شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 23 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 8,317
بازدید دیروز: 16,958
بازدید کل: 159,010,909
کاربران عضو: 5
کاربران مهمان: 96
کاربران حاضر: 101
کدخبر: 3195 زمان ارسال: یکشنبه 28 شهریور 1389 - 09:58 تعداد بازدید: 1434
نحوه اجرای مصوبه شرکتهای دانش بنیان/ تدوین شیوه نامه مجوز و فعالیت
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به تصویب لایحه شرکتهای دانش بنیان در مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته های مشترک با وزارتخانه های مرتبط برای تدوین شیوه نامه اجرایی این شرکتها خبر داد.

دکتر نسرین سلطانخواه در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این پرسش که تفاوت شیوه نامه اجرایی برای شرکتهای دانش بنیان در حوزه های مختلف چگونه مشخص خواهد شد افزود: در حال حاضر چارچوب یکسانی برای شرکتهای دانش بنیان وجود دارد اما محل صدور مجوز شرکتها بسته به حوزه فعالیت متفاوت خواهد بود و به طور مثال محل صدور مجوز برای شرکتهای دانش بنیان حوزه علوم پزشکی ممکن است دیگر وزارت صنایع نباشد.

وی اضافه کرد: همچنین زمانی که شرکتهای دانش بنیان طرحهای خود را ارائه می دهند نیاز است که طرحها برای گرفتن تسهیلات و وام از صندوق ملی توسعه نوآوری و شکوفایی مورد ارزیابی قرار گیرند.

سلطانخواه خاطرنشان کرد: در واقع این ارزیابی باید در همان حوزه ها انجام گیرد چرا که نوع ارزیابی و اعتباربخشی متفاوت است.

وی درباره چگونگی اجرایی شدن این ارزیابی یادآور شد: ما به صورت کار گروهی و با تشکیل یک کمیته مشترک به تعریف شرکتهای دانش بنیان، چگونگی ثبت و دریافت مجوز می پردازیم. این تعریف تا مرحله تاسیس است و پس از آن برای مرحله فعالیت شرکتها و چگونگی استفاده از صندوق و تسهیلات آن شیوه نامه ای تهیه می شود.

به گزارش مهر، بر اساس مصوبه مجلس شرکتها و موسسات دانش بنیان شرکت یا موسسه خصوصی یا تعاونی است که به منظور هم افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط تشکیل می شود.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه