رشتههای مدیریت مالی اسلامی و بانکداری اسلامی در دانشکده علوم اقتصادی ایجاد میشود
رییس دانشکده علوم اقتصادی با اشاره به ایجاد رشتههای میان رشتهای مدیریت مالی اسلامی و بانکداری اسلامی در آینده در این دانشکده، افزود: این دو رشته در نظام اقتصادی کشور بسیار تاثیرگذار است که امیدواریم هرچه زودتر با دریافت مجوز راهاندازی این رشتهها از وزارت علوم، اقدام به پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی کنیم.
به گزارش خبرنگار صنفی فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر صادقی در مراسم افتتاح نمادین کتابخانه تخصصی حضرت امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی با اشاره به توجه بیشتر به نقش فرهنگ در امور اقتصادی در این دانشکده، عنوان کرد: علیرغم اینکه این دانشکده با بیش از 17 رشته تخصصی در حوزه علوم اقتصادی فعالیت میکند و میتواند بحث فرهنگ در آن کمرنگ باشد؛ اما با حمایتهای وزارت علوم بحث فرهنگ در این دانشکده مورد توجه خاص قرار گرفته است.
وی با اشاره به ایجاد مرکز پرورش افکار و باورهای نو و اداره آن توسط دانشجویان در این دانشکده، اظهارکرد: تاسیس این مرکز و همچنین ایجاد مرکز رشد اندیشهها به عنوان دو مرکز متفاوت از سایر جریانهای فکری فرهنگی در این دانشکده دنبال میشود که امیدواریم این دو مرکز هرچه بیشتر بارور شوند.
صادقی با اشاره به فعالیت دفتر گسترش فعالیتهای قرآنی دانشکده علوم اقتصادی، افزود: نتایج منحصر به فرد به دست آمده از این مرکز به طوریست که برخی از دانشگاههای کشور از نتایج فعالیتهای آن استفاده کردهاند.
وی با بیان اینکه فعالیت گسترده انجمنهای علمی از محورهای اصلی دانشکده اقتصاد در سال جاری به شمار میآید، تصریح کرد: با توجه به حیطه تخصصی این دانشکده، باید بحث فرهنگ و تاثیرگذاری فرهنگ در آموزش و در سایر مباحث جامعه پررنگ تر شود.
رییس دانشکده علوم اقتصادی با بیان اینکه این دانشکده آمادگی دارد که بحث اقتصاد فرهنگ را به عنوان یک رشته میان رشتهای مورد توجه قرار دهد، افزود: در حال حاضر در حیطه فرهنگی حوزه اقتصاد، رشته اقتصاد اسلامی با توان اساتید خارج از کشور تدریس میشود.
نظرات کاربران