شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 22 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,767
بازدید دیروز: 16,605
بازدید کل: 158,989,401
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 38
کاربران حاضر: 38
کدخبر: 5401 زمان ارسال: چهار شنبه 05 مرداد 1390 - 09:33 تعداد بازدید: 1793
تخصیص منابع مالی کافی از چالش‌های کارآفرینان است

یکی از مهم‌ترین چالش‌های کارآفرینان عدم تخصیص منابع مالی کافی به آنان است.

به گزارش خبرنگار کار و اشتغال خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حبیبی رییس موسسه توسعه دانش پژوهش و فن‌آوری فرزان در مراسم تجلیل از کارآفرینان برتر کشور که با حضور رییس جمهور و وزیر کار وامور اجتماعی برگزار شد، گفت:‌ باید فرهنگ کار و کارآفرینی و گفتمان‌های مربوط به آن در کشور رونق یابد به گونه‌ای که در سیاست‌های کلی اشتغال که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است نیز در نخستین بند آن به این موضوع توجه ویژه‌ای شده است.

وی ادامه داد: استعدادیابی در سطح آموزش عالی و آموزش پرورش در توفیق کارآفرینان آینده کشور بسیار حائز اهمیت است.

حبیبی با بیان این که یکی از مهمترین چالش‌های کارآفرینان کشور تخصیص منابع مالی است، تصریح کرد: گاهی کارآفرینان به دلیل عدم اطلاع رسانی مناسب از منابعی که در اختیارشان قرار می‌گیرد آگاهی کافی را پیدا نمی‌کنند.

وی درباره بسترسازی‌های کارآفرینی در کشور گفت:‌ اختصاص منابع به کارآفرینان لازم است ولی کافی نیست. لذا‌ توجه به ارائه آموزش‌ به آن‌ها نیز از مهمترین بسترهای کارآفرینی است.

رییس موسسه توسعه دانش پژوه و فن‌آوری فرزان بیان کرد:‌ ایجاد دفاتر و مراکز مشاوره کارآفرینی در جهت ارائه مشاوره در مواردی نظیر تجاری سازی و تامین منابع مالی در کسب وکار نیز باید مورد توجه مسوولین قرار گیرد.

وی گفت: بحث قوانین و مقررات به خصوص پروسه بروکراتیک در زمینه صدور مجوزها از دیگر موانع موجود بر سر راه کارآفرینان است زیرا در بعضی موارد قوانین و مقررات مراحل طولانی را برای اخذ مجوز بر سر کارآفرینان می‌گذارد.

وی با بیان این‌که توجه به حضور در صحنه بین‌المللی بخصوص در موارد دانش بنیان بسیار مهم است گفت:‌ با توجه به محصولات دانش بنیان تولید شده توسط کارآفرینان کشور باید این نکته را یادآور شد که این محصولات از فروش میلیاردها دلار ارز خودداری کرده و باعث صرفه‌جویی می شود.

حبیبی با بیان این که در سند چشم انداز ایران به کسب جایگاه نخست در زمینه علم و فن‌آوری در منطقه پرداخته است، بیان کرد: براساس نقشه جامع علمی کشور که توسط رییس جمهور ابلاغ شده است باید 20 هزار شرکت دانش بنیان بوجود آید.

وی در پایان به وجود ارتباط پویا بین دانشگاه‌ها وشرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: اختصاص منابع برای شرکت‌های دانش بنیان کافی نبوده و همچنین باید به دنبال ایجاد ارتباط پویا بین مراکز علمی و شرکت‌های دانش بنیان باشیم.

نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه