت

************************************************************
تئوری های مدیریت:

من برای این درس و درس زبان در کنکور صنایع به این علت که این اشتباه رو مرتکب شدم که تمام سوالاتی که بلد نبودم رو با تردید پاسخ دادم و نمی خواستم هیچ سوالی رو (چون به رتبه 1 فکر می کردم) نزده بذارم درصد خوبی نزدم— توصیه می کنم هیچ وقت کسی این کارو نکنه—اما با همین معلومات در کنکور روز قبل که مدیریت بود این اشتباه رو انجام ندادم و 64 درصد زدم.
منابعی که مطالعه کردم: جزوه تئوری مدیریت آقای سلامی موسسه ماهان که یکی از بهترین منابع است (خلاصه خوبی از کتابهای الوانی و رضاییان است) + کتاب تست مجموعه سوالات طبقه بندی شده تئوری های مدیریت، انتشارات مهربان نشر، مولف پرچ و ونوس + کتاب تست طبقه بندی شده 2000 تست انتشارات نگاه دانش

************************************************************
زبان:

درس زبان رو در کنکور صنایع 34 اما در کنکور مدیریت 57 زدم. کتاب essential words for tofel+ 504+ کتاب تست کنکور آزاد و سراسری از سال 80 آقای نعمتی انتشارات نگاه دانش که واقعا کتاب خوبی بود و ترجمه روان و کاملی داشت و نکات گرامری تست ها رو توضیح داده بود، انتهای کتاب هم لغت های مهم و ضروری لیست شدند.

