مشاور وزیر علوم در امور کارآفرینی دانشگاه تهران را تنها دانشگاهی خواند که دانشکده کارآفرینی دارد و گفت: دلیلی برای ایجاد و توسعه دانشکده های کارآفرینی وجود ندارد زیرا کارآفرینی دوره رسمی دانشگاهی نیست بلکه برنامه هایی است که دانش کارآفرینی و خصوصیات کارآفرینانه را در دانشجویان تقویت می کند.
حسین رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با فعالیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در امور کارآفرینی گفت: تمام دانشگاههای وابسته به وزارت علوم هم اکنون مرکز کار آفرینی دارند. در دانشگاه پیام نور در یک سال گذشته نزدیک به 40 مرکز کارآفرینی تاسیس شده است. همچنین با همکاری وزارت کار برخی مراکز کارآفرینی از نظر مالی تا حد معقولی مورد حمایت قرار گرفته اند.
وی اظهار داشت: علاوه بر این همکاری خوبی بین دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و وزارت کار برای توسعه کارآفرینی ایجاد شده است.
رحیمی افزود: مراکز کارآفرینی که در دانشگاهها تاسیس شده اند در ابتدا بیشتر جنبه کمی را مد نظر داشتند ولی در حال حاضر ارتقای کیفیت فعالیتهای این مراکز کارآفرینی مورد توجه است.
مشاور وزیر علوم در امور کارآفرینی بیان داشت: در این یک سال اخیر سعی کرده ایم به تدریج ارتباط خوبی بین مراکز کارآفرینی و مراکز رشد برقرار شود. در حقیقت یکی از ورودی های مراکز رشد قاعدتا باید از خروجی های مراکز کار آفرینی باشد.
وی ادامه داد: مجموعه نهادهای علمی و دانشگاهی و ساختارهایی که علم را به عمل تبدیل می کنند مانند دوره های آموزشی، مراکز کارآفرینی، مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و شهرک های صنعتی به تدریج در حال شکل گرفتن هستند.
رحیمی افزود: البته شهرک ها زیر نظر وزارت صنایع هستند ولی اینها همگی با هم این ساختار را شکل می دهند که شما چگونه از آموزش و علم به کالا و تولید برسید.
رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی اظهار داشت: حمایتهای وزارت کار و پیگیری هایی که وزارت علوم برای ایجاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران انجام داد به این خاطر بود که در حقیقت یکسری مدرس برای دوره های کارآفرینی تربیت شود.
وی در رابطه با فعالیتهای وزارت علوم برای تسهیل کارآموزی و کارورزی گفت: اینها در حال حاضر به هم مربوط نیستند. کارآموزی یک برنامه جدا است که کار خودش را می کند و کارورزی هم مسئله ای جدا است که ارتباطی با هم ندارند.
نظرات کاربران