مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی از تدوین آیین نامه حمایت و تجاری سازی ایده های پژوهشی در این مرکز خبر داد.
دکتر ناهید مشکوری نجفی در گفتگو با خبرنگار با اشاره به این آیین نامه گفت: این آیین نامه بر نحوه استقرار R & D های دانشگاهی و هسته های تحقیقاتی دانشگاهی تاکید دارد.
وی افزود: علاوه بر این آیین نامه مذکور راهکارهایی را برای تجاری سازی ایده های پژوهشی، سوق دادن ایده های پژوهشی به سوی رفع نیازهای جامعه و اشتغال زایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی ارائه داده است.
مشکوری تعداد واحدهای مستقر در مرکز رشد این دانشگاه را 30 واحد فناور ذکر کرد و ادامه داد: این شرکتها در زمینه هایی چون IT ، نانو، مهندسی پزشکی، بایو تکنولوژی، مدیریت و علوم انسانی فعال هستند. ضمن آنکه 6 واحد فناور نیز از این مرکز خارج شوند.
دانشیار دانشکده علوم دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اقدامات این مرکز در زمینه فعال کردن واحدهای فناوری در زمینه علوم انسانی گفت: پس از اخذ موافقت اصولی اقدام به تاسیس مرکز رشد شد و به دلیل اینکه این دانشگاه یک دانشگاه جامع است، سعی شد در کلیه زمینه ها از جمله علوم انسانی فعالیت کند.
وی به پذیرش واحدهای فناوری در زمینه علوم انسانی اشاره کرد و ادامه داد: شرکتهای فناوری فعال در حوزه علوم انسانی در این مرکز پذیرفته شدند. خدمات این شرکتها بیشتر در زمینه آموزش زبان با استفاده از فناوریهای نوین بوده است.
نظرات کاربران