شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 06 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 16,391
بازدید دیروز: 22,643
بازدید کل: 157,745,331
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 89
کاربران حاضر: 89
کدخبر: 2316 زمان ارسال: شنبه 18 اردیبهشت 1389 - 07:58 تعداد بازدید: 2377
اعلام لیست پرجمعیت‌ترین رشته‌های کشور؛ رشته مدیریت درتهران همچون برج میلاد

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارائه پرجمعیت ترین رشته‌ها در کشور گفت: رشته حسابداری با 5/9 درصد دانشجو، مهندسی کامپیوتر با 9 درصد، مدیریت با 9/8 درصد، برق با 6/6 درصد و حقوق با 3/5 درصد به ترتیب برجمعیت ترین رشته‌ها در کشور به شمار می‌روند و در واقع سه رشته از پر جمعیت ترین رشته‌های کشور مربوط به علوم انسانی است.

به گزارش خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر حسین نادری منش در نشست روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور با عنوان «طرح آمایش آموزش عالی» که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با بیان اینکه رشته حقوق بیشترین دانشجو را در شهر تهران و رشته حسابداری بیشترین دانشجو در استان خراسان را داراست، تصریح کرد: رشته مدیریت در تهران همچون برج میلاد می‌شود.

وی با بیان اینکه 55 درصد دانشجویان رشته حقوق در دانشگاه پیام نور مشغول به تحصیل هستند تصریح کرد: این در حالیست که رشته حقوق در دانشگاه های مهم کشورهای توسعه یافته ارایه می‌شود.

در طرح آمایش سرزمین، وضعیت نسبی استان‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد

وی در ادامه سخنان خود با تبیین نقش دانشگاه‌ها در طرح «آمایش آموزش عالی» با بیان اینکه وزارت علوم تنها وزارتخانه‌ایست که در استان‌ها مدیر کل ندارد و مدیرکل‌های ما، دانشگاه‌های مادر استان هستند گفت: دانشگاه‌های مادر برنامه‌ریز، همراه و مجری وزارت علوم در برنامه‌های آموزش عالی هستند.

وی با بیان اینکه در طرح آمایش سرزمین، وضعیت نسبی استان‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد، گفت: این مزیت‌ها شامل مباحثی همچون جغرافیا، نیروی انسانی، وضعیت اقتصادی و تنوع فرهنگی است که طی آن ماموریت نظام های آموزش عالی مورد بازنگری قرار می‌گیرد و با بهره گیری از نظرات افراد خبره در حوزه آموزش عالی و سایر بخش‌ها، طرح جامع آموزش عالی بر اساس آمایش سرزمین تدوین و به مرحله اجرا گذاشته می شود.

وی افزود: منظور از آمایش سرزمین مشخص کردن نقش و سیاست‌های هر منطقه بر اساس توانمندی‌ها و قابلیت‌های آن منطقه به طور هماهنگ با دیگر مناطق است.

وی با اشاره به اهداف و ماموریت‌های توسعه آموزش عالی، ارزش های بنیادی تدوین شده در این زمینه را شامل اصلاح هویت اسلامی ایرانی، تلاش مستمر در دانش‌آفرینی و دانش گستری، توجه به مزیت نسبی مناطق و آمایش سرزمین، عدالت محوری، ارتقای روحیه خلاقیت و نوآوری، کاربردی و تجاری سازی علم، توسعه همکاری های بین المللی، حفظ کرامت و منزلت نیروی انسانی و تحکیم بنیان خانواده عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، نادری منش اعلام کرد: از تابستان قدم‌های اولیه بحث آمایش سرزمین برداشته می‌شود.

معاون آموزشی وزارت علوم در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر 70 درصد جمعیت کشور در مقطع کارشناسی، 23 درصد در مقطع کاردانی، 6/5 درصد در مقطع کارشناسی ارشد و 4 درصد در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه