رییس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش اعلام کرد: معلمان و کارکنان دارای مدرک فوق لیسانس و دکترا که صلاحیت پژوهشی آنها تایید شده است، برای اجرای طرحهای پژوهشی در حوزه آموزش و پرورش مجوز دریافت میکنند.
دکتر مجید قدمی در گفتوگوبا خبرنگار«آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: مقرر شده است تا در برنامه درسی تربیت معلم دو واحد درسی با عنوان آموزش «نوآوری و خلاقیت» و دو واحد درسی با عنوان «مهارتهای اقدام پژوهی» در نظر گرفته شود.
وی تصریح کرد: در این راستا از این پس نوآوریها و تجارب موفق مدیران در مدارس و مناطق به صورت مستند ارایه میشود و این طرح از حمایتهای معنوی و مادی نیز برخوردار خواهد شد.
رییس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش ادامه داد: آییننامه هزینه کرد اعتبارات پژوهشی در استانها و مناطق آموزشی در شورای سیاستگذاری تحقیقات وزارت آموزش و پرورش تدوین، تصویب و ابلاغ خواهد شد.
قدمی درادامه توضیح داد: از این پس آییننامه تشکیل کمیتههای پژوهشی شهرستانها و مناطق توسط شورای سیاستگذاری تحقیقات وزارت آموزش و پرورش تصویب و ابلاغ میشود، همچنین آییننامه حمایت از پایان نامههای کارشناسی ارشد و دکتری بازنگری و پس از تصویب شورای سیاستگذاری تحقیقات به استانها ابلاغ میشود.
معاون وزیر در پایان تصریح کرد: به منظور نگهداری نیروهای تحصیل کرده و تبدیل وضعیت هیات علمی شاغل در آموزش و پرورش و مراکز استانها، هماهنگی لازم با وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری برای صدور مجوز تاسیس پژوهشکده و یا مراکز پژوهشی در استانها دارای ظرفیت انجام خواهد
نظرات کاربران