رییس دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: با اعلام نتایج آخرین رتبهبندی پایگاه استنادی دانشگاههای جهان اسلام(ISC) که در فاصله تابستان و پاییز 1389 انجام شده است، دانشگاه بوعلی سینا، همچنان در جمع 14 دانشگاه برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و20 دانشگاه برتر در بین دانشگاههای تابعه وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور قرار دارد.
به گزارش سرویس صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه همدان، دکتر محمد علی زلفی گل افزود: پیش از این نیز بنا به اعلام پایگاه مذکور، دانشگاه بوعلی سینا همدان و دانشگاه رازی کرمانشاه، به عنوان برترین دانشگاههای جهان اسلام از لحاظ شاخص میانه استنادی هنجار شده، که نشانگر کیفیت تولیدات علمی پژوهشگران این دانشگاه است، شناخته شده بودند.
وی خاطرنشان کرد: بنا به اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در آخرین رتبه بندی ستادهای فعال اقامه نماز دانشگاههای کشور، پس از سه دانشگاه مستقر در تهران، مقام اول در بین دانشگاههای شهرستانهای کشور و مقام چهارم در بین کل دانشگاههای کشور، به دانشگاه بوعلی سینا اختصاص یافته است.
رییس دانشگاه بوعلی سینا ادامه داد: بر اساس ارزیابیهای معاونت دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سطح دانشگاه بوعلی سینا از نظر شاخصهای مربوط به تربیت بدنی، از تیپ دو به تیپ یک ارتقاء یافته و اداره کل تربیت بدنی این دانشگاه، مقام برتر کشور در بین دانشگاههای تیپ یک از نظر تربیت بدنی را کسب کرده است.
وی افزود: مهدی میرزاپور دانشجوی مقطع کارشناسی رشته ریاضی دانشگاه بوعلی سینا نیز، به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شده است.
زلفی گل گفت: خوشبختانه با فراهم شدن بسترهای مناسب در ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و عمرانی که در دو و نیم سال اخیر با همت، همکاری، همراهی، تلاش و سخت کوشی همه دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا ایجاد شده است، این دانشگاه توانسته است سهم مناسبی از موفقیتهای ارزنده در عرصههای مختلف را برای خود و استان همدان، کسب کند.
زلفی گل با اشاره به استقلال دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی و ارتقاء آموزشکده دامپزشکی این دانشگاه به دانشکده پیرا دامپزشکی و تاسیس دو دانشکده فنی در شهرستانهای تویسرکان و کبودرآهنگ در طول این مدت، افزود: با حمایت دولت و مسوولان استان، در سال آینده تحصیلی، شاهد پذیرش دانشجو در دانشکده کشاورزی شهرستان اسدآباد و دانشکده حسابداری و مدیریت شهرستان رزن، خواهیم بود.
وی تصریح کرد: ارتقای دانشکده تربیت بدنی شهرستان نهاوند به مجتمع آموزش عالی فاطمیه(س) به عنوان مرکز دانشگاهی ویژه خواهران(همانند دانشگاه الزهرا(س) تهران) و تاسیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه بوعلی سینا، مورد موافقت وزارت علوم قرار گرفته که با توجه به تصویب تاسیس دانشکدههای صنایع غذایی در شهرستان بهار و کارآفرینی در شهرستان فامنین در سفرهای دور دوم و سوم استانی هیات دولت به استان همدان، تعداد دانشکدههای دانشگاه بوعلی سینا، به دو برابر یعنی 16 دانشکده، افزایش خواهد یافت که بدین ترتیب، استان همدان، به یک استان دانشگاهی تبدیل خواهد شد و این موضوع میطلبد که نمایندگان و مسوولان استان، مدیریت دانشگاه بوعلی سینا را مورد حمایت همه جانبه قرار دهند تا با حفظ جایگاه و توفیقات فعلی، بتوانیم شاخصهای علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و ورزشی این دانشگاه را در رقابتهای جدی ملی و بین المللی ارتقاء دهیم.
رییس دانشگاه بوعلی سینا همدان با اشاره به افتتاح حدود20 پروژه بزرگ عمرانی و تعداد بیشتری پروژههای کوچکتر در حدود سی ماه اخیر، از افتتاح قریب الوقوع استخر سرپوشیده این دانشگاه و افزایش بیش از30 هزار مترمربع به فضاهای آموزشی، فرهنگی، رفاهی و ورزشی دانشگاه بوعلی سینا در سی ماه اخیر خبر داد.
نظرات کاربران