 
************************************************************
 

چند توصیه:
1)      تو تابستون یا پاییز که دارید درس ها رو می خونید حتما برای درس آمار و احتمال و ریاضی خلاصه نویسی کنید(  فرمول ها و هر نکته ای که از زدن تست ها یاد گرفتید یا فکر می کنید مهمه و بعدا یادتون می ره) چون یکی دو ماه آخر که درسها تموم میشه و به سراغ تست زدن میرید، انقدر حجم این درس ها زیاده که حتی ورق زدن کتاب و جزوشون کلی وقت می گیره. به علاوه به نظر من تسلط توی فرمول ها در این دو درس حرف اول رو می زنه و با داشتن این خلاصه ها و مرورشون تو روزهای آخر این تسلط بدست میاد. چون در خیلی از مباحث تو این دو تا درس فقط با دونستن فرمول می تونی سوال رو حل کنی. ( مخصوصا فصل های آخر آمار که هر سال چند تا تست ازش میاد و یه سری از سوالات ریاضی که فقط کافیه فرمولشون رو بلد باشی) چون تو کنکور وقت این نیست که فکر کنیم تا مبحث مورد نظر و فرمولش یادمون بیاد.
2)      در درس زبان اگه تسلط کافی ندارید اول یه کم دامنه لغاتتون رو قوی کنید، که با خوندن 504 و essential wordsبه دست میاد، بعد برید سراغ تست. البته essential words بهتره و مثل 504 لغات بی ربط کمتر داره. لغات جدیدی که از تست ها یاد گرفتید هم مرتب مرور کنید تا یادتون نره. توصیم به داوطلبین کنکور اینه که اگه دیدند تو درس زبان مثل درس های دیگه به سرعت نتیجه نمی گیرند اصلا نا امید نشن، چون طبیعیه. این درس رو پیوسته هر روز بخونین و حداقل 1 ساعت براش وقت بذارین.
3)      تعداد درس ها تو این گرایش نسبت به صنایع-صنایع خیلی کمتره، پس هر روز یا لا اقل یک روز در میون سعی کنید سراغ همه درس ها برید، چون حضور ذهنتون بیشتره. یکی از دوستان من پارسال هر روز هفته رو برای یک درس گذاشته بود و بعدا از این کار پشیمون شد و می گفت وقت خودمو تلف کردم. سراغ هر درس که می رفتم چون یک هفته گذشته بود همه چی یادم می رفت.
4)      یه عده می گن چون درس تئوری مدیریت فراره، اصلا نخونید و 2 3 ماه آخر بخونیدش. اما اشتباهه. چون کمترین ضررش اینه که کسانی که کنکور آزمایشی میدن رتبه و جایگاهشون در بین شرکت کننده ها به درستی مشخص نمیشه و نمیتونن درک درستی از وضعیت خودشون داشته باشن، مخصوصا این که ضرایب تمام این دروس یکسانه. این درس رو آروم و پیوسته بخونین.
5)      حتما ساعت دقیق مطالعه در هر درس و جمع کل ساعات یک روز رو یادداشت کنید و نگه دارید. سعی کنید یه جدول برای این کار درست کنید. این کار محاسن زیادی داره و خیلی خیلی بهتون کمک می کنه. اولا روند رو به رشدتون رو می تونید ببینید، این که چه قدر پیشرفت کردید و ساعت درس خوندنتون داره می ره بالا . و این که اگه تو یه درس ضعف داشتید کاملا می دونید قبلا چه قدر براش زمان گذاشته بودید و الان چه قدر دیگه لازمه به اون زمان اضافه کنید. به علاوه یادداشت کاری که انجام دادید ناخودآگاه در شما تعهدی ایجاد می کنه که هر روز از روز قبل بهتر باشید و بهتون انگیزه می ده.
6)      حتما با برنامه ریزی جلو برید. این طور نباشه که همین طوری درس بخونید تا ببینید به کجا می رسید. مهم ترین چیز اینه که بدونید دارید چی کار می کنید. برای خودتون زمان بذارید و حتما سعی کنید از زمانی که تعیین کردید عقب نیفتید. سرفصل های تمام دروس و حجم آنها کاملا مشخصند. و معلومه حدودا چه زمانی می خواد. مثلا برای آمار برای خودتون تقریب می زنید که فصل اول از منبعی که از روش می خونید 10 روز، فصل 2، 2 هفته و ... و تا 3 ماه دیگه باید درس و تست هاش تموم شده باشه، تاریخ هارو یادداشت کنید و سعی کنید از اونها عقب نمونید. کنکورهای آزمایشی توی پاییز و زمستون کمک خوبی در مورد زمان بندی می کنند.
7)      وقتی درس می خونید اصلا به تجویز و یا شیوه اطرافیان توجه نکنید و اگه کار درست انجام میدید به هیچ وجه به خودتون شک نکنید. از حاشیه ها دور باشید. بعضی ها عادت دارن روز درس می خونن، بعضی ها شب. بعضی ها اگه چند ماه بی وقفه بخونن و تفریحی نداشته باشن اذیت نمیشن، اما بعضی ها از درس زده میشن. این شما هستید که در مورد این جور مسائل باید اون قدر از خودتون شناخت داشته باشید که برای آزمون ارشد تشخیص بدید کدوم شیوه براتون مناسب تره.
8)      تمام تلاشتون رو بکنید و بقیشو بسپرید به خدا. طوری از زمانی که دارید می ذارید استفاده کنید و مفید و با دقت بخونید که بعد از کنکور حداقل از بابت این که اون چه در توان داشتید گذاشتید خیالتون راحت باشه و کم کاری نکرده باشید و بدونید که اگه باز هم زمان به عقب برگرده باز هم تمام توانتون همینه ( چیزی که من همیشه به خودم یادآوری می کردم ).
9)      امیدوار باشید و به خودتون روحیه بدید، رتبه خوب و قبولی اصلا دور از دسترس نیست. با تلاش و اراده حتما حتما بدست میاد. حتی اگه از این دیرتر هم شروع کنید. خیلی از دوستام که از پاییز شروع کردن با تلاش و برنامه ریزی خوب رتبه های خیلی خوبی آوردند.

اگر باور داشته باشی که می توانی , حتما می توانی . ناپلئون هیل

منبع : سایت مدیر  
نظرات کاربران
بهاره : 1390/06/06

سلام. از سایت خوبتون ممنون. من همین امروز با سایت شما آشنا شدم و این مطلبو دیدم. مطمئنا مطالب و توصیه هایی که مثل این مورد در سایت میذارید کمک بزرگی به همه می کنه.

ر.ص : 1390/06/06

سلام. این جمله آخر در عین سادگی واقعا زیبا بود.من خودم معدل کارشناسیم 13 بود هیچ امیدی نه واسه ارشد و نه واسه کار نداشتم. ولی با 2 ماه تلاش و درس خوندن شبانه روزی رتبه 241 اجرایی آوردم و توی یکی از همین امتحان های استخدامی قبول شدم0. امیدوار باشیم!

عضو سایت : 1390/06/06

سلام. مدیریت محترم میشه بگید معدل در کنکور ارشد چطوری لحاظ میشه ؟ و اعمال 20% به چه شکلی هست ( موثر در رتبه یا در گزینش نهایی یا هر دو ؟) ممنون.
در رتبه موثر هست و در گزینش نهایی تاثیری ندارد

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)